Пиріг "Бубланіна"

Рецепт мені дістався від нашого друга Петі. За його словами, цей пиріг з ягодами на кефірі він дуже часто їв в дитинстві у своєї бабусі в селі. Начинка будь-яка, нескладно! Результат - смакота! Чому "Бубланіна"? Ягоди при випічці булькають! А в селі все по-простому ...

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 80 г
  • Цукрова пудра - 150 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Кефір - 200 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Розпушувач тіста - 1 пач.
  • Асорті ягідне (будь-які) - 400 г
Збити цукор, жовтки і кефір
Масло розтопити і злегка остудити. Додати до жовтків. Збити.
До борошна додати розпушувач тіста, перемішати. Додати до маси. Збити віночком.
Окремо збити білки в міцну піну. Додати до тіста. Перемішати лопаткою.
Форму 30 см змастити маслом. Викладаємо тісто. Розрівняти лопаткою.
Викладаємо ягоди. У мене червона і чорна смородина.
Випікаємо в розігрітій духовці при 170 * С 45 хвилин. Пиріг на кефірі "Бубланіна" готовий! Запрошую вас на дегустацію!
Пригощайтеся! Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі