Пиріг з сиром

Швидкий, бісквітний і несолодкий, тертий, листковий і пісочний, відкритий і заливний, солоний, простий і насипний, шоколадний, чорничний і яблучний, закусочний і солений, гарбузовий, цибулевий і шпинатний, грушевий і лимоний, осетинський і чеський пиріг з твердим і плавленим, з домашнім і солодким, з козячим і солоним сиром, на кефірі, з яблуками та абрикосами, з вишнями рецепт з слойоного і листкового тіста в мультиварці, на кислому молоці, зі шпинатом і грибами, з цибулею і плавленим сиром, з плавлених сирків і творогом, з листкового тіста, з маком та гарбузом, з сиром брі і без масла, з безе, з горіхами і лососем, з грушами, лимоном та малиною, з лаваша і капустою, з сиром Камамбер і Моцарелла, з Сулугуні і Фета, з смородиною і халвою, черешнями та чорницями, з шпинатом. Пляцок з сиром та яблуками, з плавленими сирками і грибами, з домашнього сиру і пісочного тіста, з плавленого сиру. Сирно яблучний пиріг, пиріг Вишиванка і Брауні, Зебра і Равлик. Пісочне тісто з сиром та вишнями, рецепт пирога з ковбасним сиром. Пиріг з сиром - це досить ситна випічка. Тісто, до складу якого входить сир виходить щільніше. Готуйте і насолоджуйтеся!

Сьогодні я до вас з рецептом дуже простого і смачного пирога з сиром. Тісто дріжджове, універсальне, підійде, як для сковороди, так і для духовки. Для прикладу, я так і зробила. Воно без яєць і вершкового масла. А начинку можна вибрати абсолютно будь-яку. Його не потрібно довго вимішувати, на підхід 2 рази потрібно всього 1,5 години. Нам ці пироги дуже сподобалися, до рецепту тіста повернуся ще ні разу. А розігрівати такі пироги я найбільше люблю на сковороді на вершковому маслі. Вони виходять ніби ось-ось тільки приготовані.

Інгредієнти

тісто

  • Молоко - 750 мл
  • Дріжджі (сухих) - 10 г
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (950 м) - 900 г

начинка

  • Сир м'який (або будь-який інша начинка) - 1 кг
  • Яйце куряче - 1 шт

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 6

Це дуже смачний пиріг з сиром на дріжджах з незвичайним способом приготування. Результат вас порадує відмінним смаком. Начинка не розвалюється, залишається соковитою і ніжною навіть на другий день.

Інгредієнти

1 начинка

  • Тісто листкове дріжджове - 500 г
  • Сир твердий - 200 г
  • Сир - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 3 г
  • Масло вершкове (для змащування листа) - 10 г

2 начинка

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Сіль - 3 г
  • Шинка - 100 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6

Пиріг з сиром на основі рисової муки порадує своєю хрусткою скоринкою і незвичайно зернистою, розсипчастою структурою. А ніжна, соковита, в міру солодка і ароматна сирна начинка з ягодами малини перетворить навіть звичайнісіньке чаювання в свято, не кажучи вже про Великодні застілля! Пригощайтеся на добре здоров'я!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно рисове (трохи більше при необхідності) - 300 г
  • Дріжджі (швидкодіючі) - 3,5 г
  • Сироватка - 125 мл
  • Цукор - 50 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сметана (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • Сир - 250 г
  • Молоко - 100 мл
  • Суміш порошкова (суміш для сирного пирога і запіканки) - 30 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 50 г
  • Ароматизатор (харчовий) - 0,5 мл
  • Малина (свіжа або заморожена) - 100 г
  • Цукрова пудра (для декору) - за смаком

Дуже смачний, соковитий і дуже простий у приготуванні пиріг з сиром і зеленню. І цілком бюджетний))

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 280 г
  • Кефір (2,5%) - 500 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль (без гірки) - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сода (неповна) - 1 ч. л.
  • Оцет - 1,5 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • Сир (в пачках, що не крупінчатий) - 420 г
  • Зелень (у мене кріп і кінза по 10 гілочок кожної) - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Шматок такого пирога з листкового тіста, наприклад, з молоком, цілком успішно замінить вам вечерю, настільки він самодостатній. Дуже соковитий, дуже ситний і смачний пиріг з твердим сиром.

Інгредієнти

  • Тісто листкове - 1 упак.
  • Кабачок - 1 шт
  • Баклажан - 1 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Яйце куряче (+ 1 яйце для змащування) - 3 шт
  • Сливки (20%) - 4 ст. л.
  • Сир твердий (тертий) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень

Пиріг з сиром млинцевий. Традиційні млинці можуть виступати як самостійне блюдо, так і з різними добавками і соусами. Сьогодні я приготувала пиріг з дріжджових млинців з м'яким сиром, петрушкою і часником, запечений в духовці ще й з твердим сиром.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 5

Інгредієнти

Для тіста

  • Вода - 4 ст. л.
  • Дріжджі - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Молоко - 250 мл
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Сало (для підмазування сковороди) - 1 скибка

для начинки

  • Сир м'який (типу рікотти) - 250 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Часник (маленький) - 1 зуб.
  • Петрушка (кучерява) - 0,5 пуч.
  • Сіль (за смаком) - 0,25 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком і бажанням) - 0,25 ч. л.

для запікання

  • Сир твердий (скільки поміститься) - 30 г

Закусочний пиріг з млинців це завжди смачно, ситно і красиво. Цей пиріг з сиром хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Готуйте морквяний пиріг, це смачно.

Інгредієнти

Тісто для млинців

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Молоко - 300 мл
  • Яйце куряче (категорія с1) - 1 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі дріжджі) - 1/4 пакет
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Цукор - 0,5 ст. л.

начинка

  • Сир твердий - 120 г
  • Сир сирний - 150 г
  • Морква - 1 шт
  • Огірок солоний (невеликі) - 2 шт
  • Маслини (без кісточок) - 1/2 бан.
  • Помідори черрі - 6 шт

інше

  • Олія (для смаження млинців)

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Цей простий пиріг до чаю легко готується і дуже смачний.

Інгредієнти

  • Сир - 300 г
  • Цукор - 140 г
  • Ванільний цукор - 3 г
  • Маргарин (100 г. в начинку, 100 г в тісто.) - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 8 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 1 пуч.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачні, ароматні і солодкі пироги. Готувати дуже просто і цікаво. А в результаті виходять ось такі красиві пироги на кефірі. Брусницю можна замінити на будь-яку дрібну ягоду. Дуже красиві виходять пироги, якщо покласти різну за кольором ягоду.

Інгредієнти

опара

  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Кефір (1%, теплий) - 100 мл
  • Дріжджі (сухі, швидкодіючі) - 5 г

тісто

  • опара
  • Соняшникова олія (+1 ч.л. для змазування миски) - 60 мл
  • Кефір (1%, теплий) - 150 мл
  • Сіль (б / гір.) - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 360 г
  • Борошно цільнозернове - 30 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет

начинка

  • Цукор - 3 ст. л.
  • Сир сирний - 200 г
  • Брусниця (заморожена) - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Олія - ​​50 г

додатково

  • Кунжут (обсмажений) - 3 ч. л.
  • Жовток яєчний (+2 ст. л. молока) - 1 шт

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 6

Зважилася запропонувати Вам рецепт пирога з твердим сиром сулугуні, який не блищить оригінальністю. Напевно, недоліком цього рецепта можна вважати те, що я використовую покупне заморожене тісто. Але господині, що працюють як і я, і вимушені суміщати роботу і турботу про сім'ю, думаю зрозуміють мене. Як би нам не хотілося все робити самим, часто не вистачає часу або сил. Крім того, всі ми різні, і не всі хороші господині люблять і вміють працювати з тістом. Цей дріжджовий пиріг з твердим сиром сулугуні дуже простий і швидкий в приготуванні, і може стати приводом для сімейного чаювання в вихідний день, і можливістю нагодувати несподіваних гостей. Сподіваюся, смак теж нікого не розчарує.

Інгредієнти

  • Тісто листкове дріжджове - 0,5 кг
  • Сир твердий сулугуні - 300 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цибуля зелена - 100 г
  • Кріп - 30 г
  • Сіль
  • Олія - ​​змастити форму

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг з твердим сиром голландським. Напередодні Нового року - року Жовтої собаки, починаєш замислюватися над меню для святкового столу! Собака - друг людини, і я думаю буде рада будь-якому частуванню, але перше що приходить на розум - це кісточки, які люблять все собаки без винятку! Пропоную вам спекти пиріг з твердим сиром голландським "Рік Собаки" - кісточку для доброзичливого символу Нового року! Ніжний, пухнастий пиріг з пікантною ситної начинкою в оригінальном формуванні буде мати гарний вигляд на святковому столі. Гарбузовий пиріг теж смачний, приготуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне - 500 г
  • Кефір - 200 мл
  • Вода - 100 мл
  • Дріжджі - 7 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.

начинка

  • Сир голландський - 300 г
  • Ковбаса (я брала Краківську) - 200 г

Пиріг з сиром і абрикосами виходить найніжнішим, особливо, якщо збити сирну начинку блендером. Приготуйте такий пиріг з абрикосами дітям: солодкий сир, повітряне тісто і соковиті фрукти їм сподобаються. Обов'язково врахуйте, що всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури, тоді тісто і начинка вийдуть повітряними і однорідними. Якщо у вас немає блендера, протріть сир через сито, він повинен вийти максимально ніжним. При необхідності додайте до начинки трохи сметани. Абрикоси можна замінити стиглими сливами, грушами, яблуками або ягодами (малиною, чорницею і смородиною). Готовий остиглий пиріг за бажанням прикрасьте цукровою пудрою. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з сиром і абрикосами. Тертий пиріг теж смачний, приготуйте.

Інгредієнти

  • Вершкове масло - 180 г (130 г в тісто, 50 г в начинку)
  • Цукор - 230 г (130 г в тісто, 100 г в начинку)
  • Ванільний цукор - 20 г (по 10 г у тісто і в начинку)
  • Борошно - 200 г
  • Крохмаль - 50 г
  • Розпушувач - 15 г
  • Сметана - 100 г
  • Домашній сир - 400 г
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Яйце - 4 ч. л. (по 2 в тісто і в начинку)
  • Манна крупа - 2 ст. л.
  • Абрикоси - 5-6 шт

Кількість порцій: 5

Час приготування: 2 ч. 0 хв