Заливний пиріг з яблуками на кислому молоці, темними родзинками і ваніллю, тісто якого я зробила з додаванням Геркулеса в пшеничну муку. Це саме пиріг, а не шарлотка. Від того що я взяла багато яблук, всередині цей пиріг на молоці трохи вологий. У міру солодкий, з ароматом ванілі, яблук і родзинок. Остиглий смачніше для мене, хоча і від теплого я теж не втрималася і з'їла шматочок.
Інгредієнти
- Молоко (у мене кисле, можна взяти будь-яку кісломолочку) - 300 мл
- Розпушувач тіста (у мене з ваніллю, будь-який або сода) - 1 ч. л.
- Цукор - 70 г
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Ванілін - 1 пакет.
- Яйце куряче (яйця у мене дрібні) - 4 шт
- Пластівці вівсяні (ємність склянки 250 мл) - 0,5 скл.
- Борошно пшеничне / Борошно (ємність склянки 250 мл) - 1 скл.
- Сіль (щіпка) - 025 ч. л.
- Ізюм (темний) - 1 горст.
- Яблуко (домашні яблука середнього розміру) - 3 шт
- Олія соняшникова - 2 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин