Пиріг з яблуками

Як приготувати шарлотку, тертий і пісочний, бісквітний і домашній, закритий і насипний, відкритий і заливний, пісний і швидкий, смачний і сирний, сухий і дріжджовий, гарбузовий і творожный, слойоний і бистрий, болгарський і французький, американський і англійський, литий і перевернутий, лінивий і легкий, лимонний і листковий, літній і простий пиріг, пляцок і бісквіт з тертими і карамелізованими, цілими яблуками та вершковим пудингом, шарлотка, на кефірі і з корицею, з сиром і на сметані, з горіхами та творогом, на дріжджах і кислому молоці, на яйцях і без яєць, з творогом, пісочне тісто на пиріг, з листкового дріжджового і пісочного тіста, на дріжджовому тісті, як тістечко, з гарбузом та горіхами, на маргарині, заварним кремом, з манки і безе, з вишнями і грушами, з лимоном та корицею, з маком та сиром, зі сливами і збитими білками, з апельсинами і абрикосами, з гарбуза і желе, з лаваша за 7 хвилин, з ізюмом на йогурті, без молока і дріжджів, без цукру і замішування тіста, швидко в мультиварке, без міксера і в хлібопічці, в духовці і мультиварці дома на швидкоруч, сметана. Пісні і смачні пироги у мультиварці і на сковороді, на воді і на олії, на сироватці. Рецепти пирогів. Як спекти, зробити простий рецепт пісочного пирога з яблук. Готуйте яблучний пиріг і насолоджуйтеся!

Смачний рецепт простого пирога до чаю в якому не використовується масло. Яблучний пиріг шарлотка виходить дуже смачним і м'яким. Добре підійде під будь-який гарячий напій.

Час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти

  • Яйце куряче (відокремити білки і жовтки) - 5 шт
  • Цукор - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Печиво (цукрове або пісочне, подрібнити в дрібну крихту) - 100 г
  • Яблуко (нарізати на невеликі шматочки) - 3 шт
  • Масло вершкове (щоб змастити форму) - 1 ст. л.
  • Ванільний цукор (за бажанням)

А я тут все яблучками граюся... Смачний великий ароматний пиріг з яблуками і корицею - більше писати нічого не буду.

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 225 г
  • Цукор - 1 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3,5 скл.
  • Сік лимонний - 1 шт
  • Розпушувач тіста - 1 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.

начинка

  • Яблуко - 10 шт
  • Сік лимонний - за смаком
  • Ізюм - 1 скл.
  • Цукор - за смаком
  • Кориця - за смаком

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 12

Хочу запропонувати вам рецепт, дуже смачний, ніжний і швидкий пиріг з яблуками. Готуйте тертий пиріг, він популярний.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (відміряти півлітровою банкою) - 1 бан.
  • Цукор - 10 ст. л.
  • Масло вершкове - 250 г
  • Розпушувач тіста (18 гр) - 1 упак.
  • Ванільний цукор - 1 пуч.
  • Яйце куряче (жовтки в тісто, білки в начинку) - 4 шт
  • Сметана - 1 ст. л.

начинка

  • Яблуко - 1 кг
  • Цукор - 6 ст. л.
  • Кисіль (лимонний) - 1 упак.
  • Крупа манна - 1 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Дуже цікавий і смачний пиріг з яблуками на молоці для різноманітності сезонної випічки - супер ванільний, супер яблучний! Мінімум тіста, багато яблук і повітряного ванільного пудингу! Я б, скоріше, напевно, назвала його десертом, ніж пирогом. І дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти

  • Масло вершкове (розм'якшене, заздалегідь вийняти з холодильника) - 125 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Цукор (у мене - 60г звичайного білого цукру (для тіста) + 40г Сахара з корицею (для начинки)) - 100 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Яблуко (дрібних, приблизно, скільки увійде в форму) - 1 кг
  • Молоко - 500 мл
  • Сливки (20-22%) - 500 мл
  • Пудинг ванільний - 2 пач.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 10

Дієтичний пиріг на молоці з яблуками для тих, хто стежить за своєю фігурою! Ніжна м'яка основа, з невагомою заливкою, всередині якої ми сховали яблучка! Пісний пиріг - категорія рецепту.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

основа

  • Пластівці вівсяні - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3/4 скл.
  • Цукор (можна більше, за смаком) - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Молоко - 3 ст. л.

заливка

  • Йогурт (натуральний) - 300 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Ванілін - 1 пакет

начинка

  • Яблуко - 4 шт

Чому цей французький пиріг так називається? Тому що тонко нарізані шматочки змішуються з тестом і перестають бути "видимими". А коли випічку розрізати, проступають яблучні шари. Це чудовий пиріг з яблуками і корицею для похмурих, дощових днів. З чашкою гарячого чаю або кави він принесе тепло в Ваш дім! Готується він просто і швидко, тому не відніме у Вас багато часу. Насичено яблучний смак з пряною ноткою кориці - що може бути краще?

Інгредієнти

  • Яблуко (вага очищених яблук) - 500 г
  • Яйце куряче (великі) - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 80 г
  • Цукор тростинний ( + 10 г на посипання) - 50 г
  • Кориця (+ на посипання) - 1/4 ч. л.
  • Молоко - 70 мл
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукрова пудра

Дуже смачний, легкий і швидкий пиріг з яблуками. Мінімум тіста, максимум яблук. Давно хотів приготувати щось подібне. Побачив рецепт в газеті, спробував зробити - сподобався. Вирішив поділитися.

Інгредієнти

  • Яблуко (1 кг.) - 6 шт
  • Цукор (залежно від кислоти яблук цукру можна взяти менше або більше) - 1 скл.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
  • Кориця
  • Цедра лимона

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Ах, які гарні яблучка для випічки! Просто (тісто на треба розгортати), легко (підходить для початківців господарок), не містить яйця (це для деяких важливо), що не нудотно і дуже смачно! Зверху покритий журавлинним джемом. Рецепт народився на основі угорської ватрушки і берлінського яблучного пирога. Гарний швидкий пиріг з яблуками на сніданок, якщо приготувати ввечері.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Масло вершкове (для тіста) - 100 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (для тіста) - 1,5 скл.
  • Цукор (для тіста - 1/3 склянки, решта - для яблук) - 0,5 скл.
  • Розпушувач тіста (для тіста, дивіться на упаковці вашого розпушувача кількість на 1,5 склянки борошна (це приблизно 250 грамів)) - 1 ч. л.
  • Яблуко (для начинки) - 600 г
  • Крохмаль (для начинки, брала кукурудзяний) - 2 ст. л.
  • Кориця (для начинки) - 1 ч. л.
  • Джем (я брала журавлинний для змазування пирога) - 6 ст. л.

На мій погляд, брусниця, журавлина і яблука найбільш "зимові", новорічні наповнювачі для пирогів! Пригощайтеся чудовим, м'яким і ароматним пирогом!

Інгредієнти

  • Маргарин - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль (щіпка)
  • Борошно пшеничне / Борошно (може піти більше або менше) - 200 г
  • Сухарі панірувальні / Панірування - 50 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Молоко - 120 мл
  • Яблуко (дрібних) - 3 шт
  • Брусниця - 2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Кориця (за смаком)
  • Горіхи волоські (рубаних) - 2 ст. л.

Люблю я яблучні пироги і постійно вишукую щось новеньке, оригінальне, цікаве... Іноді бувають дивовижні знахідки, іноді пересічні... Але, оскільки яблучних пирогів багато не буває, ризикну запропонувати вам ще один варіант. Інгредієнтів в пирозі багато, але нехай вас це не лякає, готується він легко...

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Крупа кукурудзяна (можна замінити манкою, тому що ці крупи дуже схожі) - 50 г
  • Цукрова пудра - 180 г
  • Масло вершкове (+ 20 г на змазування) - 180 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно мигдальне - 60 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ром - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Яблуко (червоне) - 2 шт

Швидкий рецепт - 10 хв змішування інгредієнтів, 30-40 хв випікання. Шарлотка виходить дуже пишна.

Час приготування: 50 хвилин

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор (дві склянки по 200 мл)
  • Сметана (один стакан 200мл., жирність 15-20%)
  • Борошно пшеничне / Борошно (2-2,5 склянки по 200 мл)
  • Яблуко - 2-3 шт
  • Сода гашена оцтом - 0.5 ч. л.

Пропоную простий і швидкий закритий пиріг з яблуками. Пісочне тісто з ароматною яблучною начинкою. Яблука в пиріг використовуються тушковані. Чудовий пиріг для сімейного чаювання.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 12

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Маргарин - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Розпушувач тіста (15г) - 1 пакет

начинка

  • Яблуко (можна і більше) - 1 кг
  • Цедра апельсина (8г) - 1 пакет
  • Цукор - 50 г
  • Ванільний цукор (6 г) - 1 пакет
  • Вода - 100 мл

додатково

  • Джем абрикосовий (для змащування пирога) - 3 ч. л.

Пропоную спробувати ніжний та швидкий пиріг з яблуками з доступних продуктів, які є в будь-якому будинку. Яблучних пирогів багато не буває, всі вони по своєму гарні. Але кожен трохи відрізняється за рецептурою. Текстура у пирога злегка волога.

Час приготування: 100 хвилин

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 220 г
  • Цукор - 200 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 270 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Яблуко (середні, можна додати ще пару штук невеликих) - 4 шт
  • Кориця (з цукром) - 2 ч. л.

Крихке, розсипчасте, делікатне пісочне тісто. Ніжна, повітряна, легка начинка і ароматні, соковиті яблука. По-моєму, ідеальне поєднання. Цей простий пиріг до чаю з яблуками абсолютно нескладний і готується досить швидко. Пригощайтеся, це смачно.

Інгредієнти

начинка

  • Молоко - 350 мл
  • Цукор - 100 г
  • Пудинг ванільний (40 г) - 1 пачка
  • Яблуко (одне велике) - 250 г

тісто

  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Йогурт (натуральний) - 50 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (+/- 20 г) - 250 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванілін (1,5 г) - 1 пакет

Рилася я недавно в своїх кулінарних архівах, переглядала старі зошити і натрапила на цікаву, як мені здалося річ. Вирізка з старого журналу з трьома рецептами яблучних пирогів. Один з них був яблучний пиріг по-берлінськи. Два інших: по-болгарськи і по-французьки. Що мене зачепило: все три рецепта максимально прості, інгредієнтів мінімум. Ну, це і зрозуміло, в радянські часи не до вишукувань було. І вирішила я відтворити ці рецепти. Сьогодні рецепт перший! Гарбузовий пиріг також смачний, спробуйте.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 300 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор (3 - в тісто, 2 - в начинку) - 5 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Яблуко - 800 г
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Ізюм