Пісний вишневий пиріг в мультиварці

Весна стала вступати в свої права, але зима до останнього не відступає. Сьогодні навалило снігу і так захотілося чогось смачного, ароматного, але не дуже калорійного. Весна все таки прийде, а там і літо на дворі. Пиріг з вишнями - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Вишня (заморожена) - 400 г
  • Олія - 1/2 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Цукор - 1/2 скл.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Ванілін

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Наші інгредієнти. Вишню розморожуємо і зливаємо сік в склянку. Якщо треба то доливаємо в сік воду до повної склянки.
Змішати борошно, розпушувач, какао і цукор. В іншій ємності змішати сік, масло і рідкий мед. Потім все з'єднати і добре перемішати. Додати вишню і все ще раз перемішати.
Чашу від мультиварки змастити маслом і покласти в неї тісто. Випікати в режимі "Випічка" близько 1 години (до сухої сірники). Дати трохи постояти під закритою кришкою і вийняти.
Дати повністю охолонути і можна різати. Пиріг виходить вологий, не надто солодкий (якщо любите солодке, збільште кількість цукру), з вишневою кислинкою і ароматом шоколаду.
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі