Рецепт з ковбасою і сиром

Нехлопотний пиріг з сиром з ковбасою, приготований з використанням закваски на кефірних грибках, з доступних продуктів, наявних під рукою, виручить в будь-який час.

Інгредієнти

Кефір

  • Молоко (кімнатної температури) - 1 л
  • Закваска (бактеріальна закваска "Натуральний кефір") - 3 г

Тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 0,5 скл.
  • Розпушувач тіста - 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Сир твердий (я використовувала ковбасний) - 100 г
  • Ковбаса - 100 г
  • Петрушка - за смаком

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 2

Для приготування кефіру використовується незбиране пастеризоване молоко і бактеріальна закваска. Закваску висипати в молоко, ретельно перемішати до повного розчинення закваски. Поставити закриту ємність в термос - йогуртницю (наповнену до мітки водою з температурою 100 град.) на 6-10 годин для сквашування. Охолодити в холодильнику, після чого кефір повністю готовий до вживання. Ніжний молочний смак, приємна консістенція- це відмінні риси отриманого продукту.
Яйце змішати з 100 мл кефіру, додавши сіль, цукор, розпушувач, все збити.
Додати просіяне борошно, перемішати.
Зелень подрібнити, сир натерти, ковбасу нарізати довільно.
Всі продукти додати в тісто і перемішати.
Викласти масу в відро хлібопічки.
Випікати на режимі "Випічка" 1 годину.
Ароматний, ситний, смачний пиріг на кефірі з ковбасою і сиром готовий! Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі