Сьогодні я до вас з новим пирогом. Нарешті настала черга мого улюбленого ревеню, починається час смачних пирогів з легкою ревеневою кислинкою. Один з таких - пиріг з яблуками, ревенем і коричною посипкою, я пропоную вам спробувати. Прошу до мене в гості на чай!
Інгредієнти
тісто
- Масло вершкове - 100 г
- Яйце куряче - 4 шт
- Цукор - 250 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 450 г
- Сіль - 1 пуч.
- Ванільний цукор - 20 г
- Розпушувач тіста - 12 г
- Молоко - 250 мл
начинка
- Ревінь - 500 г
- Яблуко - 500 г
- Пудинг ванільний - 1 пач.
посипання
- Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
- Цукрова пудра - 150 г
- Кориця - 2 ч. л.
- Масло вершкове - 120 г
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 24