Насипний пиріг

Болгарський і варшавський, яблучний і гарбузовий, пісний насипний пиріг з яблуками і сиром, з творогом і вишнями, з гарбузом і абрикосами, з грушами і ревенем, без манки і з молоком, в мультиварці і з варенням, насипний пиріг з гарбуза і яблук, рецепт у мультиварці, три 3 стакани, по болгарськи, за 7 хвилин. Готуйте і насолоджуйтеся!

Всім привіт, друзі! Пропоную Вашій увазі рецепт приготування дуже смачного і ніжного насипного пирога з гарбузом і апельсином!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

начинка

  • Гарбуз (очищений) - 500 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Кориця (1/4 ч.л.) - за смаком

Розсипчасті вівсяні квадратики зі смачним джемом, наповнені ароматами літа! Дуже смачно!

Інгредієнти

  • Борошно вівсяне - 130 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 70 г
  • Пластівці вівсяні - 0,5 скл.
  • Цукор коричневий - 150 г
  • Джем абрикосовий - 300 г
  • Масло вершкове - 175 г
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста (1 пачка) - 13 г
  • Сіль (щіпка)

Час приготування: 60 хвилин

Легкий в приготуванні насипний пиріг з ніжною сирною начинкою.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (в тісто) - 550 г
  • Маргарин (в тісто) - 250 г
  • Цукрова пудра (в тісто) - 2 ст. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Сода - 1 пуч.
  • Сир (начинка) - 500 г
  • Цукор (начинка) - 3 ст. л.
  • Яйце куряче (начинка) - 2 шт
  • Ізюм (начинка) - 100 г

Час приготування: 90 хвилин

Ніжний і пухнастий насипний пиріг з сирною начинкою і сливами.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 100 г
  • Цукор - 100 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Слива - 10 шт
  • Сир - 250 г
  • Яйце куряче - 2 шт

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 8

Це і не пряник в нашому звичайному розумінні, але і не пиріг, оскільки виходить щільним. Але все одно м'який і смачний. А аромат кориці і чорносливу створять атмосферу Нового року в будинку.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Пудинг (шоколадний) - 1 пакет
  • Цукор тростинний (з корицею) - 40 г
  • Цукор - 110 г
  • Масло вершкове - 180 г

начинка

  • Сир - 250 г
  • Сметана - 2 ч. л.
  • Цукор - 70 г
  • Чорнослив - 50 г
  • Розпушувач тіста (10 гр.) - 1 пакет
  • Яйце куряче (дрібні) - 2 шт

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 6

Розсипчастий ароматний пиріг з ніжною цитрусовою начинкою, дуже простий у приготуванні. За основу я взяла "Лимонний пиріг місіс Візлі" з книг про Гаррі Поттера, внесла деякі зміни і представляю вашій увазі!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Цукор - 120 г
  • Пластівці вівсяні - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 180 г
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.

начинка

  • Молоко згущене (380 г) - 1 бан.
  • Жовток яєчний - 3 шт
  • Сік лимонний - 75 мл
  • Сік лаймовий - 25 мл
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

У кулінарному блозі мене зацікавив насипний пиріг. Здавалося б нічого нового, але ідея начинки мене заінтригувала, тому що це улюблений мною гарбуз! Запрошую всіх любителів помаранчевої красуні на чаювання з шматочком солодкого, ніжного, гарбузового пирога!

інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Крупа манна - 170 г
  • Цукор - 150 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Масло вершкове - 200 г

начинка

  • Гарбуз - 600 г
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Цукор - 80 г

Болгарський насипний яблучний пиріг - це один з найшвидших і неймовірно простих рецептів, які мені доводилося готувати. Насипний пиріг з соковитою, ароматною яблучною начинкою і розсипчастою скоринкою готується без міксера і віночка з сухого тіста і не вимагає дорогих продуктів. Обов'язково спробуйте приготувати цей насипний пиріг, адже він зможе здивувати не тільки простотою приготування, але і дивовижно ніжним смаком і ароматом. Насипний пиріг готують по-різному, хтось додає молоко, хтось натирає масло на тертці. Я ж пропоную трохи змінений варіант без молока і натирання масла, що, на мій погляд, ще більше спрощує процес приготування, а пиріг виходить ще смачніше. Він краще просочується і пропікається, а зверху утворюється розсипчаста скоринка. Кухня: Болгарська. Спробуйте приготувати тертий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

  • Яблуко (6-8 шт, бажано соковиті кисло-солодкі сорти) - 1 кг
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Крупа манна - 1 скл.
  • Масло вершкове - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг виходить соковитий, розсипчастий, з хрусткою скоринкою і цитрусовим ароматом. Дуже простий у приготуванні. Смак гарбуза в виробі не відчувається.

Інгредієнти

для тіста

  • Борошно пшеничне / Борошно - 270 г
  • Крохмаль - 30 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Сіль - 2 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 180 г
  • Яйце куряче (середнє, C1) - 1 шт

для начинки

  • Гарбуз (очищена) - 500 г
  • Цукор - 50 г
  • Цедра апельсина (або лимона) - 1 ч. л.
  • Сік - 2 ст. л.

для прикрас

  • Цукрова пудра - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Пиріг виходить соковитий, м'який, з хрусткою скоринкою і приємним карамельним смаком, завдяки кокосовому (або тростинному) цукру. Можна використовувати звичайний білий цукор, але з додаванням, наприклад, ванільного цукру або кориці (для більш яскравого смаку). Гарбуз можна замінити яблуками.

Інгредієнти

для пирога

  • Пластівці вівсяні (подрібнені) - 100 г
  • Борошно рисове - 70 г
  • Борошно цільнозернове (пшеничне) - 50 г
  • Цукор тростинний (або кокосовий) - 60 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Олія (рафінована) - 3 ст. л.
  • Гарбуз - 250 г
  • Яблуко (велике) - 3 шт
  • Сік лимонний - 3 ст. л.
  • Горіхи волоські (подрібнені) - 50 г

для посипання

  • Стружка кокосова - 30 г
  • Пластівці вівсяні - 2 ст. л.
  • Олія (рафінована) - 1 ст. л.
  • Цукор тростинний (або кокосовий) - 2 ч. л.

Час приготування: 75 хвилин

Кількість порцій: 6

Пропоную рецепт легкого насипного пирога з твердим сиром маскарпоне і чорничним пудингом. Чудове пісочне тісто, ароматна ніжна начинка. Такий простий пиріг до чаю порадує вас і ваших близьких своїм смаком.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Розпушувач тіста (15г) - 1 пакет
  • Сіль (щіпка)
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове (кімнатної температури) - 130 г
  • Цукор - 130 г
  • Ванільний цукор (8г) - 1 пакет

начинка

  • Маскарпоне - 250 г
  • Пудинг (40г у мене чорничний) - 1 пакет
  • Крупа манна - 30 г
  • Цукор - 40 г

додатково

  • Масло вершкове (для змащування форми) - 1/2 ст. л.
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.