Пиріг з вишнями

Бісквітний і дріжджовий, шоколадний, яблучний і сирний, тертий і пісочний, відкритий і заливний, віденський і смачний, швидкий і простий, дієтичний і пісний, французький і американський, літній і легкий, литий і листковий пиріг з замороженими і свіжими, консервованими і дрильованими вишнями на кефірі і на дріжджах, на сметані, кислому молоці і маргарині, з сиром і творогом, з маком і безе, без яєць і дріжджів, з сметаною і шоколадом, без випічки і на швидкоруч, клафути і кукорама, равлик і улітка , під білковою піною, в мультиварці, духовці і хлібопічці, пісочне тісто і у власному соці - вишуканий десерт, пісна випічка з вишнями, вишні, простий рецепт який заслуговує похвал. Простий пісочний пляцок з консервованою вишнею та яблуками, на кефірі. Рецепти пирогів із заморожених вишень швидко. Тут ви дізнаєтеся як спекти, зробити, приготувати сирно вишневий пиріг у мультиварці. Готуйте і насолоджуйтеся!

Дуже смачний, ніжний, повітряний пиріг з дивовижною начинкою з вишні та малини. Ароматний пиріг з вишнями на дріжджах до сімейного чаювання. Тісто для пирога у мене на манній каші. Випічка з нього завжди виходить ніжна і довго не черствіє.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Молоко - 250 мл
  • Крупа манна - 20 г
  • Цукор - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 1 пуч.
  • Дріжджі (сухі) - 1 ч. л.
  • Ванілін - за смаком

начинка

  • Вишня - 250 г
  • Малина - 100 г
  • Цукор - 60 г
  • Крохмаль - 1 ст. л.

Дуже смачний пиріг з вишнями - ніжне солодке тісто чудово поєднується з кислуватою вишнею. Готується швидко, але і з'їдається моментально, треба визнати. Настійно рекомендую приготувати і оцінити.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор (для ласунів 190) - 160 г
  • Олія (в оригіналі 120) - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 125 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Вишня (заморожена або консервована) - 2 скл.
  • Цукрова пудра

Дуже смачний і повітряний пиріг з вишнями вийшов. Настільки він повітряний, що і правда схожий на хмари) Легкий в приготуванні. Тісто пісочне, я вже пекла з нього пиріг з ягодами, дуже просто і смачно, відгуки тільки позитивні, спробуйте)

Інгредієнти

тісто

  • Цукор - 100 г
  • Ванілін - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Яйце куряче (велике + 1 жовток) - 1 шт
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (скільки візьме) - 200 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цедра лимона - 1 ч. л.

безе

  • Білок яєчний (+1 білок, який залишився від жовтка в тесті, разом 4 білка потрібно) - 3 шт
  • Цукор - 250 г

начинка

  • Вишня (я взяла черешню і попередньо видалила кісточки, помила і просушила на паперовому рушнику. Еслі не хочеться возитися з кісточками, то можна взяти інші ягоди.) - 200 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Мені захотілось чимось пригостити вас. Тому, пропоную вам пригоститися пиріжком, який я так і назвала: "Для вас!". Готуйте пиріг з сиром і вишнями на дріжджах, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Цукор - 0,5 ст. л.
  • Дріжджі (живі або 5гр сухих) - 15 г
  • Молоко (тепле) - 100 мл
  • Сіль
  • Цедра лимона - 0,5 ч. л.
  • Яйце куряче (с1) - 1 шт
  • Масло вершкове (розтопити і остудити + 15 гр для змазування тіста) - 30 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 190 г

начинка

  • Вишня - 250 г
  • Стружка кокосова - 100 г
  • Яйце куряче (с1) - 2 шт
  • Сир (жирний, можна навпіл сирну масу і сир, як я зробила) - 250 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Вершки - 2 ст. л.
  • Кориця (за бажанням) - 0,25 ч. л.
  • Цедра лимона - 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове (кімнатної тем-ри) - 20 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 0.5 ч. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 9

Дуже смачний і ніжний пиріг.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 3/4 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Маргарин - 75 г
  • Крохмаль - 65 г
  • Цукор - 2/3 скл.
  • Сода (на кінчику ножа)
  • Сіль - 1 пуч.
  • Вишня (можна менше) - 750 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг з вишнями з пісочного тіста. Це швидкий і смачний рецепт вишневого пирога який стане в нагоді тим, хто поспішає в гості або до кого вони збираються йти. Також він буде корисний тим, хто не знає куди подіти заморожені фрукти і ягоди. Адже цей простий пиріг до чаю можна зробити з різною начинкою.

Інгредієнти

тісто

  • Маргарин (можна також використовувати масло) - 230 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (приблизно 3 склянки) - 350 г
  • Цукор гранульований - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Вода (приблизно) - 2 ст. л.

начинка

  • Вишня - 3 скл.
  • Цукор (залежно від сорту вишні. Також можна брати консервовану тоді цукор буде не потрібний) - 1 скл.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Крохмаль (для вбирання зайвої рідини з начинки а також для додання в'язкості вишням) - 1/4 скл.

додаткові

  • Жовток яєчний (для змазування пирога) - 1 шт
  • Цукор гранульований (для присипки пирога) - 2 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Ошатний, смачний пиріг з вишнями на дріжджах з ароматною вишнею. Такий дріжджовий пиріг з гратами готували на свята під час мого далекого дитинства. Сьогодні я з задоволенням згадую той час і пригощаю улюблених друзів, що заглянули на чашечку чаю.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 450 г
  • Дріжджі (швидкодіючі) - 1 ч. л.
  • Сироватка - 130 мл
  • Йогурт (натуральний) - 70 г
  • Цукор - 40 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Сіль (щіпка)
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія (рафінована) - 50 г

начинка

  • Вишня (заморожена) - 500 г
  • Цукор - 100 г
  • Крохмаль картопляний - 50 г

Цей простий у виконанні пиріг з яблуками і вишнями на кефірі входить в трійку моїх найулюбленіших. Пекла його кілька разів і кожного разу він з'їдається моментально і набирає величезну кількість компліментів від сім'ї, друзів і колег по роботі. Ось сьогодні пекла його в черговий раз на прохання колег по роботі в честь дня народження. Пиріг вологий і поєднання яблук і вишні надає йому неповторний смак. У рецепті використовується найпростіший набір продуктів доступних всім і в будь-який час року. Дуже хотілося поділитися таким простим і хорошим рецептом!

Інгредієнти

  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 150 г
  • Цукор гранульований (можна і трохи менше, якщо яблука солодкі) - 1,1 / 3 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Кефір (можна і трохи більше) - 1 скл.
  • Яблуко - 2 шт
  • Вишня (консервована у власному соку і я купую кислу) - 300 г
  • Порошок пекарський (або 1 чайна ложка соди гашеної) - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 16

Хто не любить пироги з вишнями на кефірі? Питання, звичайно, чисто риторичне, думаю, що таких людей або зовсім немає або дуже мало. Пропоную пригоститися смачним пирогом на кефірі, який можна приготувати на швидку руку з мінімуму продуктів посеред робочого тижня, коли немає часу на те, щоб "розводити церемонії" на кухні. Крім варіанту з вишнею цей пиріг надзвичайно смачний з малиною. Нарешті, можна використовувати заморожені ягоди. При такій кількості переваг не залишається нічого іншого, як тільки спекти цей пиріг! Заходьте на частування!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор коричневий - 150 г
  • Кефір - 200 мл
  • Олія соняшникова - 100 мл
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Вишня - 350 г
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Цей пиріг з вишнями і сиром дуже смачний. В ньому просто ідеально поєднується пісочна основа, солодка ніжна сирна начинка, яку так доповнює вишнева кислинка! Ммм... Це обов'язково потрібно спробувати! Адже готується цей пиріг дуже просто Запрошую всіх на чай! Приготуйте тертий пиріг, він популярний.

Інгредієнти

тісто

  • Маргарин (або вершкове масло) - 150 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г

начинка

  • Сир (подрібнений в блендері) - 300 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор (+ 2 ст.л. для вишні) - 80 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
  • Сіль (для збивання білків) - 1 пуч.
  • Вишня (заморожена) - 150 г

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг в мультиварці з вишнями і мигдалем. Ніжний, яскравий, ароматний і дуже смачний пиріг. З яскравою ноткою мигдалю і соковитою вишнею. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 200 г
  • Цукор - 200 г
  • Ванілін - 1 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Крохмаль - 100 г
  • Мигдаль - 100 г
  • Вишня (заморожена) - 300 г

Параметри приготування в мультиварці:
Потужність 1200 Ватт
Програма: Випічка (90 хвилин)