Пиріг з шпинатом

Тут ви дізнаєтеся як приготувати заливний, відкритий і закритий, пісочний і дієтичний пиріг зі шпинатом і куркою, з сиром фетою і яйцем, з лососем і сьомгою, з бринзою та шпинатом, з червоною рибою, з слойоного і листкового тіста, з творогом. Шпинатний пиріг кіш. Навесні починається сезон молодого шпинату. Приготуйте з цієї корисної зелені смачний пиріг зі шпинату за рецептами з нашої вибірки. Готуйте і насолоджуйтеся!

Чи любите ви гарбуз, як люблю його я ...?! Тоді вам безсумнівно сподобається відкритий гарбузовий пиріг зі шпинатом в основі з пісочного тіста. Яскравий гарбузовий пиріг з сиром, зі шпинатом і маслинами, можливо припаде до смаку навіть тим, хто байдужий до гарбузів. Гарбузовий пиріг стане відмінним ситним вечерею, а на ранок не менше чудовим сніданком!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Борошно кукурудзяне - 100 г
  • Масло вершкове - 120 г
  • Яйце куряче ((С-0)) - 1 шт
  • Вода (2-4) - 2 ст. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.

начинка

  • Гарбуз (900-1000 г (чиста вага)) - 900 г
  • Шпинат (вага листя) - 200 г
  • Цибуля-порей (50-70 р) - 1 шт
  • Маслини (б / к) - 50 г
  • Сир твердий (напівтвердий) - 300 г
  • Оливкова олія (рафінована) - за смаком
  • Оцет (винний, білий) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком

Кількість порцій: 8

Зовсім не клопіткий у виготовленні пиріг, відмінно підійде до Вашої ранкової чашки кави.

Інгредієнти

  • Сир - 300 г
  • Сир голландський - 120 г
  • Моцарелла - 125 г
  • Шпинат - 200 г
  • Тісто філо - 150 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Олія - ​​70 мл
  • Молоко - 70 мл
  • Сіль - 1 пуч.
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Пухнастий пиріг з начебто класичної начинкою, але додавання кмину, в даному випадку сирного сиру з кмином, робить смак пирога ще більш насиченим і незвичайним. Хочу присвятити цей пиріг моєї чудової подрузі. Пригощайтеся!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (+ -) - 500 г
  • Крупа манна - 5 ст. л.
  • Сироватка - 320 мл
  • Масло вершкове - 40 г
  • Сіль (адигейська) - 1,5 ч. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Дріжджі (сухі швидкі) - 1 ч. л.

начинка

  • Шпинат (заморожений) - 300 г
  • Сир сирний (з кмином, або сир сухий і тмин) - 300 г

мастило

  • Кунжут (для посипання) - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 30 мл

Кількість порцій: 6

Хочу поділитися з вами простим в приготуванні і дуже смачним рецептом пирога в мультиварці зі шпинатом. Любителям шпинату цей пиріг дуже сподобається!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 160 г
  • Сирок плавлений - 2 шт
  • Масло вершкове - 80 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Шпинат - 300 г
  • Олія (для змащування чаші)

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

Параметри приготування в мультиварці:
Програма: випічка (50 хвилин)

Для любителів шпинату пропоную спекти смачний і ситний пиріг.

Інгредієнти

  • Тісто листкове - 450 г
  • Яйце куряче (6 в начинку, 1 для змащування) - 7 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Масло вершкове - 30 г
  • Сливки (12%) - 150 мл
  • Шпинат - 500 г
  • Сіль за смаком
  • Сир твердий - 100 г
  • Кунжут - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сухарі панірувальні / Панірування

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Кукурудзяний пиріг з сиром і шпинатом. Готуємо швидкий і дуже смачний сербський кукурудзяний пиріг. Готують його з усілякими добавками, зі шпинатом, морквою, шинкою, бринзою, сиром і т. д. Виходить ситний, ароматний і корисний пиріг. Готувати його абсолютно нескладно з доступних продуктів.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 7 ст. л.
  • Борошно кукурудзяне - 7 ст. л.
  • Шпинат - 200 г
  • Сир - 200 г
  • Йогурт (можна взяти кефір) - 200 г
  • Олія соняшникова - 120 мл
  • Масло вершкове - 60 г
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Кунжут - за смаком

Цей пиріг хороший як в теплому, так і в холодному вигляді. Робити його можна з додаванням різної муки, так само як і з однієї пшеничної, без додавань, і з різними видами сиру. У будь-якому варіанті він виходить смачним.

Інгредієнти

для тіста

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Білок яєчний - 1 шт
  • Цукор - 3 г
  • Сіль - 3 г
  • Сметана - 150 г
  • Масло вершкове - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Борошно цільнозернове (пшеничне) - 150 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

для начинки

  • Шпинат (свіжий або заморожений) - 500 г
  • Сіль - 2 г
  • Суміш перців - 1 г
  • Коріандр - 1 г
  • Рікотта - 250 г
  • Пармезан - 100 г

для змазування

  • Жовток яєчний - 1 шт

посипка

  • Насіння льону - 1 ч. л.
  • Кунжут - 1 ч. л.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Російські щі, український борщ, білоруські драники, піца, плов - це страви перевірені багатьма століттями. Цей грецький пиріг не виняток. Він і закуска і основне блюдо. Пишу ці рядки, і хочеться ще раз його приготувати. Адже готується він за 45 хвилин від А до Я. Кухня: Грецька.

  • Тісто філо (6 аркушів) - 130 г
  • Масло вершкове - 60 г
  • Шпинат (свіжий) - 100 г
  • Фета - 500 г
  • Рікотта - 350 г
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Томати в'ялені (для гарніру) - 10 шт
  • Оливки чорні (для гарніру) - 20 шт
  • Оливкова олія (для гарніру) - 1 ч. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

Часто печу відкриті пироги, ми їх дуже любимо. Цей киш не виняток. Не лякайтеся шпинату - це дуже смачно! Пиріг з шпинатом - пригощайтеся!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 220 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Сіль - 1 пуч.
  • Вода - 2 ст. л.

начинка

  • Шпинат - 200 г
  • Бекон - 80 г
  • Рікотта - 200 г
  • Вершки - 100 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир твердий (кедр, натерти на тертці) - 80 г
  • Помідори черрі - 12 шт
  • Сіль - 1/2 ч. л.

Пропоную приготувати пиріг на молоці з сиром і зеленню Дізмана. Це популярний в балканських країнах пиріг. У начинці я використовувала сир Фета зі шпинатом і петрушкою. Начинка може бути будь-якою. Пиріг зі шпинатом і сиром виходить пишним, ніжним і повітряним. Можна спекти Дізману без начинки, використовувати для сніданків з маслом, джемом. Тертий пиріг смачний, спробуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Дріжджі (свіжі пресовані) - 10 г
  • Молоко (тепле) - 75 мл
  • Вода (тепла) - 75 мл
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (70г для дріжджів + 200тесто + 2с.л на підпис) - 270 г
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Білок яєчний - 1 шт
  • Сіль (щіпка)

начинка

  • Фета - 140 г
  • Шпинат (або будь-яка зелень) - 1 ст. л.
  • Петрушка - 2 гілочки
  • Перець чорний (щіпка)
  • Жовток яєчний - 1 шт

заливка

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль (щіпка)
  • Кефір - 2 ст. л.
  • Олія (без запаху) - 1 ст. л.
  • Молоко - 2 ст. л.

М'ясний пиріг з сиром і фаршем. Сказати що це смачно - нічого не сказати. Ніжна м'ясна начинка з сиром, м'які шпинатові млинці - ідеальне поєднання! Спробуйте, друзі! Пиріг зі шпинатом - категорія рецепту.

Інгредієнти

млинці

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Молоко - 400 мл
  • Шпинат - 150 г
  • Дріжджі (сухі) - 5 г
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • М'ясо (свинина, яловичина) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Спеції - 1/4 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 6