Домашній, м'який, дуже смачний пиріг із дріжджового тіста з додаванням гарбуза, завдяки якому він довго залишається м'яким, якщо, звичайно, доживе! Начинку можете підлаштувати на свій смак, але куряче м'ясо і вершковий сир роблять пиріг соковитим і ситним. Гарбузовий пиріг - категорія рецепту.
Інгредієнти
тісто:
- Пюре овочеве (з гарбуза) - 200 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
- Дріжджі (сухі) - 5 г
- Оливкова олія - 4 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Цукор - 2 ч. л.
- Сливки (будь-якої жирності) - 50 мл
- Яйце куряче (збити вилкою) - 1 шт
начинка:
- Курка (меленого готового м'яса без шкіри і кісток) - 400 г
- Кріп - 1 ст. л.
- Сир вершковий - 200 г
- Паприка солодка (1/4) - 0.25 год. л.
- Сіль за смаком
- Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
- Оливкова олія - 1 ст. л.
для змащення:
- Яйце куряче - 1 шт
- Сливки (будь-якої жирності) - 1 ст. л.
- Кунжут (білий і чорний) - 1 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6