Яблучний пиріг

Як спекти, приготувати, зробити насипний, найсмачніший і швидкий, американський і французький, болгарський і італійський, англійський і варшавський, польський і цвєтаєвський, царський, тертий і сухий, дуже смачний і пісочний, заливний, відкритий і закритий, бісквітний, банановий і апельсиновий, горіховий і грушевий, творожний, пухкий і крихкий, класичний, дріжджовий і слойоний, домашній і дієтичний, литий і легкий, лінивий і пісний, шоколадний і щоденний яблучний пиріг, пляцок, самий простий пошаговый і перевернутий рецепт з фото, на швидку руку в мультиварці і мікрохвильовці, в духовці і хлібопічці нашвидкоруч, з пісочного і слойоного тіста, на дріжджовому тісті, з хрусткою скоринкою, на маргарині і олії, швидко за 7 і 15 хвилин, швидкого приготування коли гості на порозі, для годуючої мами і дітей, для діабетиків, на сметані з ванільним пудингом, з корицею і білками, з безе і яйцями, заварним і пудинговим кремом, без масла у мультиварці і мікрохвильовці, на кефірі без яєць з манкою, на кислому молоці з горіхами, на сироватці, бісквіт з сиром і творогом, зі збитими білками, з сметанною заливкою і лаваша, з листкового, дріжджового і пісочного тіста, з сирного і сухого тіста, без тіста і на йогурті, з ніжним і заварним кремом, без яєць з заливкою, з апельсинами і лимоном, без сметани багато яблук, без духовки і розпушувача, в лаваші і з галереткою, з сметаною і йогуртом, на воді і пісочному тісті, з олією під білковою піною, на дріжджах і яйцях, з шоколадом і штрейзелем. Готуємо рецепти і швидкого приготування сирно і творожно яблучного пирога по болгарськи і італійськи який тане в роті, коли гість на порозі, мультиварка, яблучна Шарлотка і Дрімфуд, Ельзаський і Кукорама, Кучерявий і Королівський, Кростата і Лілії Цвіт, Мрія і Роза, Тарт Татен, Хмаринка і На хмаринці, Цвєтаєвої і Три Стакани (Склянки, Стакана), рецепт на маргарині моєї мами на спас, скільки пекти пісочне яблучне тісто і температура, рецепти яблучних пирогів з пісочним тістом, пиріг якому немає рівних. Готуйте і насолоджуйтеся!

Пиріг з корицею з ніжним кремом. Смачно, швидко і легко!

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

основа

  • Борошно пшеничне / Борошно (для випічки кексів) - 400 г
  • Цукор - 250 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Олія соняшникова - 200 г
  • Яблуко - 500 г
  • Горіх мускатний - 1/4 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.

крем

  • Маскарпоне - 200 г
  • Сметана - 200 г
  • Рікотта - 100 г
  • Вершки - 100 мл
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Сироп цукровий - 2 ст. л.
  • Ванільний цукор - 5 г

прикраса

  • Яблуко - 1 шт

Приголомшливо ніжний і смачний пиріг з ароматом яблук і ожини. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Олія - ​​5 ст. л.
  • Кефір - 0.5 скл.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Яблуко - 3 шт
  • Ожина - 200 г
  • Ванілін - 1 пакет

Яблучних пирогів багато не буває! Ви згодні? Чоловік попросив мене спекти пиріг з сиром і яблуками, але поставив кілька умов - багато начинки і мало тіста, вершковий смак, невелика кислинка і обов'язково зверху посипушка))). Так і вийшов цей пиріг зі смородиною і яблуками на сметані. Пробуємо?

Інгредієнти

основа

  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Сир (у мене м'який) - 75 г
  • Масло вершкове (розтопити і немнго охолодити) - 75 г
  • Сметана - 50 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

начинка

  • Яблуко (в неочищеному вигляді) - 1 кг
  • Смородина чорна (у мене жменя свіжоморожена) - за смаком

заливка

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сметана (у мене простоквашино 20%) - 150 г
  • Йогурт (натуральний без добавок) - 200 г
  • Цукор (орієнтуйтеся на свій смак і кислинку яблук) - 100 г
  • Пудинг (у порошку ванільний або замініть на крохмаль) - 2 ст. л.

штрейзель

  • Масло вершкове - 60 г
  • Цукор - 70 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (може знадобитися трохи більше) - 120 г

Хочу запропонувати рецепт дуже легкого та простого яблучного пирога до чаю. Рецепт настільки простий і доступний, що з ним впорається будь-хто. Пиріг соковитий, ароматний, ніжний, в міру солодкий. Його можна приготувати з іншими фруктами на ваш смак.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 9 г
  • Ванільний цукор (8г) - 1 пакет.
  • Сіль (щіпка)
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія (без запаху, у мене рапсова) - 90 мл
  • Вода мінеральна (середнього вмісту газів) - 90 мл
  • Цукор - 90 г

начинка

  • Яблуко (великих чи 3 середніх) - 2 шт
  • Сік лимонний - 1/2 ст. л.
  • Мигдаль (пелюстки) - 30 г

додатково

  • Цукрова пудра (за бажанням) - 1 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 12

Пиріг з яскравими і соковитими осінніми фруктами на йогурті - ще один рецепт смачної випічки! Для повітряного, пористого і ніжного пирога потрібен натуральний і густий йогурт! Бактеріальні закваски це гарантійний успіх якісного і смачного йогурту.

Інгредієнти

йогурт

  • Молоко (пастеризоване (3,5%)) - 1 л
  • Закваска (бактеріальна закваска 1 пакет) - 3 г

пиріг

  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукор - 150 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Яйце куряче (С-1) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Йогурт (натуральний, густий) - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 220 г
  • Пластівці вівсяні (швидкого приготування, подрібнені) - 80 г
  • Розпушувач тіста - 1,5 ч. л.
  • Лимон - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Груша - 1 шт
  • Кількість порцій: 12

Яблучний пиріг з пісочного тіста і безе (меренга), дуже ніжний, кисло солодкий смак. Пісочний пиріг - категорія рецепту.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 160 г
  • Яйце куряче (4 жовтки) - 4 шт
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 200 г
  • Розпушувач тіста - 1,5 ч. л.

яблучна начинка

  • Яблуко - 1 кг
  • Цукор - 100 г
  • Сік лимонний (0,5 лимона) - 0,5 шт

безе

  • Білок яєчний - 4 шт
  • Цукор - 180 г

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт з польського сайту. Знайшла в інтернеті років вісім назад, з тих пір печу його регулярно. Яблучний простий пиріг до чаю з доступних продуктів, дуже смачний. Його можна подати до чаю, чашки кави, смачний і з молоком.

Час приготування: 60 хвилин

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Масло вершкове - 120 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Цукор - 180 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Яблуко - 4 шт
  • Слива - 350 г
  • Цукрова пудра

Повітряний, ніжний, пишний яблучний десертний хліб. Такий ароматний... Створюється враження, що їсишь здобну булку. Дуже цікава і гідна альтернатива швидкому пирогу з яблуками. Заходьте, угощайтесь. Це смачно!

Інгредієнти

хліб

  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Цукор коричневий - 120 г
  • Яблуко (150-170 г) - 2 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Молоко - 50 мл
  • Вода (приблизна кількість) - 100 мл
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Дріжджі (сухі швидкорозчинні) - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Кориця - 1/2 ч. л.

додатково

  • Борошно пшеничне / Борошно
  • Олія

Швидкий пиріг з яблуками на білому вині. Яблучних пирогів багато не буває! Пироги з яблуками є в багатьох кухнях світу. Німецька - не виняток, адже якщо не помиляюся Kuchen - це пиріг. Рецепт даного пирога був опублікований п'ять років тому на одному з кулінарних сайтів. Спасибі величезне автору за рецепт! З тих пір я часто печу цей швидкий пиріг з яблуками. Пиріг простий в приготуванні, використовуються інгредієнти, які можна купити в будь-якому магазині. Виходить пристойним за розмірами і дуже ароматним.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 9

