Пиріг "Фруктове асорті" з сиром і яблуками

Прекрасне поєднання м'якого тіста, ніжного сирного шару, соковитого фруктового шару і хрусткою цукрової скоринки. Пиріг з сиром, яблуками і абрикосом виходить настільки ж насиченим, як і торт. Можна використовувати будь-які фрукти або ягоди.

Інгредієнти

для штрейзельной крихти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 80 г
  • Цукор - 60 г
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Масло вершкове - 50 г

для тіста

  • Масло вершкове - 130 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Сметана - 80 г
  • Яйце куряче (велике, С0) - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 239 г
  • Розпушувач тіста - 8 г

для сирної прошарку

  • Сир - 500 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 50 г
  • Крохмаль - 30 г

для фруктового шару

  • Яблуко (середнього розміру) - 2 шт
  • Абрикос (середнього розміру) - 5 шт
  • Слива (середнього розміру) - 5 шт

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 10

Для штрейзельной крихти. Змішати борошно з цукром і ванільним цукром. Додати вершкове масло кімнатної температури. Перетерти в крихту. Для тіста. Збити вершкове масло. По ходу додати сіль, цукор і ванільний цукор. Потім додати яйця, по одному, сметану, просіяне борошно і розпушувач. Добре перемішати.

Для сирного прошарку. Змішати сир з сіллю, цукром, яйцем і сметаною занурювальним бледнером. Слідом додати крохмаль. Викласти тісто у форму, застелену папером для випічки. Розподілити по дну. Поверх тіста викласти і розподілити сирну масу. Зверху викласти фрукти, нарізані на шматочки. Посипати штрейзельной крихтою. Випікати в розігрітій до 170 ° C духовці, 60-70 хвилин. Дати готовому виробу охолонути, не виймаючи його з форми. Пиріг з сиром і яблуками готовий, смачного.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі