Пиріг на сметані

Тут ви дізнаєтеся як приготувати, спекти тертий і заливний, смачний і пісочний, солодкий і медовий, бистрий і простий, яблучний і грушевий, вишневий і абрикосовий, сливовий і швидкий, шоколадний і фруктовий, м'ясний пиріг на сметані з вишнями і ягодами, випічка в мультиварці, рецепт з варенням, з капустою без яєць, з яблуками. Пиріг зі сметани готується дуже швидко, але його смакові якості від цього не страждають. Тому якщо ви шукаєте рецепт смачного десерту, з яким не потрібно довго возитися, вам варто звернути увагу саме на сметанний пиріг. Готуйте пиріг в сметані і насолоджуйтеся!

Цей дріжджовий пиріг до чаю зовсім не складний в приготуванні і спробувати його варто тільки хоча б заради абсолютно чудового крему! Приготуйте гарбузовий пиріг, він класний.

Інгредієнти

тісто

  • Молоко - 250 мл
  • Дріжджі (сухі) - 1 ч. л.
  • Куряче яйце
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (400-450)

крем

  • Сметана - 500 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 120 г
  • Ванілін - 1 пакет

Чудовий літній пиріг на сметані. Пісочне тісто з хрустінкою, ніжна начинка з вишневою кислинкою - слова самі римуються і виходить пісня літа. І неважливо, що погода по-осінньому прохолодна, аромат і смак пирога зберігає літній настрій.

Інгредієнти

тісто

  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 190 г
  • Цукор - 45 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 пакет.

муссовий шар

  • Сметана (20%) - 480 г
  • Білок яєчний - 2 шт
  • Цукор - 100 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 ст. л.

начинка

  • Вишня - 300 г
  • Крохмаль (менше ложки) - 1 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 15

Дуже смачний пиріг з вишнею зі сметанним кремом. Спробуйте приготувати! Пиріг на сметані - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Масло вершкове (і трохи для змащування форми) - 100 г
  • Цукор (150 гр. в тісто і 100 гр. в крем) - 250 г
  • Ванілін - 1 пакет
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Вишня - 100 г
  • Сметана - 200 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Пісочний пиріг на сметані, з чорницею і полуницею - саме вкраплення ягід в білосніжну заливку і нагадали мені квітучі сади за вікном... Пригощайтеся!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Цукор - 100 г
  • Масло вершкове - 120 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сода гашена оцтом (без гірки) - 1 ч. л.
  • Чорниця - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.

заливка

  • Сметана (20-25%) - 230 г
  • Цукор (4-5 ст.л.) - 70 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (2 ст.л. без гірки) - 40 г
  • Полуниця - 2 ст. л.
  • Чорниця - 2 ст. л.

додатково

  • Цукрова пудра - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Сир з вишнею - це вже чудово. А якщо ще й у супроводі шоколадного бісквіта? Просто свято смаку! Готуйте пиріг з сиром, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Цукор - 150 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове (або маргарин + 1 ст. л. для змазування чаші МВ) - 150 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

сирний шар

  • Сир (5-9%) - 300 г
  • Вишня - 300 г
  • Цукор - 50 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Пудинг ванільний (пачка 40 г або 3 ст.л. кукурудзяного крохмалю + 1 г ваніліну) - 1 пач.
  • Яйце куряче - 1 шт

Параметри приготування пирога в мультиварці:
Потужність: 860 Ватт
Програма: випічка (60 хвилин)

Пропоную приготувати дуже смачний відкритий пиріг з вишнями на сметані. Ніжний заварний крем з пломбіру на пісочному коржі, а зверху свіжа вишня в желе.

Інгредієнти

пісочний корж

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Масло вершкове - 150 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Цукор - 100 г
  • Сіль - 1/4 ч. л.

крем

  • Морозиво (пломбір) - 400 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 2 ст. л.
  • Цукор коричневий - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Желатин - 8 г
  • Ванілін - 1 пуч.

Желе з вишнею

  • Вишня - 300 г
  • Цукор - 70 г
  • Желатин - 5 г

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг на сметані з варенням з чорної смородини. Ніжне розсипчасте тісто з кисленькою черносмородиновою начинкою! Цей пиріг з варенням - смачний десерт для зимового чаювання!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Сметана - 200 г
  • Мигдаль - 50 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1/2 ч. л.
  • Варення (я брала черносмородиновое) - 250 г

Пиріг можна пекти з сезонними фруктами, хоча зараз нектарини і персики, не кажу вже про яблука, можна знайти на прилавках в будь-який час року. Дуже смачне поєднання хрусткого пісочного тіста і ароматної ніжної фруктової начинки. Цей пиріг з яблуками на сметані виходить великим, вистачить усім! Спробуйте.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (тісто) - 500 г
  • Масло вершкове (тісто) - 250 г
  • Жовток яєчний (тісто) - 3 шт
  • Цукор (тісто + 4 ст.л. в начинку) - 200 г
  • Сметана (тісто) - 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста (тісто) - 2 ч. л.
  • Цедра лимона (цедра одного лимона, натерта на дрібній тертці) - 1 шт
  • Нектарин (начинка) - 500 г
  • Яблуко (начинка) - 3 шт
  • Пудинг ванільний (2 пачки по 40 г) - 80 г
  • Ванільний цукор (начинка)
  • Молоко (начинка) - 800 мл
  • Сухарі панірувальні / Панірування (можна не використовувати) - 3 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 16

Дуже смачний і красивий яблучний пиріг на сметані з пісочного тіста з сиром - цілі яблучка в ніжній сирно-сметанної заливці. Відмінно доповнюють смак горіхи і родзинки.

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 100 г
  • Сметана - 40 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Цукор - 30 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 5 г

начинка

  • Сир - 450 г
  • Сметана - 150 г
  • Цукор - 100 г
  • Крупа манна - 50 г
  • Яйце куряче (+ білок) - 2 шт
  • Яблуко - 4 шт
  • Ізюм - 50 г
  • Горіхи - 50 г
  • Коньяк (за бажанням) - 3 ст. л.
  • кориця
  • Ванільний цукор

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 12

Гарний, смачний і ароматний простий пиріг до чаю з шоколадно-білим тестом і прошарком з кокоса і вишні. Ягоду можна використовувати заморожену і попередне розморожування не вимагається. Готувати цей пиріг на сметані швидко і просто. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Сметана - 120 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Стружка кокосова - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Вишня (заморожена) - 300 г

Пиріг на сметані з пісочного тіста з меренгою. Дуже смачний і святковий яблучний пиріг з сирного крему і кисло-солодких яблук під шаром меренги. Вдале поєднання! Пиріг найкраще приготувати за 1-2 дні до торжества і залишити на холоді. З ним за цей час відбуватимуться магічні перетворення: основа стане більш "пісочної", а начинка ще більш ніжною і гармонійною. Тертий пиріг смачний, готуйте його.

Інгредієнти

тісто

  • Масло вершкове - 100 г
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Цукор (обсяг склянки 250 мл) - 1/2 скл.
  • Сметана (густа) - 100 мл
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • сік лимонний
  • Борошно пшеничне - 500 г

начинка

  • Сир - 500 г
  • Цукор (обсяг склянки 250 мл) - 1/3 скл.
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Ванілін - 1 пуч.
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Яблуко - 800 г

меренга

  • Білок яєчний (холодний) - 4 шт
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор (обсяг склянки 250 мл) - 1 скл.
  • сік лимонний