Просте знайоме тісто з начинкою з сезонних овочів. Раніше я готувала заливне тісто на майонезі, але сьогодні варіант без нього, тільки на кефірі. Такий багатий начинкою заливний пиріг, замінить вам другу страву, наприклад, на вечерю. Рекомендую подати теплим, розігрітим. Форма 21 см в діаметрі. Готуйте морквяний пиріг, він смачний.
Інгредієнти
тісто
- Кефір (кімнатної температури-230 мл) - 1 скл.
- Яйце куряче - 3 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (або трохи більше, якщо рідкий кефір) - 150 г
- Цукор - 1 ч. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
начинка
- Капуста білокачанна / Капустa - 400 г
- Морква - 2 шт
- Перець болгарський - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Печериці - 1 горст.
- Соус (солодкий чилі) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Кріп - 1 ст. л.
- Олія (для смаження) - 2 ст. л.
для верху
- Яйце куряче - 1 шт
- Мак - 0.5 ч. л.
Час приготування: 80 хвилин
Кількість порцій: 8