Відкритий овочевий пиріг

Цей не мудрований солоний пиріг складається з тонкого тіста з хрусткими рум'яними корочками з боків і соковитою начинкою з літніх ароматних овочів з ковбасою і сиром. Такий пиріг може замінити повноцінне блюдо на вечерю. Приготуйте тертий пиріг, він теж смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Сіль - 0.8 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Вода - 250 мл

начинка

  • Баклажан - 260 г
  • Перець солодкий - 2 шт
  • Помідор - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Ковбаса (варена) - 300 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Приправа (для запіканок) - 2 ст. л.
  • Сіль - 0.6 ч. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.

додатково

  • Олія - ​​1 ст. л.

Час приготування: 110 хвилин

Кількість порцій: 6

Завести дріжджове тісто: змішати всі сухі інгредієнти і додати олію і воду. Вимішати тісто хвилин 10 (при необхідності додати ще борошна). Поставити тісто на расстойку в тепле місце на 40 хвилин. Я скористалася хлібопічкою: помістила в неї всі інгредієнти для тіста, вибрала програму для приготування тіста і через 45 хвилин у мене було готове тісто.
Підготувати начинку: перець солодкий порізати соломкою, цибулю довільно, баклажани кубиком.
Ковбасу порізати кубиками, сир нашаткувати, помідори подрібнити в блендері.
На сковороду з олією перекласти цибулю, перець, баклажан і посмажити помішуючи 7 хвилин. Додати подрібнені помідори і тушкувати хвилин 8.
Включити духовку розігріватися до 180 градусів. Деко змастити олією. Коли тісто буде готове, розтягнути його руками по всій площі листа. Покласти на тісто овочеву начинку, залишаючи краї тіста відкритими. Зверху розкласти ковбасу і засипати сиром. Ароматизувати пиріг приправою.
Випікати 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі