Спочатку цей ніжний, повітряний, рум'яний пиріг з варенням з хрусткою скоринкою був задуманий яблучним. Але у мене в сім'ї не люблять печені яблука. Прикро витратити час на чистку і красиву нарізку половинок яблук, щоб потім їх "повиколупували" і з'їли тільки бісквіт! Щоб пиріг сподобався всій родині, зробимо поглиблення під РІЗНІ начинки. Ми не будемо терзати готовий пиріг і придумувати, куди подіти обрізки бісквіта, а зробимо так ...
Інгредієнти
- Яйце куряче - 5 шт
- Масло вершкове (м'яке, кімнатної температури) - 150 г
- Цукор - 250 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
- Розпушувач тіста - 3 ч. л.
- Сіль - 1 пуч.
- Ванілін - 1 пуч.
- Варення - 10 ст. л.
Час приготування: 55 хвилин
Кількість порцій: 10