Рецепт в мультиварці "Шоколад на окропі"

Пиріг виходить досить високим 4,5 см., мінімум самих звичайних продуктів і максимум задоволення. Готується в мультиварці, з будь-яким на ваш розсуд кремом. Кому цікавий цей рецепт - пробуйте. Смачного! Шоколадний пиріг - категорія рецепту.

інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Цукор - 2 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода - 1.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Какао-порошок (з гіркою) - 6 ст. л.
  • Молоко (трохи тепле) - 1 скл.
  • Ванілін - 1 пакет
  • Олія - ​​1/2 скл.
  • Вода (окріп) - 1 скл.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 860 Ват

Програма: випічка (80 хвилин)

Збити яйця з цукром. Влити олію і молоко. Перемішати.
Борошно, соду, розпушувач, ванілін і какао змішати в окремій чашці, потім порціями ввести в рідку масу.
В самому кінці влити одну склянку окропу. Розмішати. Тісто виходить дуже рідким.
Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і відразу ж вилити тісто в чашу.
Випікати "Шоколад на окропі" в режимі "випічка" 60 + 20 хв. (я відразу виставляю час на 1 годину. 20 хв.)
Виймати торт з мультиварки потрібно за допомогою кошика-пароварки.
Дати охолонути, розділити на два - три коржа (на Ваш розсуд), просочувати коржі не обов'язково, вони і так виходять м'якими, змастити будь-яким кремом. Для верхнього коржа я приготувала глазур. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі