Пиріг з ревенем

Тут ви дізнаєтеся як спекти тертий і пісочний, дріжджовий і бісквітний, насипний і швидкий пиріг з карамелізованим ревенем і пудингом, рецепт на кефірі, в мультиварці, з полуницею і яблуками, з безе і на сметані, з полуниці і пісочного тіста. Пиріг з ревеню та полуниці, кукорама і пісочне тісто. Пляцок з ревенем, бісквіт з румбамбаром. Пиріг з ревеня один з найулюбленіших німецьких весняних десертів. Легкий для приготування рецепт пирога. Готуйте і насолоджуйтеся!

Сьогодні я до вас з новим пирогом. Нарешті настала черга мого улюбленого ревеню, починається час смачних пирогів з легкою ревеневою кислинкою. Один з таких - пиріг з яблуками, ревенем і коричною посипкою, я пропоную вам спробувати. Прошу до мене в гості на чай!

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 250 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 450 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Ванільний цукор - 20 г
  • Розпушувач тіста - 12 г
  • Молоко - 250 мл

начинка

  • Ревінь - 500 г
  • Яблуко - 500 г
  • Пудинг ванільний - 1 пач.

посипання

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Кориця - 2 ч. л.
  • Масло вершкове - 120 г

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 24

Чого-чого, а ревеню у нас вистачає! Тому пропоную спекти сливовий пиріг з цими смачними стеблами. Пробуйте!

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 50 г
  • Йогурт - 120 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 100 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Борошно кукурудзяне - 150 г
  • Сіль - 1/4 ч. л.

начинка

  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ревінь (вага очищених стебел) - 250 г
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Крохмаль - 2 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 8

Ніжний і повітряний пиріг в мультиварці з ревенем і продуктів які завжди знайдуться в холодильнику.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Кисле молоко - 1 скл.
  • Олія - ​​0,5 скл.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 110 г
  • Цукор коричневий - 2 ст. л.
  • Цукрова пудра - за смаком
  • Слива - 10 шт
  • Ревінь - 3 шт
  • Горіхи волоські - 2 горст.
  • Ванільна есенція - за смаком
  • Кориця - 2 ч. л.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 6

Параметри приготування в мультиварці:
Програма: Випічка (60 хвилин)

Нарешті почався сезон ревеню. Ура! Я обожнюю пироги з ревенем. Думаю, що кожен, хто їх спробував, погодяться, що це дуже смачно! До своєї "колекції" пирогів з ревенем додаю цей рецепт. Пиріг бомбастіческій, рекомендую його всім, хто любить кисленьке.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 1 пуч.

начинка

  • Ревінь - 500 г
  • Цукор тростинний - 3 ст. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Мед - 70 г
  • Йогурт - 250 г
  • Імбир (3 см)
  • Крохмаль кукурудзяний (або ванільний пудинг) - 1,5 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Пропоную ще один рецепт горіхового пирога з моїм улюбленим ревенем. Пиріг незвичайний за своїм складом і способом приготування, що робить його не тільки смачним, але і цікавим для кулінара, який хоче спробувати щось новеньке. Запрошую всіх на чай!

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 175 г
  • Цукор - 130 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Сухарі (білі, товчені) - 100 г
  • Горіхи волоські - 175 г
  • Сіль - 1 пуч.

начинка

  • Ревінь - 500 г
  • Джем (полуничний) - 250 мл
  • Цукор - за смаком
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Пропоную смачний, яскравий і соковитий пиріг з червоною смородиною і ревенем. Ніжне тісто з хрусткою цукровою скоринкою. Пиріг з приємною кислинкою від ревеню і червоної смородини, досить солодкий. Якщо ви будете заливати пиріг цукровою глазур'ю, кількість цукру в тісті можна зменшити.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 3 шт
  • Масло вершкове (м'яке, у мене маргарин для випічки) - 50 г
  • Ванільний цукор (8г) - 1 пакет
  • Розпушувач тіста (15г) - 1 пакет
  • Сир (м'який, у мене 40%) - 250 г
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 240 г
  • Лікер (у мене яєчний) - 1 ст. л.
  • Сіль (щіпка)

начинка

  • Ревінь - 300 г
  • Смородина червона - 150 г
  • Крохмаль кукурудзяний (для ревеню) - 1 ч. л.

додатково

  • Цукор коричневий - 2 ст. л.
  • Цукор (для ревеню) - 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 12

Цей літній апетитний пиріг з ревенем відразу привернув увагу! Вирішила приготувати і поділитися з вами! Любителів ревеню пиріг обов'язково порадує соковитістю і смаком! Запрошую спробувати! Спробуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

начинка

  • Ревінь - 400 г
  • Полуниця - 100 г
  • Крохмаль - 2 ст. л.

тісто

  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г
  • Цукор - 160 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Пластівці вівсяні (звичайні) - 35 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

крихти

  • Фісташки (рубані) - 100 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Пластівці вівсяні (швидкого приготування) - 3 ст. л.
  • Цукор - 80 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г

Якщо з вечора спекти такий швидкий пиріг на кефірі з ревенем, до ранку будете насолоджуватися пишним шматочком з кавою. Хрустка шапочка на пирозі у вигляді штрейзеля нагадує горіхи за смаком і вдало доповнює м'яку структуру кефірного тіста.

Інгредієнти

тісто

  • Кефір (2%) - 200 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове (топлене) - 80 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Горіх мускатний - 0,3 ч. л.
  • Цукор - 150 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Ванільний цукор - 0,3 ч. л.

начинка

  • Ревінь (2 стебла) - 200 г

штрейзель

  • Висівки (вівсяні від) - 4 ст. л.
  • Цукор коричневий - 2 г
  • Масло вершкове - 20 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 12

Якщо ви любите ревінь, то цей простий пиріг до чаю для вас! Ніжний, дуже соковитий пиріг з ревенем, що тане в роті, обов'язково вам сподобається! Рецепт дуже бюджетний, для його приготування потрібні найпростіші продукти, а результат виходить вражаючий.

Інгредієнти

начинка

  • Ревінь - 600 г
  • Цукор - 0.5 скл.

тісто

  • Яйце куряче - 5 шт
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Олія - ​​100 мл
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.

сироп

  • Вода (сироп з ревеню + вода) - 400 мл
  • Цукор - 1 скл.

Кисло-солодкий пиріг з вишнями з готового листкового дріжджового тіста готується швидко. Їсти його можна відразу, оскільки начинка не випливає під час розрізання. Мені дуже подобаються пироги з кисло-солодкою начинкою.

Інгредієнти

  • Тісто листкове дріжджове (5 листів) - 500 г
  • Ревінь (очищений) - 800 г
  • Вишня (заморожена) - 200 г
  • Цукор - 250 г
  • Крохмаль кукурудзяний - 2 ст. л.
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Ванілін - 1 пуч.
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.

Домашній пісочний пиріг на молоці з ревенем - простий, але дуже смачний! Пісочне тісто в поєднанні з ароматним, з невеликою кислинкою ревенем у смачної заливці - смакота! Для літнього чаювання те, що потрібно! Готуйте пісочний пиріг, це смачно!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 0.5 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Масло вершкове - 50 г

начинка

  • Ревінь (можна брати на свій смак) - 300 г
  • Цукор - 5 ст. л.

заливка

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Крохмаль