Інгредієнти

Основне

  • Цукор тростинний - 1 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія - ​​1/2 скл.
  • Вино біле сухе - 1/2 скл.
  • Ванільний цукор (10 г) - 1 пакет
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Яблуко - 3 шт

Щтрейзель

  • Масло вершкове - 75 г
  • Цукор тростинний - 75 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 90 г

Рецепт відомого швидкого яблучного пирога. Історія його виникнення відсилає то до англійців, то до французів, то до американців. А я прочитала, в старому кулінарному журналі, що виявляється, насправді шарлот - старовинний єврейський десерт. І готують його в оригіналі так.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

для пирога

  • Батон (злегка зачерствілий) - 350 г
  • Яблуко - 250 г
  • Сливки (10%) - 200 мл
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор тростинний - 3 \ 4 скл.
  • Масло вершкове - 40 г
  • Кориця (мелена) - 1 ч. л.
  • Горіх мускатний (мелений) - 1 ч. л.

для соусу

  • Молоко - 300 мл
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Цукор тростинний - 1 \ 2 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ч. л.

Рецептів пирогів з яблуками дуже-дуже багато. Пропоную ще один рецепт приготування ароматної випічки - яблучний пиріг на молоці з журавлиною. Це простий домашній яблучний пиріг на дріжджовому тісті, прошарком зі сметанним кремом і начинкою з солодких яблук і кислої журавлини. Давайте готувати?

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (300) - 350 г
  • Молоко (тепле) - 125 мл
  • Дріжджі (швидкодіючі) - 7 г
  • Цукор - 20 г
  • Масло вершкове - 30 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль (невелика щіпка)
  • Цедра лимона (з половини лимона)
  • Перець чорний (на кінчику ножа)

крем

  • Сметана (у мене 20%) - 400 г
  • Цукор - 60 г
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Крохмаль кукурудзяний - 40 г
  • Цедра лимона (з половини лимона)

начинка

  • Яблуко - 650 г
  • Журавлина (200) - 300 г

посипання

  • Цукрова пудра
  • Мигдаль (мелений) - 50 г

Незвичайно смачний, симпатичний, ароматний і простий у приготуванні швидкий яблучний пиріг на сметані. Чудово підійде для посиденьок в холодні зимові вечори.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 330 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове - 30 г
  • Цукор (70 в тісто, 200 в яблука) - 270 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Яблуко (очищені) - 450 г
  • Брусниця - 160 г
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Сметана - 200 г

Новорічні свята - це ще і Різдво! І саме цей яблучний пиріг я буду пекти на Різдвяну Вечерю, коли вся наша сім'я збереться за великим святковим столом! Цей сирний пиріг перевершив всі мої очікування! Це справді диво! Дуже ніжний, майже як суфле, в міру вологий, обалденно-ароматний! І в кожному шматочку пирога найніжніші, соковиті яблучка! А склад цього яблучного пирога дуже інтригує), - саме цим він мене і "зачепив"! Заходьте, мої дорогі господині, на кухлик чаю з шматочком казкового пирога!

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Сир сирний - 200 г
  • Масло вершкове (120 г в тісто, 20 г на верх пирога + трохи для змащування форми) - 140 г
  • Цукор коричневий (у мене мусковадо) - 200 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 60 г
  • Борошно кукурудзяне - 60 г
  • Крупа манна - 60 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Яблуко (2 в тісто, 2 на верх пирога) - 4 шт
  • Кунжут (на верх пирога) - 1 ст. л.
  • Крупа манна (для обсипання форми) - 2 ст. л.
  • Сіль (трохи)
  • Ванілін - 1 г

Смачний, запашний, затишний яблучний пиріг з корицею для домашнього чаювання. Простий пиріг до чаю, але не менш смачний. За структурою пиріг дуже цікавий: між бісквітом і пісочним тістом. Розсипчастий, ніжний, ароматний. Пригощайтеся! 

Інгредієнти

  • Яблуко 2 шт 
  • Борошно пшеничне 260 г 
  • Розпушувач тіста 1 ч. л. 
  • Кориця 0,5 ч. л. 
  • Цукор 4 ст. л. 
  • Яйце куряче 2 шт 
  • Масло вершкове 150 г 

Рецепт смачного яблучного пирога повинен бути у кожної господарки! Розповім вам, як приготувати яблучний пиріг з пісочного тіста сімейний - за нашім сімейним рецептом - вологий, ароматний, апетитний, святковий і дуже красивий. Розсипчасте пісочне тісто в поєднанні з солодкою і ніжною яблучної начинкою створюють пиріг, від якого складно відірватися. До нього навіть не хочеться подавати чай, він і так смачний і вологий! Яблука можна брати будь-які, регулюйте смак начинки за допомогою цукру і лимонного соку. Зверху раджу вам прикрасити наш яблучний пиріг з пісочного тіста плетінкою, так він буде виглядати більш святково. Не шкодуйте яблук: чим більше начинки, тим смачніше випічка. Для такого пирога найкраще брати форму діаметром 24 см.

Інгредієнти

  • Борошно - 350 г
  • Розпушувач - 15-18 г
  • Цукор - 100 г (+4 ст. ложки в начинку)
  • Вершкове масло - 200 г (або маргарин)
  • Очищені яблука - 900 г
  • Вода - 100 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Крохмаль - 1-2 ст. ложок
  • Лимонний сік - 1 за смаком
  • Цукрова пудра - 3 ч. л.

Кількість порцій: 7

Час приготування: 1 ч. 0 хв

Хто не любить яблучний пиріг з варенням? Його можна зробити для зустрічі з друзями або на полуденок для всієї родини. Завдяки цьому рецепту у вас вийде гарна, смачна випічка - яблучний пиріг з пісочного тіста з горіхами. Для пирога використовуйте щільні яблука (можна солодкі або кисло-солодкі). З яблуками добре поєднуються кориця і мускатний горіх. Основа пирога - це пісочне або листкове тісто. Вам буде потрібно час, щоб викласти красиво яблучні дольки, але пиріг вийде дуже красивим і презентабельним. Приготуйте пісний пиріг, він також смачний.

Інгредієнти

  • Пісочне тісто - 250 г
  • Яблука - 1 кг
  • Цукор тростинний - 1/4 скл.
  • Білий цукор - 1/4 скл.
  • Мелена кориця - 1 ч. л.
  • Мускатний горіх - 1 щіпка (мелений)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Варення - 3 ст. л. (абрикосове або з айви)

Кількість порцій: 8

Час приготування: 2 ч. 40 хв

Яблучний пиріг можна спекти не тільки круглим або прямокутним, але і сформувавши з нього гарну квітку. Подивіться, як приготувати дріжджовий пиріг з яблуками і корицею "Ромашка" - прикраса будь-якого столу! Повітряне дріжджове тісто і солодка начинка з соковитих яблук в поєднанні з ароматом кориці зведе з розуму будь-якого любителя солодкої випічки! Але повірте, такий пиріг можна зробити ще смачніше, додавши в тісто трохи родзинок, а готову "Ромашку" змастивши медом. Так тісто просочиться медом і стане ще краще! Кількість кориці і ванільного цукру краще регулювати за смаком. Яблука раджу брати солодкі, але ви можете регулювати їх смак цукром або лимонною кислотою. Готуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

  • Ванільний цукор - 10 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Борошно - 400 г
  • Цукор - 40 г
  • Кефір - 150 мл
  • Дріжджі сухі - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Цукор - 1,5 ст. л. (+ 40г в начинку)
  • Яйце - 1 шт
  • Яблука солодкі - 2-3 шт
  • Кориця - за смаком

Кількість порцій: 6

Час приготування: 3 год. 0 хв

У холодні листопадові вечори хочеться чогось теплого, ароматного, смачного. Пропоную рецепт самого простого і швидкого яблучного пирога на кефірі, яким в дитинстві частенько балувала мене моя мама.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне (може бути більше) - 500 г
  • Кефір (1 склянка - 250 г) - 1 скл.
  • Масло вершкове - 180 г
  • Майонез - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Цукор - 100 г

начинка

  • Яблуко (великих) - 5 шт
  • Цукор - 100 г
  • Кориця - 1 ч. л.

обмазка

  • Яйце куряче - 1 шт

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 10