Морквяний рецепт з глазур'ю

Найпростіший і мабуть один з найулюбленіших рецептів морквяного пирога, який я відкрив для себе і готую при будь-якому зручному випадку. Ці ласощі ОБАЖАЮТЬ діти, а як відомо, морква дуже корисна для дитячого організму, і при цьому часу і зусиль на підготовку займає дуже мало. Тертий пиріг теж цікавий, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Морква - 300 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Глазур (можна зробити самому, але я купую в пачці напівфабрикат) - 1 пакет

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

У борошно додати розпушувач, моркву натерти на дрібній тертці. Змішати борошно, цукор, моркву і масло, викласти тісто в силіконову форму і запекти в духовці при 180 ° С протягом 30 хв. Остудити, акуратно вийняти з форми і перевернути. Приготувати глазур по інструкції на упаковці і обмазати. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі