Швидкий пиріг на сирному тісті

Хочу запропонувати Вам рецепт дуже швидкого і простого в приготуванні пирога! Цей смачний пиріг нашвидкоруч мене завжди дуже виручає, коли хочеться приготувати що-небудь солоденьке, а часу зовсім обмаль! Також цей пиріг з сиром може стати в нагоді і виручити, коли до Вас спонтанно нагрянули гості, адже на заміс тіста йдуть лічені хвилини, і до того ж не потрібна допомога ніяких приладів, я маю на увазі міксера і т. і.! Буду дуже рада, якщо кому-небудь стане в нагоді і сподобається цей рецепт!

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

  • Сир (бажано однорідний) - 200 г
  • Олія (без запаху) - 8 ст. л.
  • Молоко - 8 ст. л.
  • Цукор (90 гр в тісто, а 50 гр. на присипку) - 140 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (може знадобитися трохи більше.) - 300 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Розпушувач тіста - 1 пач.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Мигдаль (мигдальні пелюстки) - 50 г
З'єднуємо сир, олію, молоко і 90 гр. цукру. Цукор, що залишився нам знадобиться для посипання пирога. Все добре перемішуємо вінчиком або за допомогою вилки.
З'єднуємо просіяне борошно з розпушувачем.
У сирну масу додаємо борошно з розпушувачем і ретельно вимішуємо тісто приблизно протягом 3 хвилин. Тісто виходить дуже ніжне, але воно не повинно липнути до рук!
Змащуємо олією роз'ємну форму. Сьогодні я використовувала форму діаметром 26 см.
Викладаємо тісто у форму і розрівнюємо його.
Вершкове масло дрібно нарізаємо або відщипуємо і викладаємо його точково по периметру всього тіста.
З'єднуємо цукор що залишився з ванільним цукром, перемішуємо і посипаємо поверх масла.
Посипаємо мигдальними пелюстками поверхню нашого майбутнього пирога і ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Випікаємо пиріг до золотистого кольору. Хвилин за 10 до готовності пиріг можна прикрити фольгою, щоб мигдальні пелюстки сильно не засохли! Слідкуйте за своєю духовкою!
І ось такий чудовий смачний пиріг нашвидкоруч у мене вийшов.
А так пиріг виглядає в розрізі.
Приємного Вам чаювання і гарного настрою!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі