Болгарський насипний яблучний пиріг - це один з найшвидших і неймовірно простих рецептів, які мені доводилося готувати. Насипний пиріг з соковитою, ароматною яблучною начинкою і розсипчастою скоринкою готується без міксера і віночка з сухого тіста і не вимагає дорогих продуктів. Обов'язково спробуйте приготувати цей насипний пиріг, адже він зможе здивувати не тільки простотою приготування, але і дивовижно ніжним смаком і ароматом. Насипний пиріг готують по-різному, хтось додає молоко, хтось натирає масло на тертці. Я ж пропоную трохи змінений варіант без молока і натирання масла, що, на мій погляд, ще більше спрощує процес приготування, а пиріг виходить ще смачніше. Він краще просочується і пропікається, а зверху утворюється розсипчаста скоринка. Кухня: Болгарська. Спробуйте приготувати тертий пиріг, він смачний.
Інгредієнти
- Яблуко (6-8 шт, бажано соковиті кисло-солодкі сорти) - 1 кг
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
- Цукор - 1 скл.
- Крупа манна - 1 скл.
- Масло вершкове - 150 г
- Ванільний цукор - 1 пакет
- Сік лимонний - 2 ст. л.
- Сіль
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 8