М'ясний пиріг

Дізнайтеся як зробити англійський і швидкий м'ясний пиріг у мультиварці, з листкового і слойоного тіста, з лаваша, рецепт з картоплею і куркою, на кефірі і сметані. Як приготувати рецепт в мультиварці, пиріг Хризантема, рецепт в мультиварці, тісто на м'ясний пиріг, як спекти картопляно м'ясний пиріг. М'ясний пиріг - це просте, але смачне і універсальне блюдо. Спробуйте - не пошкодуєте!

Дуже простий у приготуванні, смачний і ситний м'ясний пиріг з листкового тіста. Добавки у вигляді зеленої цибулі і петрушки радують весняним післясмаком! Напівфабрикат пирога можна зробити заздалегідь, заморозити, а потім спекти без розморожування. Приготуйте цей простий пиріг до чаю, він такий смачний!

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 20

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездріжджове - 800 г
  • Свинина (в готовому вигляді) - 600 г
  • Йогурт (густий, без добавок можна замінити на сметану) - 100 г
  • Цибуля зелена (не менше 100 г) - 1 пуч.
  • Петрушка (3 ст.л.) - 1 пуч.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Яйце куряче (зварити круто) - 5 шт
  • сіль
  • Перець чорний
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Олія - ​​1/4 ч. л.

У цьому рецепті я використовувала вже готове листкове тісто. Ситний, ароматний м'ясний пиріг з листкового тіста. Цей пиріг з яблуками гарний у гарячому, але і в холодному вигляді непоганий. Заходьте, пригощаю!

Інгредієнти

  • Тісто листкове (2 пласта по 250гр) - 500 г
  • Фарш м'ясний (свинина + яловичина) - 400 г
  • Яблуко - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче (+1 на змазування) - 2 шт
  • Чебрець - 1 ч. л.
  • Шинка - 200 г
  • Гірчиця - 2 ч. л.

Розтягаї - найсмачніші пиріжки до вашого столу! Цей м'ясний пиріг на молоці завжди був дуже популярним, і таким він залишається.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Дріжджі (сухі, розвести в 150мл.води) - 11 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 80 г
  • Молоко - 500 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно (скільки візьме) - 1 кг

для рибної начинки

  • Риба (у мене пікша) - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний

для м'ясної начинки

  • М'ясо - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 500 г
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 6

Смачний домашній м'ясний пиріг з фаршем до святкового сімейного чаювання.

Інгредієнти

тісто

  • Молоко - 200 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 скл.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове - 30 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Дріжджі (гранульовані дріжджі) - 10 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сіль

начинка

  • Фарш м'ясний (свинина + яловичина + м'ясо курей) - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Опеньки - 2 жменьки
  • Бульйон - 3/4 скл.

Для змазування пирога перед випіканням і після випікання

  • Куряче яйце
  • Кунжут
  • Масло вершкове - 50 г

Час приготування: 180 хвилин

М'ясний дріжджовий пиріг з печінкою. Повітряне тісто. Смачна начинка. Оригінальна подача. Ніхто не залишиться байдужим.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Молоко (тепле) - 200 мл
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Дріжджі - 1 ч. л.
  • Вода (тепла) - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г
  • Печінка яловича - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Часник - 2 зуб.

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 8

Досить ситний м'ясний пиріг з фаршем! З двома начинками відразу! Тісто з дріжджами виходить повітряне! Спасибо огромное! Готуйте морквяний пиріг, він смачний.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (може піти більше) - 3,5 скл.
  • Дріжджі - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 200 г
  • Молоко (можна холодне) - 0,5 скл.
  • Вода - 0,5 скл.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Фарш м'ясний (будь-який, у мене свинячий) - 200 г
  • Квасоля консервована - 0,5 бан.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Рис (відварений) - 100 г
  • Капуста пекінська (3-4 листи)
  • Спеції (тут перець чорний свіжозмелений, трохи мускатного горіха і приправа універсальна. Хто що любить)
  • Сир твердий - 150 г
  • Яйце куряче (+ яйце на змазування пирога) - 1 шт
  • Кунжут (на посипання верху пирога)
  • Олія (для обсмажування начинки) - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Простий і дуже смачний м'ясний пиріг з фаршем «Сільський». Пиріг для всієї родини.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Молоко - 150 мл
  • Вода - 150 мл
  • Дріжджі - 11 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Фарш м'ясний - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Перець чорний
  • Сіль - 1 ч. л.

М'ясний пиріг з фаршем і капустою. Я вам сьогодні пропоную пиріг з млинців дріжджових з м'ясом і капустою. Млинці виходять м'які, ніздрюваті і пишні.

Інгредієнти

для тіста

  • Молоко - 300 мл
  • Вода - 100 мл
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Дріжджі - 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно (стакан 250 мл) - 1 скл.
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове - 30 г
  • Соняшникова олія (для підмазування сковороди) - 1 ст. л.

для начинки

  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Фарш м'ясний - 250 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 0,25 ч. л.

для пирога

  • Сметана - 100 г
  • Сухарі (мелені, білі) - 1 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Я жодного разу не викладала свої рецепти і тому дуже хвилююся. Вирішила тепер поділитися своїм рецептом. Пирогів з м'ясом багато, а такий як у мене в інтернеті не знайшла. Це мій найулюбленіший картопляний пиріг з м'ясом!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 2-3 скл.
  • Масло вершкове (або маргарин) - 200 г
  • Сметана - 200 г
  • Сіль
  • Свинина - 150-200 г
  • Картопля - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Зелень (кріп і петрушка)

Готове листкове тісто. Швидко, легко, бюджетно і дуже смачно.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездріжджове (воно тонше, більше шарується) - 2 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста

М'ясний пиріг з листкового тіста. Пироги - улюблені страви моєї дружини Марини. Вона готує їх найчастіше з листкового тіста, начинка може бути найрізноманітнішою: м'ясо, риба, капуста або всього потроху. І форма трапляється теж найрізноманітнішою. У начинці цього пирога можна обійтися без рису, а додати вимочений в молоці батон, як в котлетний фарш.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Тісто листкове дріжджове - 500 г
  • Фарш м'ясний (свинина і яловичина навпіл) - 500 г
  • Рис (відварений до напівготовності) - 200 г
  • Перець чилі (угорський слабожгучій) - 1 шт
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Часник - 4 зуб.
  • Яйце куряче (для змащування) - 1 шт
  • Масло вершкове (для змащування форми) - 20 г
  • Сіль

Чудовий м'ясний пиріг з лаваша з соковитою м'ясною начинкою! Цей простий пиріг до чаю готується дуже швидко і так само швидко зникає. Прошу вибачення за вечірні фото, але вранці фотографувати було нічого! Байдужих не буде, повірте!

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Лаваш (2 шт) - 280 г
  • М'ясо (вага сирого м'яса, яловичина, легко замінюється на куряче філе) - 800 г
  • Грудинка (варено-копчена) - 450 г
  • Цибуля ріпчаста (великих) - 3 шт
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Спеції
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Молоко - 60 мл
  • Сир напівтвердий - 100 г
  • Маслини (без кісточок, опційно) - 100 г
  • Масло вершкове (для змащування форми для запікання) - 10 г

Я великий любитель випічки, особливо всяких пирогів, як солодких, так і несолодкіх. Дріжджове тісто люблю, але для мого організму воно важкувато. Тому і придумався у мене сьогодні такий м'ясний пиріг на кефірі, спробуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне - 3,5 скл.
  • Кефір (нежирний) - 300 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Олія - ​​50 мл
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.

начинка

  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Фарш м'ясний (будь-який) - 400 г
  • Йогурт (натуральний, можна замінити сметаною або вершками) - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Сир твердий (будь-який) - 200 г

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

Смачний, ситний, добротний, справжній м'ясний пиріг з фаршем. Багато соковитої м'ясної начинки, мало тіста... Реальна чоловіча їжа! Хоча я не знаю жодної жінки, яка відмовилася б від шматочка цього пирога. З солодким чаєм, з молоком, з бульйоном або з овочевим салатом. Ситний сніданок, повноцінний обід або вечерю - хороший в будь-якій якості. Пригощайтеся. Приготуйте тертий пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне (+ -20 г) - 300 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Пиво світле - 100 мл
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

начинка

  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Капуста квашена - 300 г
  • Чебрець - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Перець чорний