Шоколадний пиріг

Хочете спекти шоколадний пиріг? Тут ви знайдете найсмачніші рецепти цього десерту! Шоколадний пиріг на кефірі, пісний з вишнями, в мультиварці з сиром та вишнею, вологий з сирними кульками, сирний тертий рецепт з бананом і сиром, з творогом і бананами, без яєць і молока, брауні, без випічки, з горіхами на кислому молоці, з грушами і малиною на сметані, рецепт з грушею із заварним кремом, з яблуками і творожними шаріками, з маскарпоне, тертий під сирними кульками, яблучний швидкий. Готуйте і насолоджуйтеся!

"Не розумію, навіщо людям кокаїн, - з набитим ротом пробурмотіла Керолайн, - коли кожен день можна їсти шоколадні торти." - Ірвін Шоу "Хліб по водам". Так, так, саме кожен день, навіть в Піст. Пригощайтеся. Готуйте пісний пиріг, він теж смачний

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

тісто

  • Борошно цільнозернове - 230 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 130 г
  • Семоліна  - 100 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Цукор - 150 г
  • Олія - ​​7 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Вода - 420 мл

оформлення

  • Смородина червона - 250 г
  • Полуниця (+ 5 шт. для прикраси) - 50 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 ст. л.
  • Вода - 70 мл
  • Цукор тростинний - 70 г
  • Сироп полуничний - 60 мл
  • Журавлина

Про це ніхто і подумати не міг, що п'яним буває десертний шоколадний пиріг! Він ще мега шоколадний такий! Повітряний, трохи вологий, трохи хмільний шоколадний пиріг! А з малиною, ожиною, або вишнею просто клас! Наш рецепт зовсім не зайвий! Дорослі, тільки для вас!

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 180 г
  • Шоколад темний (чорний 70% і більше) - 200 г
  • Цукор - 200 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Пиво темне (гарне, з насиченим густим смаком, можна з будь-яким якісним темним пивом)) - 200 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 125 г
  • Какао-порошок - 40 г
  • Малина (малини, вишні, або ожини) - 250 г
  • Ваніль (за бажанням пакетик (а так до смаку)) - 1 пакет
  • Розпушувач тіста (1 ч.л, або пакетик))

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Готуємо дуже смачний, м'який, ніжний і дуже простий у приготуванні шоколадний бісквітний пиріг. Ласунам присвячується!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 320 г
  • Цукор - 250 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Молоко - 250 мл
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Олія - ​​250 мл
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

Сьогодні хочу викласти рецепт дуже смачного пирога з шоколадним кремом. В його основі пористе і ніжне пісочне тісто. А начинка - це заварний крем з додаванням шоколаду. Для мене по консистенції і смаку начинка нагадує нутеллу. Такий шоколадний пиріг не соромно подати на святковий стіл і приготувати для сімейного чаювання.

Інгредієнти

Для пісочної основи

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор (0,5 ч.л.) - 0.5 ч. л.
  • Цукрова пудра - 80 г
  • Масло вершкове (охолоджене) - 130 г
  • Яйце куряче (категорія СО - 1 шт (але краще зважити) Категорія С1 - 1 шт + 1 жовток) - 75 г

Для шоколадного крему

  • Молоко - 500 мл
  • Яйце куряче (С1) - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Шоколад темний - 100 г
  • Цукор - 100 г

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 6

Святковий пасхальний стіл практично ні в одній сім'ї не обходиться без домашньої випічки і солодощів. Пропоную урізноманітнити меню шоколадним пирогом з вишнями. Його можна спекти в вигляді простого рулету. Повітряне шоколадне тісто відмінно поєднується з кокосово-сирною начинкою, а лимонна цедра додає випічці освіжаючий аромат. Приготуйте дріжджовий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто:

  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 1.5 ч. л.
  • Молоко - 170 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 380 г
  • Масло вершкове - 70 г
  • Сметана - 50 г
  • Цукор - 70 г
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.

начинка:

  • Молоко - 100 мл
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Стружка кокосова - 150 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сир сирний (вершковий) - 170 г
  • Білок яєчний - 2 шт
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Вишня (сушена) - 50 г
  • Цукор - 100 г

додатково:

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​1 ч. л.
  • Цукрова пудра - 1.5 ст. л.

Час приготування: 140 хвилин

Власне кажучи, це не зовсім шоколадний пиріг, тут використовується шоколадний пудинг. Якщо його поміняти, скажімо, на малиновий або полуничний, то і пиріг вийде таким же. Варіантів маса, через брак пудингу основу можна просто змастити улюбленим варенням і теж вийде чудово. Цей пиріг з варенням сподобається і дорослим, і дітям. Заходьте на вогник, почаювати!

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Молоко - 3 ст. л.

Пудингова начинка

  • Пудинг (шоколадний) - 4 пакет.
  • Молоко - 1 л
  • Цукор - 6 ст. л.

Сирна начинка

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Ванільний цукор (15 г) - 1 пакет.
  • Сир - 500 г
  • Пудинг ванільний - 1 пач.
  • Сіль - 1 пуч.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 20

Чудовий, ароматний і дуже шоколадний пиріг, який ніхто і не вгадає до кінця, з чого він виготовлений. Цей рецепт я знайшла в інтернеті. Якось, інтуїтивно, вирішила, що він мені повинен сподобатися в готовому вигляді. Інтуїція мене не підвела! Аромат стояв неймовірний! Кекс зовні зі скоринкою, всередині - вологий з шматочками шоколаду. Їсти його рекомендую після повного охолодження, коли м'якуш стабілізується.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 12

Інгредієнти

  • Цукор тростинний - 1,5 скл.
  • Олія - ​​0,5 скл.
  • Пюре овочеве (бурякове) - 2 скл.
  • Шоколад темний (рубаний або чіпси) - 0,5 скл.
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сода - 0,25 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Какао-порошок (+ для прикраси) - 2 ст. л.
  • Цукрова пудра (для прикраси)

Корисна і ситна основа шоколадного пирога з вівсяних пластівців, горіхів, житнього борошна і ніжний шоколадно-фініковий прошарок з бананом. Повна гармонія смаків і ароматів, дуже смачні ласощі до чашечки ароматної кави! Простий пиріг до чаю з шоколадно-фініковим кремом. Пригощайтеся!

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Пластівці вівсяні - 100 г
  • Мигдаль (очищений) - 100 г
  • Мед - 50 г
  • Вода - 3 ст. л.
  • Олія кокосова - 40 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Кориця (за смаком) - 1 пуч.
  • Фінік (без кісточки) - 250 г
  • Коньяк - 1 ст. л.
  • Шоколад темний - 50 г
  • Сік лимонний (за смаком) - 1 ч. л.
  • Банан (середньої стиглості) - 1 шт
  • Борошно житнє - 25 г

Шоколадний пиріг з яблуками і вершками. Дуже гармонійний смак і прекрасне поєднання інгредієнтів. Пригощайтеся! Пиріг з яблуками дуже смачний, спробуйте.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Інгредієнти

  • Сметана - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 150 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
  • Яблуко - 1 шт
  • Збиті вершки - 1 пач.
  • Молоко - 150 мл

Цей шоколадний пиріг багатошаровий - незвичайний, святковий! Пишний мандариновий бісквіт, тонкий шоколадний прошарок, ніжний крем-безе і хрустка шоколадна скоринка! Верх пирога вінчає шоколадно-вершкова глазур з легким медовим відтінком! Словами не передати... заходьте, самі все побачите!

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

бісквітне тісто

  • Мандарин - 4 шт
  • Цукор - 1 скл.
  • Ванільний цукор (8 г) - 1 пакет
  • Масло вершкове - 200 г
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Розпушувач тіста (10 г) - 1 пакет
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2,5 скл.
  • Вода (кип'ячена)

шоколадна крихта

  • Борошно пшеничне / Борошно (+ бісквітне тісто 3 ст.л.) - 1 скл.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.

Крем-безе

  • Білок яєчний - 3 шт
  • Цукор - 6 ст. л.

глазур

  • Шоколад темний - 50 г
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Молоко - 3 ст. л.
  • Мед - 2 ч. л.

Чи то шоколадний пиріг, чи торт... але дуже смачний! У міру шоколадний пиріг на молоці, з вологою пористої текстурою і начинкою з томлёного заварного крему - цей десерт стане приємним частуванням для ваших гостей і близьких!

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

Для тіста

  • Цукор - 1 скл.
  • Молоко - 1 скл.
  • Масло вершкове - 120 г
  • Сливки (10%) - 200 мл
  • Шоколад темний - 170 г
  • Борошно пшеничне - 2,5 скл.
  • Розпушувач тіста - 20 г

для крему

  • Цукор - 1 скл.
  • Молоко - 2 скл.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет

П'яний шоколадний пиріг. Не знаю, які знайти слова, щоб розповісти про смак цього бомбічного шоколадного пирога. Нереально смачний, з чудовою структурою, щось середнє між кексом і Брауні, з приголомшливим шоколадним відтінком і божевільним ароматом. Спробуйте приготувати тертий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

  • Цукор коричневий - 250 г
  • Борошно пшеничне - 210 г
  • Какао-порошок - 75 г
  • Масло вершкове - 230 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Вино червоне сухе - 300 мл
  • Сода - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Кориця - 1/2 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Пропоную приготувати пиріг з горіхами. Горіхи можна використовувати будь-які - мигдаль, фундук. Пиріг смачний, шоколадний, насичений, з приємним ароматом кориці і ванілі, легкою кислинкою журавлини, c ніжною хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

  • Маргарин (для випічки або вершкове масло) - 200 г
  • Цукор - 180 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Сіль (щіпка)
  • Борошно пшеничне - 160 г
  • Шоколад темний (тертий) - 100 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Горіхи (мелені будь-які, у мене мигдаль) - 110 г
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Журавлина (сушена подрібнена) - 15 г
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.