Рецепт з морквою і сирною начинкою

У нашій родині всі люблять морквяну випічку. Пропоную і вам спробувати морквяний пиріг з сирною начинкою. Заходьте, пригощаю! Пиріг з сиром дуже смачний, спробуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Морква - 250 г
  • Масло вершкове - 110 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Кориця (з гіркою) - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Пудинг ванільний - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 130 г

начинка

  • Сир (м'який) - 250 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Пудинг ванільний - 3 ст. л.
У мисці змішати борошно, корицю, соду і масло.
Додати моркву, яку натерли на середній терці. Додати пудинг, цукор і яйця.
Замісити тісто. Тісто виходить липке. Розділити тісто на дві рівні частини і загорнути їх в харчову плівку. Одну частину тіста залишити охолоджуватися в холодильнику на 30 хвилин, а другу порцію залишити охолоджуватися в морозильній камері.
Форму для запікання змастити маслом. Викладаємо тісто з холодильника, допомагаючи собі мокрими руками.
В окремій мисці змішати сир, яйце, пудинг і лимонний сік.
Викладаємо сирну начинку на тісто.
Натерти заморожене тісто на сирну начинку. У мене тісто повністю не встигло заморозитися... на жаль! Але гості не чекатимуть! Довелося знаходити вихід з положення.
Відривала від тіста маленькі шматочки і викладала їх на сирну начинку. Повірте, на смак це не вплинуло!
Випікаємо в розігрітій духовці при 160гр 50 хвилин. Готовий пиріг остудити.
Пригощайтеся!
Спробуйте з медом!
Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі