Рецепт з морквою і грушею

Нещодавно побачила один рецепт морквяного пирога на молоці з грушею, але я його підбудувала під свій манер, чесно навіть здивував кінцевий результат. Діти були в захваті - тортик вийшов дуже соковитий і смачний, в міру солодкий. Приготуйте пиріг з варенням, він смачний.

Інгредієнти

  • Цукор - 1 скл.
  • Морква (натерти на дрібній тертці) - 1 скл.
  • Молоко - 0.5 скл.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Варення - 3 ст. л.
  • Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2.5 скл.
  • Груша - 500 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Яйце збити з цукром. Додати молоко і все інше, стакан натертої моркви на дрібній тертці. Добре перемішати, щоб не було грудочок. Нехай трохи постоїть. Сковороду або форму змастити олією. Застелити дно пергаментним папером і знову змастити маслом. Викласти на дно груші порізані скибочками, залити тестом. Пекти в духовці 20 -30 хв. Вийняти з духовки, обережно перевернути на тарілку, зняти папір. Морквяний пиріг готовий. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі