Пиріг з ягодами

Приготуйте творожний і пісочний, сметанний і заливний, вівсяний і яблучний, відкритий і закритий, смачний пиріг із замороженими і свіжими, лісовими і чорними ягодами в мультиварці, рецепт на кефірі і сметані, на кислому молоці, з пісочного тіста, без яєць з сиром, з творогом та ягодами, із заморожених ягід. У рецептах можна використовувати свіжі або заморожені ягоди. Якщо використовуєте заморожені ягоди, краще додавати їх в тісто без розморожування, щоб вони не пустили сік. Порадуйте сім'ю смачним ягідним пирогом до чаю!

В самий розпал ягідного сезону просто гріх не спекти гарний, смачний і яскравий пиріг з ягодами, який спочатку порадує око, а потім змусить замружиться від задоволення, коли ви його спробуєте. Простий в приготуванні, пухнастий, в міру солодкий з кислинкою, відмінний пиріг на сметані з ягодами. Після мінімальних зусиль у плити так приємно пригоститися пирогом і насолоджуватися влітку, особливо де-небудь в затінку в приємній компанії! Кухня: Чеська

Інгредієнти

  • Ягода - 600 г
  • Олія соняшникова - 100 мл
  • Цукор - 150 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Борошно цільнозернове - 50 г
  • Сметана - 200 г
  • Розпушувач тіста (12 г) - 1 пач.
  • Ванільний цукор (10 г) - 1 пакет.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 16

Всім привіт! Сьогодні я до вас з рецептом дуже смачного, красивого, яскравого, фруктово-ягідного пирога. Ідея дуже оригінальна і кожен шматочок по особливому смачний! Рецепт дуже простий, досить швидкий пиріг з ягодами, а результат просто чудовий. Бісквітне тісто виходить масляне, ароматне, ніжне, а начинка дає легку фруктово-ягідну кислинку. Приєднуйтесь! Сподіваюся вам сподобається!

Інгредієнти

бісквіт

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Масло вершкове - 180 г
  • Цукор - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 6 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.

начинка

  • Ягода (будь-які за бажанням) - 100 г
  • Асорті фруктове (будь-які за бажанням) - 100 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Гарний, насичений пиріг на молоці з цукровою скоринкою і соковитою шовковицею від відомої господині Марти Стюарт! Готуйте пиріг з ягодами.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 80 г
  • Цукор (2 ст.л. для посипання) - 180 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Ванільний цукор - 1.5 ч. л.
  • Молоко - 110 мл
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Шовковиця - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г

Цікавий пиріг на кефірі з яблуками. У ньому одночасно і яблука (або груші) і ягоди. Поєднання виявилося дуже приємне. По крайней мере, так сказав мені син, для якого пиріг з ягодами і був випечений. Він сказав, що пиріг сподобався всім його друзям, які були присутні при його дегустації. Хочеться йому вірити. Цей пиріг з яблуками простий і доступний за інгредієнтами.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор (10 ст. л.) - 200 г
  • Кефір - 250 мл
  • Олія (без запаху) - 130 мл
  • Розпушувач тіста - 1 пакет
  • Ванілін - 2 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (+ 2 ст.л. на посипання) - 2,5 скл.

посипання

  • Цукор - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 40 г

начинка

  • Яблуко (середні) - 2 шт
  • Ягода - за смаком

Почати свою сторінку я вирішила саме з цього пирога з ягодами і рікоттою. Ніжного, дуже смачного з відчутним сирним присмаком і соковитими ягодами. Він неймовірно простий і швидкий в приготуванні! Прикупила з нагоди рикотту і довго думала, куди б її використовувати. Сподіваюся, рецепт виявиться корисним. Приготуйте цей простий пиріг до чаю.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Рікотта (бажано густа, прісна) - 250 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 250 г
  • Масло вершкове (цілком підійде спеціальний маргарин для випічки) - 120 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Асорті ягідне (заморожене) - 500 г
  • Желе (прозоре для торта) - 1 пач.

Сир, полуниця, білковий крем... А все разом так смачно! Пиріг з сиром і полуницею. Приєднуйтесь. Пиріг з ягодами - категорія рецепту.

Інгредієнти

тісто

  • Маргарин (вершковий або масло) - 100 г
  • Цукор - 1/3 скл.
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сметана (або кефір, кисле молоко, сироватка - будь-який кисломолочний продукт) - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Розпушувач тіста (з гіркою) - 1 ч. л.

начинка

  • Сир - 500 г
  • Цукор - 1/3 скл.
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Ягода (будь-яка - полуниця, вишня, абрикос)

крем

  • Білок яєчний - 4 шт
  • Цукор - 1/3 скл.
  • Ванільний цукор - 1 пакет

Дорогі поварята, пропоную розвантажити морозильники від заморожених ягід, звільняємо місце під майбутній урожай! У мене сьогодні смачний ніжний пиріг з хрусткою посипкою із замороженою полуницею і ревенем. Використовувати можна будь-які ягоди і фрукти. Тертий пиріг теж смачний, приготуйте.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Ванільний цукор - 15 г
  • Цукрова пудра - 1 скл.
  • Масло вершкове - 125 г
  • Молоко - 1 скл.
  • Розпушувач тіста (12 г) - 1 пач.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Ягода (морожена або свіжа) - 300 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8