Недорогий пиріг з ковбасою і сиром

Смак приємний, ковбасний. Пиріг з твердим сиром і ковбасою. Гідність в тому, що можна використовувати не обов'язково свіжо-куплені продукти, але також залишки. В оригінальному рецепті шеф-кухар використовував любительську ковбасу з дрібним жиром. Я пекла цей смачний пиріг не один раз, і завжди була різна ковбаса. Сьогодні була теляча. За 2 дні пекла з різними начинками, але сьогодні знову повторила цей пиріг. Швидко, смачно і не дорого. Іде на ура! Приготуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

  • Ковбаса (будь-яка варена ковбаса, бажано з жирком) - 130 г
  • Сир твердий (твердий, напів-твердий, будь-який) - 130 г
  • Листя салату / Салат (листовий салат) - 100 г
  • Тісто листкове (готове листкове дріжджове) - 500 г
  • Яйце куряче (сире для змащення) - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 9

Необхідні продукти.
Тісто розморозити і розкачати в квадрати. Виделкою проколоти в декількох місцях, спочатку нижній шар.
На розкачане тісто викласти промитий і просушений салат. У мене Фріліс "Хрусткий", можна який любите.
Наступний шар ковбаса, порізана довільно пластинами приблизно 3 мм.
Третій завершальний шар, також довільно порізаний сир, приблизно такої ж товщини.
Притискаємо руками всі шари і закриваємо другим пластом тіста. Скріплюємо по периметру. Також виделкою робимо проколи, намагаючись проколоти сир і ковбасу, але не до дна. Змащуємо збитим яйцем і ставимо в розігріту духовку до 190 * на 30-40 хвилин.
Смачний пиріг нашвидкоруч готовий. Дістаємо з духовки, даємо під серветкою охолонути і ріжемо на порції. При випічки відчувається приємний аромат від ковбаси. Швидко і без особливого клопоту. Спробуйте, допомагає утилізувати залишки сирів, ковбас і в той-же час приємно і смачно перекусити.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі