Простий яблучний пиріг

Зараз пора яблук, і мій рецепт актуальний, тому що основний інгредієнт-да, яблука! Цей пиріг на кефірі виходить вологий, не надто солодкий. Простий в приготуванні, прості завжди доступні інгредієнти. Особливо хороший в теплому вигляді з кулькою морозива. Яблучний пиріг дуже смачний, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яблуко (невеликі) - 8 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 200 г
  • Масло вершкове - 70 г
  • Кефір - 250 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Порошок пекарський - 1,5 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
Збиваємо яйця з цукром. Додаємо кефір, розтоплене масло,
борошно змішане з пекарським порошком. Тісто виходить досить рідким. Цього не варто боятися.
Яблука ріжемо ось так. Я використовувала тертку спеціальну.
Змішуємо з тістом.
Викладаємо тісто у форму. Я забула додати корицю, тому вирішила всипати прям в формі і вмішала ложками. Випікаємо 180 хвилин 45-55, але час може бути іншим, дивіться самі.
Готово! Я посипала цукровою пудрою зверху. Приємного чаювання!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі