Найпростіший і мабуть один з найулюбленіших рецептів морквяного пирога, який я відкрив для себе і готую при будь-якому зручному випадку. Ці ласощі ОБАЖАЮТЬ діти, а як відомо, морква дуже корисна для дитячого організму, і при цьому часу і зусиль на підготовку займає дуже мало. Тертий пиріг теж цікавий, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
- Цукор - 1 скл.
- Морква - 300 г
- Олія - 1 ст. л.
- Розпушувач тіста - 10 г
- Глазур (можна зробити самому, але я купую в пачці напівфабрикат) - 1 пакет
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 8
У борошно додати розпушувач, моркву натерти на дрібній тертці. Змішати борошно, цукор, моркву і масло, викласти тісто в силіконову форму і запекти в духовці при 180 ° С протягом 30 хв. Остудити, акуратно вийняти з форми і перевернути. Приготувати глазур по інструкції на упаковці і обмазати. Смачного!
Додати новий коментар