Гарбузово-вівсяний пиріг

Пропоную ознайомитися з рецептом, можливо він Вас зацікавить і сподобається. Із задоволенням приготуйте його. Навіть не сумніваюся, що цей гарбузовий пиріг буде дуже смачним! У нас вівсяної муки я не бачила в продажу. Поступила дуже просто - змолола Геркулес блендером. Приготуйте цей простий пиріг до чаю.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Борошно вівсяне (можна взяти "Геркулес" і розбити його в борошно блендером) - 250 г
  • Гарбуз (зварити пюре) - 500 г
  • Йогурт (можна замінити на кефір) - 250 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Арахіс (можна замінити на будь-які горіхи) - 80 г
  • Ізюм - 50 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Цукор (цукор можна взяти за смаком) - 60 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.
Беремо "Геркулес" і змелюемо його блендером в борошно, додаємо цукор, соду, розпушувач і все перемішуємо. В борошняну суміш порційно додаємо йогурт, яйця, гарбузове пюре, все добре перемішуємо. Блендером розбиваємо арахіс (горіхи), лише трохи, що б вони не перетворилися в пил. Більшу частину висипаємо в тісто, іншу залишаємо для посипання. Ще раз перемішуємо і викладаємо у форму для випічки, присипаємо горішками і випікаємо 40-50 хвилин при 180 г. Гарбузовий пиріг готовий. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі