Пиріг зі смородиною

Пиріг з чорної і червоної смородини, приготований за цими рецептами - справжня знахідка для ласунів. Пісочний і тертий, заливний пиріг із замороженою, чорною і червоною смородиною в мультиварці, рецепт на кефірі. Пиріг з варенням смородини. Готуйте і насолоджуйтеся!

Готуємо дуже смачний ароматний пиріг із червоною смородиною на розсипчастої основі з приємним смаковим контрастом солодкої повітряної меренги і кислих ягід. Готується дуже просто і швидко. Пиріг стане прикрасою будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (3 жовтки + 1 яйце для тіста, 3 білка для начинки) - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Цукор - 50 г
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Смородина червона - 200 г
  • Крохмаль - 1 ч. л.
  • Сіль

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Смачний, соковитий річний ягідний пиріг на сметані із чорною смородиною. Простий в приготуванні. Відмінне поєднання кислуватої ягоди, солодкої сметаної заливки і солодкуватого тіста.

Інгредієнти

для тіста

  • Яйце куряче (категорії С2) - 2 шт
  • Сіль - 1 г
  • Цукор - 80 г
  • Сметана - 40 г
  • Сода - 1 г
  • Масло вершкове - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г

для сметанної заливки

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 80 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Сметана (від 20%) - 150 г
  • Крохмаль - 20 г

Для начинки

  • Смородина чорна - 500 г
  • Для прикраси
  • Цукрова пудра - 2 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Смачний, ароматний пиріг зі смородиною, та все це в сметані, смакота) Використовувала пісочне тісто, але без вершкового масла, його не потрібно витримувати в холодильнику. Таке тісто називається pasta frolla і готується на основі борошна, олії (соняшникова, оливкова), цукру і яєць. Приготуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Цукор - 100 г
  • Ванілін - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Яйце куряче (велике + 1желток. Белок можна буде використовувати в заливку.) - 1 шт
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (скільки візьме) - 150 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

заливка

  • Смородина чорна (ягоди беріть будь-які на ваш смак, у мене чорна смородина.) - 400 г
  • Цукор - 100 г
  • Сметана - 300 г
  • Яйце куряче (+ білок який залишився.) - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Ніжне, солодке тісто, приємна кислинка ягід, посипання з горішками... Відмінний пиріг з чорною смородиною! Ягода тут може бути будь-яка - вишня, журавлина або інша, вами улюблена. Пиріг з яблуками виходить великий - на цілий деко або на дві круглі форми. Всім вистачить!

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 12

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 300 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Цукор - 250 г

начинка

  • Смородина чорна (заморожена) - 300 г
  • Яблуко - 1 шт
  • Цукор - 100 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. л.

штрейзель

  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Цукор - 50 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Масло вершкове - 70 г
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Мигдаль - 50 г

Простий легкий пиріг на кефірі із замороженою чорною смородиною нагадає про спекотне літо, тепле сонечко і ягідно-фруктовий достаток! Наливайте чай, заходите на вогник! Приготуйте цей простий пиріг до чаю, він смачний.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 50 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 100 г
  • Кефір - 200 мл
  • Сухарі панірувальні - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 100 г
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • Смородина чорна (заморожена) - 300 г
  • Крохмаль картопляний - 1 ст. л.