Рибний пиріг

Пісний рибний пиріг рецепт з консерви, з хека, скумбрії і сардини, з тунцем і картоплею, з слойоного тіста і на кефірі, на сковороді і в мультиварці, з дріжджового, листкового і пісочного тіста, англійський рибний пиріг, з шпината, рибний торт і рулет. Пиріг з рибою, риби. Рецепт рібного пирога. Рибний пиріг можна готувати в будь-якому вигляді: відкритий, закритий і навіть заливний. В поєднанні з овочами випічка виходить дуже смачною.

Рибний пиріг з слойоного тіста закритий. Варіант гарячої закуски для святкового столу. Можна використовувати будь-яке філе риби, замариноване в соєвому соусі і цибулі воно стає ароматним і добре пропікається.

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Філе рибне (у мене телапія) - 500 г
  • Тісто слойоне (у мене дріжджове) - 500 г
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ч. л.
  • Гірчиця (не дуже гостра типу баварської) - 0,5 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Вершкове масло
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Перець білий (мелений)
  • Перець чорний (горошком для "очей") - 6 шт

Млинцевий закритий рибний пиріг, обсмажений цибулею і сиром - справжне святкове частування. Коли чекаєте гостей на Масляну кращого і не придумати. Млинці можуть бути будь-якими, але краще якщо вони будуть тоненькими і злегка солодкуватими. Тоді і начинка буде відчуватися яскравіше, і наш дріжджовий пиріг буде ніжніше на смак і красивіше на вигляд! Для пирога я приготувала млинці на швидкодіючих дріжджах.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Молоко - 1,5 скл.
  • Дріжджі (швидкодіючі) - 1 ч. л.
  • Яйце куряче (+2 шт. для начинки) - 1 шт
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Сіль (+1 щіпка для начинки) - 1 пуч.
  • Горбуша (свіжа) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир твердий (натертий) - 4 ст. л.
  • Вершки (жирні) - 80 мл
  • Кріп (свіжий) - 3 гілочки
  • Цибуля зелена - 1 шт
  • Перець чорний
  • Сухарі панірувальні / Панірування - 1 ст. л.
  • Олія (для смаження цибулі) - 2 ст. л.

Відкритий пиріг з рибою червоною, святковий. Пригощайтеся.

Час приготування: 120 хвилин

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 480 ... 500 г
  • Молоко - 200 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Дріжджі (пресовані) - 15 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • Лосось - 400 г
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1/4 пуч.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль

додатково

  • Масло топлене
  • Сливки (для змащування)
  • Кунжут (чорний)

Рибний пиріг з слойоного тіста закусочний. Цей рецепт вже років 15 живе в нашій сім'ї, а ідею я вичитала в якомусь журналі, коли треба було встигнути все, а часу було обмаль. Підігнала його під смак домочадців. І з тих пір більше нічого міняти не довелося, оскільки полюбився всім відразу. А такі випадки рідкість. Может кому пригодится напередодні свят - рибний пиріг з слойоного тіста з горбушей гарячого копчення. Думаю, будь-яка святкова закуска розлітається швидко - цей пиріг не виняток. Спробуйте також пісний пиріг, це смачно.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Інгредієнти

  • Горбуша (гарячого копчення) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварені) - 5 шт
  • Майонез - 250 г
  • Тісто слойоне (дріжджове або бездріжджове, друге переважно) - 1 упак.