Дуже ошатний, здобний і смачний горіховий пиріг. Він чудово підійде для прикраси святкового столу! Готувати цей дріжджовий пиріг можна в вигляді кільця або звичайного пирога - як вам більше сподобається або в залежності від наявності форми. Тісто, до речі, підійде і для приготування традиційної паски, ватрушок і інший здоби. Приготуйте тертий пиріг, він смачний.
Інгредієнти
тісто
- Борошно пшеничне / Борошно - 3 скл.
- Яйце куряче - 1 шт
- Ванільний цукор - 1 пакет
- Сода - 1 пуч.
- Сіль - 0,25 ч. л.
- Цукор - 90 г
- Сметана - 125 г
- Масло вершкове - 50 г
- Дріжджі - 1 пакет.
- Вода (окріп) - 150 мл
горіхова начинка
- Горіхи волоські - 100 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Білок яєчний (крупного яйця) - 1 шт
кокосова начинка
- Стружка кокосова - 1 скл.
- Крем - 1 ст. л.
- Цукор - 1.5 ст. л.
- Масло вершкове (розтоплене) - 1,5 ст. л.
- Молоко - 1 ст. л.
- Яйце куряче (маленьке) - 1 шт
покриття
- Глазур - 1 пакет
Час приготування: 180 хвилин
Кількість порцій: 1