Заливний пиріг

Тут ви дізнаєтеся як приготувати італійський, пісочний і солодкий і заливний, швидкий і пісний, капустяний, яблучний і сливовий, грушевий і ягідний, курячий і рибний пиріг в мультиварці і на сковороді, з квашеною, молодою і цвітною капустою, з яйцями і зеленою цибулею, з вишнями і бананами, на кефірі з яблуками, з чорницями і малиною, з куркою і овочами, з грибами на сметані, зі сливами, черешнями і абрикосами, з овочами і гарбузом, з сиром на майонезі, на молоці, з яйцем і цибулею, з лаваша і молодої капусти, з майонезом, на кефірі з вишнями, з рибною консервою, з ревенем і тунцем, зі смородиною і фруктами, з фрикадельками, з чорницею і черешнею, зі шпинатом, з яблук і капусти. Заливний пиріг вже давно став одним з улюблених видів випічки, готуємо разом. Він зручний тим, що тісто для нього не потребує тривалого замісу і підйому. Готуйте і насолоджуйтеся!

Відмінний варіант страви з кабачка. Готується дуже швидко, з'їдається ще швидше. Готуйте заливний пиріг з кабачків на сніданок, обід або вечерю якщо не знаєте, що приготувати з кабачків - не прогадаєте.

Інгредієнти

  • Йогурт (або сметана) - 160 г
  • Кабачок - 2 шт
  • Крупа манна - 100 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове - 10 г
  • Сир твердий - 30 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Заливні пироги на кефірі всі дуже люблять, змішали всі інгредієнти в духовку і готово! Пропоную свій варіант заливного пирога з капустою і кукурудзяним борошном. Пиріг солоний це смачно.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 600 г
  • Сіль - 3 ч. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Кефір - 250 г
  • Олія - ​​70 мл
  • Борошно кукурудзяне - 300 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Кунжут - 1 ч. л.
  • Насіння соняшнику - 1 ч. л.
  • Насіння льону - 1 ч. л.

Заливний пиріг з яблуками на кислому молоці, темними родзинками і ваніллю, тісто якого я зробила з додаванням Геркулеса в пшеничну муку. Це саме пиріг, а не шарлотка. Від того що я взяла багато яблук, всередині цей пиріг на молоці трохи вологий. У міру солодкий, з ароматом ванілі, яблук і родзинок. Остиглий смачніше для мене, хоча і від теплого я теж не втрималася і з'їла шматочок.

Інгредієнти

  • Молоко (у мене кисле, можна взяти будь-яку кісломолочку) - 300 мл
  • Розпушувач тіста (у мене з ваніллю, будь-який або сода) - 1 ч. л.
  • Цукор - 70 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Ванілін - 1 пакет.
  • Яйце куряче (яйця у мене дрібні) - 4 шт
  • Пластівці вівсяні (ємність склянки 250 мл) - 0,5 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно (ємність склянки 250 мл) - 1 скл.
  • Сіль (щіпка) - 025 ч. л.
  • Ізюм (темний) - 1 горст.
  • Яблуко (домашні яблука середнього розміру) - 3 шт
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Простий, швидкий і не складний заливний пиріг з сиром і капустою. Ніжна начинка, яка не залишить байдужим нікого. Тісто тонке і невагоме. Із серії: мало тіста, багато начинки. Пригощайтеся!

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - 300 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Сода - 0.5 ч. л.

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 350 г
  • Яйце куряче (відварене) - 3 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Спеції (За смаком сіль, мелений перець)

Дуже смачний заливний пиріг з молодої капусти і зеленою цибулею. Цей пиріг можна їсти теплим або холодним. Можна взяти з собою на пікнік або в дорогу. Спробуйте гарбузовий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Цибуля зелена - 30 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Йогурт - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 120 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • сіль
  • Масло вершкове - 10 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Влітку, звичайно ж, печемо пироги з ягодами. У нас зараз сезон жимолості, тому хочу викласти рецепт літнього, ягідного заливного пирога. Виходить дуже ніжним і особливого клопоту в приготуванні не доставляє. Рецепт був знайдений на просторах інтернету.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 170 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 50 г
  • Цукор - 80 г
  • Сіль (на кінчику ножа)
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

начинка

  • Жимолость (можна іншу ягоду, в тому числі із заморозки) - 350 г

крем

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сметана - 250 г
  • Крохмаль картопляний - 50 г
  • Ванілін (на кінчику ножа)
  • Цукор - 90 г

Простий і швидкий в приготуванні, але дуже смачний, вологий, соковитий, заливний пиріг з найніжнішим сирним суфле, яке тане в роті. Смак моркви в пирозі не відчувається. Якщо дати нашому морквяному пирогу настоятися, залишивши його в холодильнику на ніч, він стане ще смачніше.

Інгредієнти

Для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 6 г
  • Сода - 2 г
  • Сіль - 3 г
  • Кориця (мелена) - 5 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Олія (рафінована) - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Морква (терта) - 200 г
  • Арахіс (або інші горіхи) - 60 г

Для сирного суфле

  • Сир - 350 г
  • Сіль - 1 г
  • Цукор - 70 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сметана (20-30%) - 100 г
  • Крохмаль - 30 г
  • Цедра лимона (або апельсина) - 1 ч. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 6

Залишилося трохи кефіру і я вирішила спекти заливний пиріг на кефірі з ревеню, яким мене щедро пригостила сусідка. Готуйте пиріг з ревенем.

Інгредієнти

  • Кефір - 300 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Сода гашене оцтом (без верху) - 1 ч. л.
  • Цукор (з цієї кількості одна столова ложка для начинки) - 80 г
  • Масло вершкове (для змащування форми) - 20 г
  • Цукрова пудра (для прикраси) - за смаком
  • Сіль
  • Ревінь - 300 г

Коли часу в обріз, а домашніх хочеться порадувати, то я печу заливний пиріг на кефірі. Вони прості в приготуванні, можуть бути як солодкими і закусочними. Начинка - простір для фантазії. Такі пироги виручать вас в разі нежданих гостей. Мої домашні люблять в начинці яйце. Цього разу я їм догодила приготувавши заливний простий пиріг до чаю із зеленню і яйцем. Пробуємо? Тертий пиріг теж смачний, спробуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 80 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Кефір - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Кунжут - 1,5 ст. л.

Начінка

  • Зелень - 150 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.

Час приготування: 60 хвилин

Я хочу пригостити всіх пісним заливним пирогом з грибами і квашеною капустою. Спасибі кулінарії, що вона зробила моє життя яскравішим і різноманітнішим! Приготуйте дріжджовий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Крупа манна - 2 ст. л.
  • Цукор коричневий - 1 ст. л.
  • Вода - 500 мл
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Дріжджі (активні) - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.

начинка

  • Капуста квашена - 200 г
  • Гриби - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Зелень (суха) - 1 ст. л.

Час приготування: 160 хвилин

Кількість порцій: 6

Заливні пироги з капустою гарні тим, що вимагають значно меншого часу на підготовку, ніж будь-які інші. Тісто - трохи густіше млинцевого, довго вимішувати його не потрібно, не потрібно і вистоювати. Хоча головний критерій в приготуванні будь-якої страви для мене - аж ніяк не витрачений час. Головне - щоб вийшло смачно. Але і в смаку такий простий пиріг до чаю не поступаються іншим.

Інгредієнти

Для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 6 ст. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сметана (25%) - 5 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

Для начинки

  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Цибуля зелена (великий) - 1 пуч.
  • Масло вершкове - 100 г
  • Сіль - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8