Пиріг з капустою

Тут ви зможете приготувати капустний пиріг з молодої і цвітної, білокачанної і синьої, квашеної і кіслої, свіжої і тушеної капусти - традиційне частування сімейного свята. Пиріг з капусти буває самої різної форми і «змісту». Рецепт пирога, заливний і пісний, дріжджовий і картопляний, бистрий і закритий, литий і лінивий, печений і пісочний, ледачий і простий, слойоний і швидкий пиріг, шарлотка, з тушеною, квашеною і кольоровою, цвітною і кислою, молодою і пекінською, свіжою і тушкованою капустою, брокколі, в мультиварці і духовці, на кефірі і майонезі, на дріжджовому тісті і сметані, на сироватці і воді, з листкового і пісочного тіста, з майонезом, у мультиварці. Можна спекти, приготувати звичний прямокутний пиріг зі злегка обсмаженої білокачанної капусти, а можна і поекспериментувати. Пиріг з капустою і яйцем, з фаршем та грибами, з майонезу і сиру, з гречкою і м'ясом, тісто для пирога. Готуйте і насолоджуйтеся!

Пиріг з тушкованою капустою і подвійною начинкою. Кулеб'яка - універсальне блюдо. Залежно від типу тіста і начинки, вона може подаватися і як закуска, і як основна страва, і як доповнення до нього. Я пропоную вам спрощений варіант пирога з куркою з двома начинками.

Інгредієнти

тісто

  • Молоко (3,2%, тепле) - 250 мл
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 7 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія соняшникова - 60 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 410 г
  • Жовток яєчний (+ 1-2 ст. л. молока) - 1 шт

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa (вага приготовленої) - 600 г
  • Сердечка курячі - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Перець солодкий червоний (в'ялений або помідори) - 150 г
  • Приправа (0,5 ч. л. - для курки і 0,5 ч. л. для овочів) - 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг з молодою, соковитою капустою, вареними яйцями і ароматною зеленню, і все це під хрусткою сирною скоринкою. Тонке тісто, багато начинки. Рецепт дуже простий, а результат... ну, шалено смачний. А на другий день наш пиріг на сметані з капустою ще смачніше! Приєднуйтесь!

Інгредієнти

для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Сіль - 5 г
  • Сода (1/4 чайної ложки) - 1 г
  • Олія - ​​60 г
  • Сметана (у мене 20%) - 100 г

для начинки

  • Капуста білокачанна / Капустa (у мене молода) - 200 г
  • Яйце куряче (варені) - 4 шт
  • Кріп - 10 г
  • Цибуля зелена - 10 г
  • Сметана - 60 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Сир твердий - 50 г

Для прикраси

  • Кунжут - 5 г
  • Яйце куряче - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Найпростіший у виконанні, дуже смачний пиріг з молодою смаженою капустою, тісто якого зроблено на кефірі з додаванням сметани і вівсяних пластівців. Впоратися з пирогом зможе будь-який початківець кулінар і дуже порадує своїх дорогих чудовою випічкою! Цей пиріг на кефірі з капустою підійде і для чаювання, і для закуски, і просто перекусити. Він хороший навіть остиглий.

Інгредієнти

для тіста

  • Кефір - 300 мл
  • Сметана (сметана в ложці береться з великою гіркою) - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цукор (за смаком) - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 05 ч. л.
  • Пластівці вівсяні (ємністю 250 мл) - 05 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно (може піти трохи менше, залежить від борошна) - 150 г
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.

для начинки

  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Цибуля біла (будь-яка, велика цибулина) - 1 шт
  • Капуста білокачанна / Капустa (приблизно 200 г молодої капусти) - 05 шт
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком і бажанням)

Час приготування: 60 хвилин

Цей пиріг з капустою, дійсно, незвичайний своєї начинкою. Та ще під найніжнішої заливкою, та з розплавленими шматочками моцарели. В начинці капуста і чорнослив. Дуже раджу, дуже! Пробуємо?

Інгредієнти

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Чорнослив - 80 г
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.

заливка

  • Моцарелла - 50 г
  • Йогурт - 200 мл
  • Яйце куряче - 2 шт

основа

  • Тісто листкове бездріжджове - 250 г

Дуже простий пиріг до чаю з молодою капустою і сиром. Смачний, ніжний, легкий, навіть можна сказати, що дієтичний. Набір продуктів доступний і невигадливий. Час на підготовку - двадцять хвилин ваших активних дій. Заходьте, угощайтесь. Це смачно і корисно.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Пластівці вівсяні - 50 г
  • Кефір - 200 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Олія соняшникова (рафінована +1 ч.л.) - 50 мл

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Сир напівтвердий - 50 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль за смаком

Такий ось весняний пісний пиріг. Люблю пиріжки з зеленню і яйцем, але оскільки зараз Великий піст, приготувала з рисом і зеленню. Дуже ситно і просто. У цьому пирозі тісто виходить тонке, без вираженого смаку і підійде, як основа, для будь-якої начинки. Пригощайтеся! Спробуйте приготувати тертий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

  • Дріжджі (сирі) - 20 г
  • Рис - 150 г
  • Вода (350 мл для рису, решта в тісто) - 600 мл
  • Капуста цвітна (свіжа) - 600 г
  • Зелень (асорті - кріп, петрушка, кінза) - 1 пуч.
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Паприка солодка (мелена, ложка з гіркою) - 1 ч. л.
  • Сіль - 1,5 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г

Смачнішого капустяного пирога з сиром я, мабуть, ще не пробувала. У ньому тоненьке тісто і дуже багато соковитої начинки.

Інгредієнти

тісто

  • Сир (20% жирності) - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Яблуко (кисло-солодкі) - 2 шт
  • Паприка солодка - 2 ст. л.
  • Цукор - 25 г
  • Масло вершкове - 40 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Сир м'який - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сметана - 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Є безліч рецептів смачної і ситної кулеб'яки. Я пропоную вам спрощений варіант порційних кулебячек з одною начинкою. Зате яка смачна, ароматна начинка і здобне тісто. Верх пирога я не закривала, щоб покласти часточку в'яленого, часникового помидорчика. Цей морквяний пиріг з тушкованою капустою і сиром готувати дуже просто!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 310 г
  • Дріжджі (б / г, сухі швидкодіючі) - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Маргарин (вершковий або замініть на вершк. масло) - 50 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Молоко (3,2%) - 150 мл
  • Олія (для змащування миски) - 1 ч. л.

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Морква - 1 шт
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сосиска (у мене з добавл. сиру) - 4 шт
  • Сир м'який (пластини для тостів) - 4 шт
  • Яйце куряче (варене) - 2 шт
  • Томати в'ялені (8 половинок) - 150 г
  • Перець чорний мелений)
  • Сіль

додатково

  • Яйце куряче (дрібне) - 1 шт
  • Кунжут (за бажанням або кмин) - 1 ст. л.
  • Олія - ​​1 ч. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Кулеб'яка означає валяти, звалювати, м'яти, складати, ліпити руками. Ось і я "накулебасила". Ця страва стара, як світ. Варіантів безліч, можливо і мій дріжджовий пиріг з тушкованою капустою і грибами Вам сподобається. Можна їсти з бульйончиком, можна, як другу страву, а можна і "замість" всього з чайком! Тісто легке в приготування і роботі. Смачно, ситно! Скуштуйте і мій пиріг з грибами, гості дорогі!

Інгредієнти

тісто

  • Дріжджі - 20 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (в / с) - 500 ... 600 г
  • Молоко (1 ст.л залишити для змазування пирога) - 150 мл
  • Вода - 100 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​100 мл
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa (свіжа) - 300 г
  • Гриби (сухі) - 50 г
  • Цибуля ріпчаста (середніх розмірів) - 1 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Перець чорний мелений
  • Морква (терта на "великої лусочці") - 100 г
  • Яйце куряче (білок в начинку, жовток - для змазування пирога) - 1 шт
  • Сік лимонний (можна за смаком) - 0,5 ... 1 ч. л.
  • Паприка солодка (мелена) - 1 ч. л.

Поверхня кулеб'яки перед випічкою

  • Насіння льону

Пропоную приготувати пісний пиріг з дуже смачною начинкою з пекінської капусти, волоських горіхів і вівсяних пластівців. А завдяки томатній пасті тісто для пирога виходить красивого оранжевого кольору. Цей горіховий пиріг з капустою стане відмінною прикрасою пісного столу.

Інгредієнти

тісто

  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 125 мл
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 0,5...1 ч. л.
  • Куркума - 1/2 ч. л.
  • Олія - ​​70 мл
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (стакан 250 мл) - 2 скл.

начинка

  • Капуста пекінська - 600 г
  • Горіхи волоські - 1/2 скл.
  • Соєвий соус - 1...2 ст. л.
  • Коріандр - 1/2 ч. л.
  • Приправа (італійські трави або будь-яка інша) - 1/2 ч. л.
  • сіль
  • Перець чорний
  • Пластівці вівсяні (швидкого приготування) - 4 ст. л.
  • Олія (для смаження капусти) - 1...2 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 6

М'ясний пиріг з тушкованою капустою і морквою. Прикрасимо наш новорічний стіл. Таким пирогом, запевняю, гості будуть в захваті, гра і веселощі за столом Вам забезпечено. Приготуйте пиріг з яблуками, він смачний.

Інгредієнти

  • Тісто дріжджове - 850 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Сіль
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Часник - 3 ... 4 зуб.
  • Кмин - 1 ч. л.
  • Насіння кропу - 1 ч. л.
  • Селера черешкова (сушений) - 1 ч. л.
  • М'ясо (смажене) - 100 г
  • Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 1 пуч.
  • Яблуко - 1/2 шт
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Жовток яєчний (для змащування) - 1 шт

Час приготування: 130 хвилин

Кількість порцій: 12