Пиріг з куркою

Слойоний і заливний, закритий і відкритий, дріжджовий і домашній, картопляний, кабачковий і шпинатний, листковий, м'ясний і овочевий, низькокалорійний і простий, лоранський пиріг з куркою і грибами, в мультиварці і на кефірі, з листкового і слойоного тіста, рецепт пирога з брокколі і сиром, пиріг з курячим філе і овочами, з картоплею та куркою, з шпинатом і лаваша. Кіш Лорен з куркою та грибами. Листкове і слойоне тісто з куркою, пиріг курка шпинат. Пиріг з філе курки може стати прекрасною вечерею для всієї родини. Всіма улюблений пиріг з начинкою з курки стане коронною гарячою стравою на святковому столі. Готуйте і насолоджуйтеся!

Домашній, м'який, дуже смачний пиріг із дріжджового тіста з додаванням гарбуза, завдяки якому він довго залишається м'яким, якщо, звичайно, доживе! Начинку можете підлаштувати на свій смак, але куряче м'ясо і вершковий сир роблять пиріг соковитим і ситним. Гарбузовий пиріг - категорія рецепту.

Інгредієнти

тісто:

  • Пюре овочеве (з гарбуза) - 200 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Дріжджі (сухі) - 5 г
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Сливки (будь-якої жирності) - 50 мл
  • Яйце куряче (збити вилкою) - 1 шт

начинка:

  • Курка (меленого готового м'яса без шкіри і кісток) - 400 г
  • Кріп - 1 ст. л.
  • Сир вершковий - 200 г
  • Паприка солодка (1/4) - 0.25 год. л.
  • Сіль за смаком
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.

для змащення:

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сливки (будь-якої жирності) - 1 ст. л.
  • Кунжут (білий і чорний) - 1 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Традиційно цей пиріг печуть з тістом філо. Вироби з тіста філо дуже популярні в Греції. У котопіти є безліч варіантів, начинки трохи різняться, один інгредієнт залишається завжди і обов'язковий - це курка. Знайомтеся і з моїм варіантом. Пиріг з сиром і куркою дуже смачний.

Інгредієнти

  • Тісто філо (листів) - 10 шт
  • Масло вершкове - 100 г
  • Філе куряче (великі) - 2 шт
  • Цибуля-порей - 500 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Фета - 100 г
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Це пиріг з тіста для піци. Ви можете брати будь-яке, якому ви віддаєте перевагу. Пиріг м'який протягом трьох днів, досить підігріти в мікрохвильовці і смачна їжа готова. Так, це енергетична калорійна бомба! Сирний соус можна замінити майонезом - але банально! Кількість інгредієнтів брала на свій смак. І ще можна багато, що міняти, зменшувати, додавати. Поле для експериментів величезне! Але, для початку, я приведу рецепт в початковому стані. Приготуйте дріжджовий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

  • Тісто дріжджове (для піци) - 400 г
  • Курка (відварне м'ясо) - 250 г
  • Бекон - 200 г
  • Моцарелла - 200 г
  • Пармезан - 100 г
  • Петрушка - 3 ст. л.
  • Перець чорний - 0.5 ч. л.
  • Порошок часниковий - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Соус (сирний) - 200 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 1

Ситний закусочний морквяний пиріг з начинкою з копченої курячої грудки, моркви, зеленої цибулі і маринованих огірочків!

Інгредієнти

тісто

  • Ряжанка - 400 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове (+20 г для обсмажування моркви) - 60 г
  • Цукор (без гірки) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 180 г

начинка

  • Морква (130 г) - 1 шт
  • Грудка куряча (копчена) - 100 г
  • Огірок маринований - 100 г
  • Цибуля зелена - 3 гіл.

Дуже смачний солоний пиріг з куркою, гідний святкового столу! Обережно! Можна з'їсти дуже багато!

Інгредієнти

  • Курка - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Картопля - 5 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
  • Спеції - 1 ч. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Розпушувач тіста

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Простий в приготуванні і смачний пиріг на сметані з куркою. Начинку можна використовувати будь-яку.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 700 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Баклажан - 2 шт
  • Сир голландський - 350 г
  • Сметана - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Лаваш (2 - 3-го листка в залежності від розміру) - 3 шт
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія (для смаження)

Хочу запропонувати вам варіант смачного закусочного пирога на молоці з куркою, болгарським перцем і солоними огірками. Завжди хочеться здивувати і порадувати близьких людей на свято.

Інгредієнти

тісто

  • Сметана - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сода (харчова для випічки) - 0.5 ч. л.
  • Молоко - 25 мл
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г

начинка

  • Грудка куряча (невелика) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний невеликий) - 1 шт
  • Огірок солоний (невеликий) - 2 шт
  • Гриби (у мене в цей раз опеньки, можна замінити на печериці) - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 4

Як відомо, кулебяка відрізняється від пирога свого вузької і високої формою. Крім того, її готують з двома або трьома різними начинками. Мій варіант начинки - рис - куряче філе з цибулею і шпинатом - круті яйця. Дуже рекомендую подавати таку кулеб'яку з м'ясним бульйоном. Приготуйте горіховий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Дріжджі (11 г) - 1 пакет
  • Молоко - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно (дивитися по консистенції тіста) - 4 скл.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 3 шт

начинка

  • Філе куряче - 400 г
  • Олія (для обсмажування)
  • Цибуля зелена - 0,5 пуч.
  • Вершки - 0,5 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Горіх мускатний
  • Шпинат - 1 пуч.
  • Рис (відварений) - 1 скл.
  • Яйце куряче (зварені круто) - 3 шт
  • Масло вершкове - 100 г

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 6

Надзвичайно ніжний і смачний пиріг з лісовими грибами і куркою. На мій погляд, такий пиріг неодмінно вам сподобається. Випікаємо пиріг.

Час приготування: 90 хвилин

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Масло вершкове - 130 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Сода - 1/2 ч. л.

начинка

  • Філе куряче - 1 шт
  • Гриби (лисички) - 300 г
  • Сіль
  • Олія (для тушкування грибів) - 2 ст. л.

заливка

  • Яйце куряче (велике яйце) - 1 шт
  • Сметана (з гіркою) - 5 ст. л.
  • Сир твердий - 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Хочу запропонувати вашій увазі ще один варіант картопляного пирога з куркою. За способом приготування він схожий на киш, але назвати його так я не можу, все-таки він тільки схожий ... Пиріг ситний, цілком замінить собою вечерю, якщо подати його з молочком.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 90 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Цукор - 0,5 ч. л.

начинка

  • Картопля (великі) - 3 шт
  • Філе куряче - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • сіль

заливка

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сметана - 50 г
  • Молоко - 50 мл
  • паприка солодка
  • Горіх мускатний - 1/4 ч. л.
  • сіль
  • Зелень (нарізана) - 1 ст. л.

Цей пиріг з куркою і кукурудзою є щось середнє між кішем, тортом і, напевно, піцою. Тісто дріжджове, але за смаком і структурою нагадує пісочне. Начинка з курячої грудки і соковитою кукурудзи з ароматом базиліка. Ну, і звичайно, вершкова заливка і сирна скоринка. Готуємо?! Тертий пиріг дуже смачний, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне (+, може знадобитися більше) - 150 г
  • Масло вершкове - 75 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко (вода або сироватка) - 50 мл
  • Дріжджі (свіжих, 5 г сухих) - 15 г
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Цукор (для активації дріжджів) - 1 ч. л.

начинка

  • Філе куряче (варене) - 100 г
  • Кукурудза - 100 г
  • Масло вершкове - 20 г
  • Базилік - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Вершки (молоко) - 100 мл
  • Сир твердий - 70 г

Час приготування: 150 хвилин