Пісочний пиріг

Тут ви дізнаєтеся як приготувати тертий і простий, лінивий і пісний, яблучний і абрикосовий, вишневий і лимонний, сирний і сливовий пісочний пиріг, рецепт з яблуками, вишнями і сливами, з варенням і сиром, з ревеню, з творогом і повидлом, з маком і смородиною, грушами і лимоном, з шпинатом і гарбузом, з яблук і ягодами, з ревенем і чорницею, з лимонною і маковою начинкою, з горіхами і малиною, на сметані, смальці і маргарині, з чорницями і бананами, з клубнікою і черешнями, з безе, желе і заварним кремом. в мультиварці, з капустою і куркою, з овочами і румбамбару, з рибою, капустою і фаршем, з грибами, рецепт Вишиванка, Пісочний пляцок з яблуками і вишнями. Такий пиріг готується досить просто і майже завжди виходить смачним. Готуйте і насолоджуйтеся!

Ваші дорогі і близькі не залишаться байдужими від такого не складного, але дуже-дуже смачного пісочного пирога. Новорічні свята довгі і я вам пропоную ось такий простий пиріг, а результат відмінний і я думаю, що ви його будите повторювати! Дуже мені допомогла суміш порошкова. Це суміш для сирних пирогів і запіканок. Тертий пиріг теж смачний.

Інгредієнти

Для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Цукор - 40 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет

прошарок

  • Джем (персиковий) - 4 ст. л.

сирний шар

  • Сир - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Білок яєчний - 1 шт
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Цукор - 100 г
  • Суміш порошкова - 1/2 пакет.
  • Сік (з одного мандарина) - 1 ст. л.

для подачі

  • Цукрова пудра - 1 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Ось такий простий і смачний десерт можна приготувати до сімейного чаювання. Готуйте пиріг з яблуками, він смачний.

Інгредієнти

для пісочного тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Масло вершкове - 130 г
  • Цукор - 60 г
  • Розпушувач тіста (маленький пакет) - 1 пакет
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільна есенція - 1/2 ч. л.

для заливки / начинки

  • Яблуко (середньої величини) - 4 шт
  • Сир - 250 г
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Цукор (1 ст. ложка для бланшировки яблук, 3 ст. ложки для сирно-сметанної маси) - 3 ст. л.
  • Крохмаль - 3 ст. л.
  • Білок яєчний (для сирно-сметанної маси) - 3 шт

Час приготування: 60 хвилин

Скоро почнеться ягідний сезон і я пропоную Вашій увазі дуже смачний і простий рецепт пирога з пісочного тіста з черешнею! Приготувати пиріг можна з будь-якої ягодою або фруктами. Готується пиріг дуже просто, а результат не залишить Вас байдужими!

Інгредієнти

для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 150 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Розпушувач тіста - 7 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 40 г
  • Ванілін (щіпка)
  • Сіль (щіпка)

для начинки

  • Черешня - 650 г

для крихти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 50 г

Час приготування: 75 хвилин

Тісто - легке, розсипчасто-ніжне. Сирне! Начинка - ароматна. З домашнім яблучним пюре і ванільним пудингом! Затишний сирний пиріг для домашнього чаювання. Для великої компанії. Кожному дістанеться і ще залишиться!

Інгредієнти

тісто

  • Цукор - 100 г
  • Сир (пастоподібний) - 250 г
  • Масло вершкове (холодне) - 125 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Розпушувач тіста - 15 г

начинка

  • Пюре фруктове (яблучне пюре) - 350
  • Пудинг ванільний (1 пакет для 250 мл молока) - 2 пачки
  • Молоко - 150 мл

штрейзель

  • Цукор - 30 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 50 г
  • Масло вершкове - 30 г

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 20

Пиріг з чорницею, можна додати будь-які ягоди. Хрусткий корж, вершкова серединка і ягідки... Беллісімо)))

Інгредієнти

корж

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цукор - 70 г

для заливки

  • Сметана - 350 г
  • Вершки - 70 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 100 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 30 г
  • Ванілін - 0.5 ч. л.
  • Лохина - 150 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Всім привіт) Сьогодні я до вас з рецептом ароматного пирога з абрикосами. Пісочна основа, вершкова начинка і солодкі абрикоси, прекрасне поєднання. Такий пісочний пиріг з сиром можна зробити і з консервованими абрикосами, а також з іншими фруктами і ягодами.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 75 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сир - 300 г
  • Сметана - 100 г
  • Цукор (50 г (в тісто) 80 г (в начинку)) - 130 г
  • Крохмаль - 25 г
  • Абрикос - 300 г
  • Сіль

Кількість порцій: 6

Літо - пора соковитих ягід і фруктів і смачних пирогів з ними! Печемо домашній пісочний пиріг з полуницею, який просто тане в роті. Замість полуниці можна сміливо класти будь-яку ягоду і він буде вас радувати кожен раз новим смаком! Пиріг з ягодами це смачно, спробуйте!

Інгредієнти

тісто

  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 190 г
  • Цукор - 40 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Масло вершкове - 100 г

начинка

  • Білок яєчний - 2 шт
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 100 г
  • Сметана (20% жирності і вище) - 400 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 40 г
  • Ванільний цукор - 2 пакет.
  • Полуниця (можна взяти інші ягоди) - 400 г

Пригостила мене співробітниця лимонним пирогом. Це було так смачно, що одним шматочком - тільки апетит розпалити! Різне пісочне тісто я пробувала і, все частіше, для печива. До пирогів на такому тісті я ставилася скептично. А дарма! Порції тіста вистачить на 2 пирога. Ще один шматочок лежить в холодильнику (до речі, його можна заморозити про запас) і чекає свого часу, але вже з іншою начинкою. Як же це смачно! Готуйте пісочний пиріг.

Інгредієнти

  • Маргарин - 125 г
  • Масло вершкове - 125 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор (0,25 тісто, 0,75 в начинку) - 1 скл.
  • Розпушувач тіста - 1 пакет
  • Ванілін
  • Лимон - 1 шт
  • крохмаль
  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 2

Хочу запропонувати дуже смачний пісочний пиріг з рікоттою і вишневим конфітюром. Ніжне тонке тісто і вершкова начинка з тонкою кислинкою конфитюра. Пиріг смачний як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Конфітюр тут підійде будь-який, але не дуже солодкий. За основу приготування пісочного тіста взяла таких пропорцій - 1 частина цукру (100г), 2 частини вершкового масла (200г), 3 частини борошна (300г), 3 яйця, сіль за бажанням (порада професіоналів). Готуйте пиріг з вишнями, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 130 г
  • Цукор - 65 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 195 г
  • Ванільний цукор (8 г) - 1 пакет

начинка

  • Рікотта - 500 г
  • Конфітюр (у мене вишневий) - 6 ст. л.
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Білок яєчний - 1 шт

додатково

  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Вершки - 1 ст. л.
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.

Велика частина людей любить творог і, відповідно, випічку з сирною начинкою, оскільки випічка з такою начинкою завжди виходить ніжною. А чи пробували ви творог в поєднанні з маком? Якщо ні, то пропоную приготувати ніжний пісочний пиріг з маком і творогом. Основа пирога - розсипчасте пісочне тісто - гармонійно поєднується з двома начинками: сирною, яка виходить щільною, але в той же час ніжною, і ароматною соковитою маковою. Приготуйте і переконайтеся самі! Яблучний пиріг також смачний, спробуйте приготувати.

Час приготування: 110 хвилин

Інгредієнти

сирна начинка

  • Сир (9%) - 350 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 0,5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 4 г
  • Цукор - 70 г

макова начинка

  • Мак - 230 г
  • Яблуко - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Крупа манна - 15 г
  • Ізюм - 30 г
  • Горіхи волоські - 30 г
  • Масло вершкове - 70 г
  • Яйце куряче - 2 шт

Пісочне тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Масло вершкове (холодну) - 60 г
  • Яйце куряче (використовуємо жовток) - 1 шт
  • Цукрова пудра - 40 г
  • Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.

сметанний крем

  • Сметана (20%) - 170 г
  • Цукрова пудра - 30 г

Легкий і швидкий в приготуванні, але цікавий за своєю структурою пісочний пиріг на кефірі відмінно підійде для святкового столу. Ніжне пісочне тісто, повітряний бісквіт на білках і фруктова начинка... Одним словом простий пиріг до чаю. Готуємо!?

Інгредієнти

Пісочне тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1/4 ч. л.
  • Кефір - 2 ст. л.

Бісквіт на білках

  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Цукор (зі смаком ванілі) - 60 г
  • Білок яєчний - 3 шт
  • Молоко - 60 мл
  • Олія - ​​30 г
  • Розпушувач тіста - 1/2 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Полуниця - 200 г