Пиріг з грибами

Тут ви дізнаєтеся як приготувати, зробити, готувати пісний і дієтичний, заливний і слойоний, закритий і відкритий, картопляний і курячий, блінний і дріжджовий, лоранський і пісочний, м'ясний і млинцевий, печений пиріг з лісовими і білими, маринованими і сушеними грибами та куркою в мультиварці, з листкового і слойоного тіста, на кефірі, рецепт з сиром та картоплею, з плавленими сирками, з шампіньйонами і капустою, з плавленим сиром і печерицями, з м'ясом та грибами, з курки, лаваша та грибів. Пиріг кіш лорен з куркою та грибами, пиріг з лісових і сушених грибів. Покроковий рецепт з фото. Для приготування пирога можна брати різні гриби - справжні лісові або магазинні печериці. Готуйте і насолоджуйтеся!

Просте знайоме тісто з начинкою з сезонних овочів. Раніше я готувала заливне тісто на майонезі, але сьогодні варіант без нього, тільки на кефірі. Такий багатий начинкою заливний пиріг, замінить вам другу страву, наприклад, на вечерю. Рекомендую подати теплим, розігрітим. Форма 21 см в діаметрі. Готуйте морквяний пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Кефір (кімнатної температури-230 мл) - 1 скл.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (або трохи більше, якщо рідкий кефір) - 150 г
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • Капуста білокачанна / Капустa - 400 г
  • Морква - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Печериці - 1 горст.
  • Соус (солодкий чилі) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп - 1 ст. л.
  • Олія (для смаження) - 2 ст. л.

для верху

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Мак - 0.5 ч. л.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Щороку на Новий рік я готую Лоранський пиріг з грибами. І кожен раз експериментую з начинками. В цьому році мені захотілося додати більше овочів на святковим стіл. Тому пиріг я вирішила зробити овочевим. Я готую зовсім нестандартний Лоранскій пиріг. Від коржа до начинки він пісний. Що ні в якому разі не робить його несмачним. Корж виходить ніжним, злегка хрустким, легким. А начинка як салют! Велика кількість інгредієнтів, змінюючи один одного, створюють яскравий насичений смак. Якщо Ви готуєте пісну святкову вечерю, або Ви є веган, спробуйте приготувати цей смачний пиріг, можливо він сподобається і Вам :)

Інгредієнти

корж:

  • Пластівці вівсяні - 9 ст. л.
  • Борошно гречане (зелена гречка) - 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 5 ст. л.
  • Насіння льону - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Розмарин - 1 ч. л.
  • Сода
  • Лимон (сік)
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Вода - 200 мл

начинка:

  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Печериці - 10 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Кріп - 3 пуч.
  • Брокколі (6 великих суцвіть) - 1 скл.
  • Кукурудза - 130 г
  • Горошок зелений - 110 г
  • Помідори черрі - 5 шт
  • Розмарин - 1 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Ось і настав час пирогів. Цього разу я вирішила приготувати сметанне тісто. В кухонному комбайні воно готуватися за лічені секунди і без всяких проблем. Тісто ніжне і еластичне, пироги з ним вийшли просто казка! Пиріг на сметані - категорія рецепту!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Сметана - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 0,5 ч. л.

начинка

  • Стегно куряче - 3 шт
  • Печериці - 10 г
  • Картопля - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Хочу запропонувати вам рецепт відкритого пирога з вешенками і вершкової заливкою. Пиріг з грибами виходить ситним, смачним і ароматним! Тісто для пирога використовується досить цікаве, без яєць і вершкового масла, так що цілком підійде для пісної випічки! Готуйте пісний пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​75 мл
  • Вода (гаряча) - 125 мл

начинка

  • Гливи - 450 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Вершки - 150 мл
  • Сир - 100 г
  • Сир твердий - 100 г

Час приготування: 80 хвилин

У цьому році у нас великий врожай грибів. А оскільки я живу на околиці села, поряд наша занедбана військова частина, то за грибами мені йти всього 2 хвилини. Там багато осик, посаджених моїм чоловіком 11 років тому, коли частина ще існувала. Дерева вже виросли і під ними багато красноголовців. Ось з цих грибочків, я і зробила заливний пиріг. Цей пиріг з грибами універсальний, його можна їсти під час будь-якого прийому їжі, замість хліба і як самостійне блюдо. Смачний, як гарячий, так і холодний. Можна взяти на пікнік або, як перекус на роботу, в школу.

Інгредієнти

  • Ряжанка - 300 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Гриби - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Курка (відварна) - 200 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Кунжут - 2 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Зелень (суха або свіжа) - за смаком
  • Перець червоний пекучий - 1/4 ч. л.

Хочу поділитися з вами рецептом простого, але дуже смачного пирога з куркою і грибами, який не вимагає додаткового запікання в духовці. Цей пиріг на молоці можна приготувати просто так, а можна навіть на святковий стіл, оскільки він дуже ефектно виглядає.

Інгредієнти

для млинців

  • Молоко - 300 мл
  • Вода - 200 мл
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Цукор - 60 г
  • Олія - ​​70 мл
  • Дріжджі - 7 г
  • Сіль - 1 ч. л.

Для начинки

  • Печериці (консервовані) - 450 г
  • Грудка куряча - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Картопля (велика) - 2 шт
  • Молоко - 100 мл
  • Сіль
  • Перець чорний

Смачний домашній пиріг з квашеною капустою і осінніми опеньками. Випікаємо пиріг.

Інгредієнти

Для тіста

  • Молоко - 200 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 6 г
  • Цукор (без гірки) - 1 ст. л.
  • Сіль (без гірки) - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 скл.

для начинки

  • Капуста квашена - 500 г
  • Опеньки - 3 горст.
  • Прянощі (сушена пряна зелень (кріп, петрушка)) - 1/2 ч. л.
  • Масло вершкове (для тушкування капусти) - 70 г
  • Олія (для тушкування грибів) - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Вода (для тушкування грибів і капусти)

для прикрас

  • Кунжут (чорний кунжут для прикраси)

Для змазування пирога перед випіканням

  • Яйце куряче - 1 шт

Домашній солоний пиріг. Домашня випічка збере за сімейним столом і дітей і дорослих. Такий картопляний пиріг з грибами доречний в будь-якій ситуації.

Інгредієнти

  • Молоко - 1 скл.
  • Яйце куряче (одне яйце для тіста, друге для змазування пирога перед відправкою в духовку) - 2 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - 1,5 ч. л.
  • Дріжджі (маленький пакет гранульованих дріжджів) - 7 г
  • Масло вершкове (100 гр. для тіста, 70 гр. для начинки) - 170 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3,5 скл.
  • Гриби (солоні грузді середньої величини) - 4 шт
  • Картопля (середньої величини) - 2 шт
  • Прянощі (сушена пряна зелень (кріп, петрушка, селера, базилік))
  • Кунжут (для посипання пирога) - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста (невелика цибулина) - 1 шт

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 10

Пиріг з грибами і куркою з горошком. Ситний, смачний закусочний м'ясний пиріг з фаршем, печерицями, горошком і зеленою цибулею! Шматочок такого пирога з ложечкою сметанки може цілком стати ситним сніданком або ж доповненням до першої страви на обід! Приготуйте тертий пиріг, це смачно. 

Інгредієнти

начинка

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Печериці - 200 г
  • Фарш курячий - 200 г
  • Горошок зелений - 80 г
  • Цибуля зелена - 5 гілочок
  • Сир твердий - 100 г
  • Олія (для обсмажування овочів)
  • Спеції (прованські трави)
  • Сіль
  • Перець чорний

тісто

  • Йогурт - 320 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне - 250 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Сухарі панірувальні (для присипки форми)

Якщо Ви любите гриби і сир, то цей простий пиріг до чаю обов'язково вам сподобається. Тонке хрустке пісочне тісто і багато-багато ніжної вершково-грибної начинки з сиром і маринованими огірочками. Пиріг з сиром і грибами досить просто готується і подати його можна, як холодним, так і гарячим!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Сіль - 3/4 ч. л.
  • Масло вершкове (холодне) - 90 г
  • Вода (крижана) - 4 ст. л.

начинка

  • Гриби - 300 г
  • Сметана - 400 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Огірок маринований - 2 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6