Нещодавно побачила один рецепт морквяного пирога на молоці з грушею, але я його підбудувала під свій манер, чесно навіть здивував кінцевий результат. Діти були в захваті - тортик вийшов дуже соковитий і смачний, в міру солодкий. Приготуйте пиріг з варенням, він смачний.
Інгредієнти
- Цукор - 1 скл.
- Морква (натерти на дрібній тертці) - 1 скл.
- Молоко - 0.5 скл.
- Олія - 3 ст. л.
- Варення - 3 ст. л.
- Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 2.5 скл.
- Груша - 500 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6
Яйце збити з цукром. Додати молоко і все інше, стакан натертої моркви на дрібній тертці. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Нехай трохи постоїть. Сковороду або форму змастити олією. Застелити дно пергаментним папером і знову змастити маслом. Викласти на дно груші порізані скибочками, залити тестом. Пекти в духовці 20 -30 хв. Вийняти з духовки, обережно перевернути на тарілку, зняти папір. Морквяний пиріг готовий. Смачного!
Додати новий коментар