Млинці, зроблені з тіста з пшеничного та житнього борошна. Крем з авокадо, сиру і сметани. Все склалося в чарівно-корисний млинцевий пиріжок на святковий сніданок. Млинцевий пиріг підійде на святковий стіл у вигляді закуски, якщо ми його наріжемо на невеликі і красиві сектора-трикутники. Тертий пиріг теж смачний, спробуйте.
Інгредієнти
Для тіста
- Молоко (або вершки 10%) - 250 мл
- Цукор - 05 ст. л.
- Сіль - 05 ч. л.
- Розпушувач тіста - 1 ч. л.
- Яйце куряче - 2 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (пів-склянки 250 мл) - 75 г
- Борошно житнє (пів-склянки 250 мл) - 75 г
- Соняшникова олія (нерафінована холодного віджиму, будь-яке) - 1 ст. л.
для крему
- Авокадо - 1 шт
- Сметана (15%) - 100 г
- Сир (0%) - 100 г
- Сіль за смаком)
- Перець чорний (за смаком і бажанням)
- Загущувач для вершків (для сметани, використовувати стільки, як вказано на упаковці) - 1 пакет.
- Сік лимонний - 05 ст. л.
Для прикраси і подачі
Горіхи (кедрові, які захочете) - 1 жменя.
Час приготування: 60 хвилин