Морквяний пиріг

Смачний і дієтичний, простий і пісний, англійський і бразильський, в мультиварці, ароматний морквяний пиріг торт, рецепт з медом і яблуками, з сирним кремом і горіхами, без муки і цукру, на кефірі в домашніх умовах, на сметані і для дітей. Цей пиріг може приготувати кожен, навіть початківець кулінар. Гарбузово і яблучно морквяний пиріг. Не бійтеся експериментувати, з покроковими рекомендаціями і фотографіями це зробити буде ще простіше. Як спекти пиріг з моркви, рецепти у мультиварці. Перед вами приголомшливий приклад корисної і апетитної випічки. Готуйте і насолоджуйтеся!

Пропоную вашій увазі відмінний морквяний пиріг, який в моїй родині ми дуже любимо. Незважаючи на свої великі розміри, він ніколи надовго не затримується, зникає прямо на очах. Інгредієнти вимірюються склянкою, у мене стакан 200 мл. Обсяг склянки, в принципі, не важливий, головне - дотримуватися пропорції.

Інгредієнти

  • Цукор - 1 скл.
  • Олія соняшникова - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Борошно цільнозернове - 0,5 скл.
  • Розпушувач тіста - 12 г
  • Морква (терта) - 3 скл.
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Кориця - 2 ч. л.
  • Молоко - 0,5 скл.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Горіхи
  • Насіння соняшника
  • Насіння гарбузове
  • Ізюм
  • Цукрова пудра (на посипку)

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 16

Ось і настали у нас перші нічні заморозки. Вранці вся трава і зелені листя покриті білим інеєм. Одразу захотілося спекти щось затишне і домашнє. Приготуйте цей морквяний пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Олія - ​​70 мл
  • Цукор - 140 г
  • Цедра апельсина - 1 ст. л.
  • Сік - 50 мл
  • Горіхи волоські - 1 горст.
  • Цукати - 1 горст.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Морква - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Гвоздика - 1 ч. л.
  • Горіх мускатний - 1 пуч.
  • Кардамон - 1 пуч.
  • Айва - 1/3 шт

крем

  • Цукрова пудра - за смаком
  • Рікотта - 200 г
  • Желатин - 10 г
  • Вода - 50 мл
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Сметана - 2 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 8

Сьогодні у нас "хмари ходять похмуро", жодного просвітку. Вирішила я спекти щось позитивно-яскраве і радісне. Так народився цей чудовий морквяний пиріг. Він надзвичайно смачний, пишний і симпатично руденький. Заходьте на вогник!

Інгредієнти

  • Морква - 180 г
  • Груша - 500 г
  • Яйце куряче (великі) - 2 шт
  • Цукор - 120 г
  • Олія соняшникова - 50 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 280 г
  • Борошно цільно-зернове - 70 г
  • Розпушувач тіста (12 г) - 1 пач.
  • Цукрова пудра (на посипку)
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Запрошую всіх пригоститися дуже простим у приготуванні пирогом. Пряний і ароматний морквяний пиріг з корисною морквою, волоськими горіхами і ванільним кремом - це чудово. Ідеальне поєднання ніжного крему на маскарпоне з ваніллю і пряного пирога стане відмінним доповненням до чаювання в холодні осінні дні. Що стосується декору, то сьогодні ктуальнішими стають натуральні страви - верх пирога я прикрасила натертою соломкою з моркви.

Інгредієнти

для тіста:

  • Морква (натерта) - 135 г
  • Цукор коричневий - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Горіхи волоські - 70 г
  • Розпушувач тіста - 5 г
  • Сода - 3 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 155 г
  • Цедра апельсина (одного)
  • Олія - ​​120 мл
  • Кориця (мелена) - 2 г
  • Горіх мускатний - 1 г
  • Пюре фруктове (яблучне) - 80 г

для крему:

  • Маскарпоне - 250 г
  • Цукрова пудра - 60 г
  • Ароматизатор (вершкова ваніль) - 4 мл

для прикраси:

  • Морква - 1 шт

Найпростіший і мабуть один з найулюбленіших рецептів морквяного пирога, який я відкрив для себе і готую при будь-якому зручному випадку. Ці ласощі ОБАЖАЮТЬ діти, а як відомо, морква дуже корисна для дитячого організму, і при цьому часу і зусиль на підготовку займає дуже мало. Тертий пиріг теж цікавий, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Морква - 300 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Глазур (можна зробити самому, але я купую в пачці напівфабрикат) - 1 пакет

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 8

У нашій родині всі люблять морквяну випічку. Пропоную і вам спробувати морквяний пиріг з сирною начинкою. Заходьте, пригощаю! Пиріг з сиром дуже смачний, спробуйте.

Інгредієнти

тісто

  • Морква - 250 г
  • Масло вершкове - 110 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Кориця (з гіркою) - 1 ч. л.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Пудинг ванільний - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 130 г

начинка

  • Сир (м'який) - 250 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Пудинг ванільний - 3 ст. л.

Ніжний, ароматний морквянний пиріг простий. Не повірите, але в тесті немає масла! Смак моркви зовсім не відчувається. На наступний день пиріг залишається таким же м'яким і повітряним. Приготуйте пиріг з яблуками, він також смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Яблуко (120гр тертого яблука) - 1 шт
  • Морква (200гр тертої моркви) - 2 шт
  • Сода - 1 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

помадка

  • Маскарпоне - 200 г
  • Цукрова пудра - 60 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 3 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
     

І знову я з морквяної випічкою - морквяний пиріг "Сонечко". І знову з дуже смачною, ще й в пісному варіанті! У цьому пирозі морква не відчувається. Він відрізняється насиченим пряним ароматом, який підніме настрій в похмурий день. Готується він просто і швидко, і вражає свій вологою текстурою! Приготуйте цей пісний пиріг, це смачно.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 скл.
  • Сода - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1/2 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Імбир - 1/3 ч. л.
  • Цукор - 1/2 скл.
  • Цукор тростинний - 1/2 скл.
  • Олія (нерафінована) - 1/3 скл.
  • Яблуко - 1 шт
  • Морква (натерта) - 1 скл.
  • Оцет (яблучний) - 1 ч. л.
  • Аніс - 1 ч. л.
  • Вода - 1/2 скл.

Нещодавно побачила один рецепт морквяного пирога на молоці з грушею, але я його підбудувала під свій манер, чесно навіть здивував кінцевий результат. Діти були в захваті - тортик вийшов дуже соковитий і смачний, в міру солодкий. Приготуйте пиріг з варенням, він смачний.

Інгредієнти

  • Цукор - 1 скл.
  • Морква (натерти на дрібній тертці) - 1 скл.
  • Молоко - 0.5 скл.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Варення - 3 ст. л.
  • Сода гашене оцтом - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2.5 скл.
  • Груша - 500 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Морквяний? Або вівсяний? Або морквяний?... ні, вівсяний! Уффф... Усі хороші, улюблені і корисні - ці два пирога раптом стали «темою сезону» в нашому домі. Ось тільки який спекти на цей раз? Настав час об'єднати рецепти і поставити в сумнівах точку! Спекла морквяний пиріг з горіхами вівсяний. Спробуйте також гарбузовий пиріг, він добрий.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 12

Інгредієнти

  • Морква - 150 г
  • Пластівці вівсяні - 150 г
  • Сироватка (або вода / сік) - 150 мл
  • Олія - ​​40 мл
  • Цукор - 60 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 80 г
  • Борошно житнє - 80 г
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Ізюм - 100 г
  • Горіх мускатний - 2 ч. л.
  • Сода - 2 ч. л.

Це мій перший досвід приготування вегетаріанських рецептів. У пирозі немає ні вершкового масла, ні яєць, але, незважаючи на все цей морквяний пиріг з горіховим кремом за своїми смаковими якостями не поступиться скоромним пирогам і цілком гідний святкового столу. Готуйте горіховий пиріг, він смачний!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно (цільнозернове, можна звичайне; тут і далі стакан 250 мл) - 1 скл.
  • Крупа манна - 1 скл.
  • Цукор - 1 скл.
  • Вода - 250 мл
  • Олія - ​​1/2 скл.
  • Пюре фруктове (яблучне) - 1/2 скл.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Насіння льону - 2 ст. л.
  • Насіння соняшнику - 2 ст. л.
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • Морква (натерта на дрібній тертці) - 1 скл.
  • Спеції (кориця, мускатний горіх, гвоздика, імбир і т і.)

крем

  • Молоко (рослинне: мигдальне, соєве і т і.) - 250 мл
  • Горіхи кешью / Кешью - 100 г
  • Цукор - 50 г
  • Сік лимонний - 1 ст. л.