Пиріг з абрикосами

Тут ви дізнаєтеся як приготувати, зробити бистрий і смачний, американський, відкритий, пісочний і швидкий, насипний і простий, дріжджовий і бісквітний, пісний, творожный і сирний пиріг з замороженими та консервованими абрикосами в мультиварці, з сиром і на кефірі, з творогом і на сметані, з яблуками. Рецепт пирога з свіжих абрикосів в мультиварке. Сезонний десерт - пиріг з абрикос виходить не у всіх. Наші рецепти пирога з абрикосами швидкі, прості і смачні. Готуйте і насолоджуйтеся!

Шалено смачний, повітряний пиріг на молоці з абрикосами, що тане в роті! Готуємо знаменитий італійський пиріг Роза. Я трошки відступила від класики, зробивши свою начинку з абрикосів, але пиріг від цього анітрохи не постраждав. Мені здається, став ще смачніше!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Дріжджі - 20 г
  • Молоко - 100 мл
  • Цукор - 100 г
  • Масло вершкове - 60 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Сіль - 0.5 ч. л.

начинка

  • Абрикос (можна взяти будь-який джем або повидло) - 300 г
  • Сир - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Цукор - за смаком

Прекрасне поєднання м'якого тіста, ніжного сирного шару, соковитого фруктового шару і хрусткою цукрової скоринки. Пиріг з сиром, яблуками і абрикосом виходить настільки ж насиченим, як і торт. Можна використовувати будь-які фрукти або ягоди.

Інгредієнти

для штрейзельной крихти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 80 г
  • Цукор - 60 г
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Масло вершкове - 50 г

для тіста

  • Масло вершкове - 130 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Сметана - 80 г
  • Яйце куряче (велике, С0) - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 239 г
  • Розпушувач тіста - 8 г

для сирної прошарку

  • Сир - 500 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Цукор - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 50 г
  • Крохмаль - 30 г

для фруктового шару

  • Яблуко (середнього розміру) - 2 шт
  • Абрикос (середнього розміру) - 5 шт
  • Слива (середнього розміру) - 5 шт

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 10

Цей пиріг з абрикосами я пекла ще влітку, на день народження чоловіка, 14 липня. Пекла вдома, а їли ми його на дачі. Тому і фотографії так відрізняються. Цілий пиріг сфотографований вдома, а розрізаний вже на дачі на телефон. Так що, вибачайте. Пиріг з абрикосами був смачний, імениннику сподобався. Влітку розміщувати рецепти не було часу, а зараз підчищаю архів. Спробуйте тертий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне - 250 г
  • Масло вершкове (заморожене) - 125 г
  • Жовток яєчний - 4 шт
  • Сіль

начинка

  • Білок яєчний (охолоджені) - 4 шт
  • Цукор
  • Абрикос - 500 г
  • Горіхи (рубані, найкраще мигдаль) - 50 г