Гарбузовий пиріг

Простий і дієтичний, американський і грецький, відривний і класичний, легкий і насипний, солодкий і смачний, швидкий, морквяно, творожно, яблучно і сирно гарбузовий пиріг, рецепт з сиром і яблуками, в мультиварці і мікрохвильовці, по американськи, на дріжджах, кефірі і сметані, з манкою, з горіхами та медом, з апельсином і корицею, без яєць, борошна і цукру, десерт для дітей. Тут ви дізнаєтеся як спекти пиріг з гарбузовою начинкою, з пісочного тіста і у мультиварці. Готуйте пиріг з гарбуза і насолоджуйтеся!

Мені подобається цей простий гарбузовий пиріг з горіхами, тому що він виходить дуже яскравим, ароматним і з насиченим горіховим присмаком. Дуже підходить для сімейних чаювань, чи не так? Рецепт простий! Коли пиріг стоїть в духовці, то по дому розносяться такі аромати... ммм... які швиденько збирають всю сім'ю до столу. Кориця відмінно поєднується з волоськими горіхами і гарбузом. Ось вам рецепт, як приготувати простий гарбузовий пиріг з горіхами. Він простий але дуже смачний. Готуйте з задоволенням!

Інгредієнти

  • Пюре гарбузове - 1 ст.
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 150 г
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Оливкова олія - ​​75 мл
  • Борошно - 175 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Горіхи волоські - 1 ст.

Кількість порцій: 8

Час приготування: 40 хв.

За мотивами масниці. Масляна, тиждень млинців, ось я і подумав, а може гарбузовий пиріг з млинцями? А раз подумав, то треба робити. За основу рецепта взяв королівський курник.

Інгредієнти

  • Рис - 2 скл.
  • Ізюм - 200 г
  • Мед - 4 ст. л.
  • Гарбуз - 300 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Блін - 5 шт
  • Тісто прісне (здобне) - 600 г
  • Цукор - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Всім привіт! Прошу тапками не кидати. Знаю, що в інтернеті дуже багато рецептів тертих пирогів, але ось такого я не знайшла. Всіх любителів гарбуза чекаю до себе в гості: смачний гарбузовий тертий пиріг з бурштиновими шматочками гарбуза, карамелізованими в апельсинової карамелі. Милості прошу!

Інгредієнти

терте тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г
  • Цукор - 150 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове (або вершковий маргарин) - 100 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.

гарбузова начинка

  • Гарбуз (чиста вага) - 500 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Цукор - 50 ... 80 г
  • Масло вершкове - 50 г

Як же я люблю гарбузовий пиріг! І не втомлююся колекціонувати рецепти їх приготувань. Хочу вам запропонувати приготувати разом зі мною один з найвдаліших варіантів. Простий гарбузово-горіховий пиріг, шоколадом, прянощами і вершковою глазур'ю.

Інгредієнти

тісто

  • Гарбуз - 500 г
  • Горіхи волоські (крупно рубані) - 60 г
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Цукор - 180 г
  • Масло виноградної кісточки (або соняшникова без запаху) - 280 мл
  • Розпушувач тіста - 11 г
  • Спеції (мелена суміш для пряників, в складі: кориця, бадьян, гвоздика, аніс, імбир, мускатний горіх) - 1 ст. л.
  • Шоколад темний (краплі або крупно рубаний шоколад) - 60 г
  • Масло вершкове (не багато, для змащування форми) - за смаком

глазур

  • Масло вершкове (розм'якшене) - 60 г
  • Сир вершковий (типу Филаделфия або Маскарпоне) - 150 г
  • Цукрова пудра - 50 г

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 8

Пропоную ознайомитися з рецептом, можливо він Вас зацікавить і сподобається. Із задоволенням приготуйте його. Навіть не сумніваюся, що цей гарбузовий пиріг буде дуже смачним! У нас вівсяної муки я не бачила в продажу. Поступила дуже просто - змолола Геркулес блендером. Приготуйте цей простий пиріг до чаю.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Борошно вівсяне (можна взяти "Геркулес" і розбити його в борошно блендером) - 250 г
  • Гарбуз (зварити пюре) - 500 г
  • Йогурт (можна замінити на кефір) - 250 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Арахіс (можна замінити на будь-які горіхи) - 80 г
  • Ізюм - 50 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Цукор (цукор можна взяти за смаком) - 60 г
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.

Пропоную вашій увазі пісний і простий гарбузовий пиріг з начинкою з гарбуза і зеленої цибулі. Простий і невигадливий, але смачний і корисний дріжджовий пиріг. Багато соковитої, ароматної, солодкої гарбузової начинки з гострою свіжою цибулевою ноткою... Повітряне, м'яке тісто... Цей гарбузовий пиріг на дріжджах неодмінно припаде до смаку любителям гарбуза і не тільки. Заходьте, угощайтесь! Приготуйте пісний пиріг, він смачний.

Інгредієнти

тісто

  • Висівки - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 300 г
  • Вода - 200 мл
  • Сіль (без гірки) - 1 ч. л.
  • Цукор (без гірки) - 2 ч. л.
  • Олія гарбузова - 1 ст. л.
  • Дріжджі (сухі швидкорозчинні, без гірки) - 1 ч. л.

начинка

  • Гарбуз - 350 г
  • Цибуля зелена - 1 пуч.
  • Сіль
  • Паприка солодка - 1/2 ч. л.
  • Порошок часниковий - 1/2 ч. л.

додатково

  • Кунжут
  • Борошно пшеничне / Борошно
  • Олія

Швидкий в приготуванні простий гарбузовий пиріг з чорною смородиною для тих, хто зробив на зиму запаси заморожених овочів і фруктів. У нашому випадку - це гарбуз і чорна смородина! Вологий, солодкий, пряний, насичений! Ось такий вийшов пиріг з гарбузового тіста з додаванням пряних спецій і кислих ягід чорної смородини!

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор - 200 г
  • Пюре овочеве (гарбузове пюре з попередньо запеченого або відвареного гарбуза) - 180 г
  • Олія - ​​125 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Сіль - 1 пуч.
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Кардамон - 1/6 ч. л.
  • Смородина чорна (заморожена) - 300 г

Простий гарбузовий пиріг на сметані за текстурою більше схожий на суфле. За допомогою цього рецепта я домоглася того, що мій чоловік і свекруха їли гарбуз! Вони ніколи його не їли! Бачила в інтернеті дуже схожий рецепт, викладу свій.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Гарбуз (вказано вага запеченого гарбуза) - 400 г
  • Маргарин - 150 г
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Білок яєчний - 3 шт
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Кориця - 1 пуч.
  • Журавлина (клюква сушена, можна замінити на родзинки) - 1 горст.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.

Вологий ароматний пиріг з яблуками і гарбузом ідеально підходить до чашки гарячого чаю. Інгредієнти до приготування обов'язково зігріти до кімнатної температури, щоб пиріг рівномірно пропікся. Тісто змішувати тільки до об'єднання компонентів, які не збивати (чим довше мішати, тим тісто буде мати більш щільну консистенцію). Яблука можна замінити іншими фруктами. Це можуть бути, наприклад, персики, груші або сливи. Цей пиріг з гарбуза і яблук можна спекти без начинки, але, по-моєму, фрукти дуже урізноманітнюють смак цього тіста.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (мука для тортів - або 3 ст. л. звичайного борошна замінити на 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю) - 300 г
  • Масло вершкове - 200 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • ваніль
  • Кориця - 2 пуч.
  • Цукор тростинний - 3/4 скл.
  • Гарбуз (пюре) - 200 г
  • Яблуко (велике) - 1 шт
  • Розпушувач тіста - 1.5 ч. л.
  • Сода - 0.5 ч. л.
  • Цукрова пудра (для подачі)

Гарбуз до осені дозріл, і щоб він не лежав без діла привезли його додому. Спекли простий яблучний пиріг з гарбузом і родзинками.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 600 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Цукор - 150 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 6 ст. л.
  • Молоко - 100 мл
  • Пластівці вівсяні - 50 г
  • Сухарі панірувальні / Панірування - 50 г
  • Сода - 1/2 ч. л.
  • Ізюм - 100 г
  • Яблуко - 5 шт
  • Масло вершкове - 30 г
  • Кориця - 1/2 ч. л.

Осінь - прекрасна пора для тих, хто любить страви з гарбуза. Пропоную спекти смачний, яскравий і ароматний гарбузовий пиріг. Відмінний рецепт осіннього пирога з гарбузом. Любителі цього яскравого і корисного овоча напевно оцінять його. Пиріг виходить вологим, соковитим і дуже смачним, повірте. Розповідаю як приготувати гарбузовий пиріг з лимоном.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 250 г
  • Лимон - 1/2 шт
  • Яйця - 3 шт
  • Цукор - 1 скл. (+ 1,5-2 столових ложки для сметанного крема)
  • Борошно пшеничне - 1,5 скл.
  • Вершкове масло - 100 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Кориця - 0,5 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Ізюм - 40-50 г (за бажанням)
  • Сметана - 150 г

Кількість порцій: 1

Час приготування: 1 ч. 0 хв

У вас ще напевно залишился гарбуз! Якщо немає, беріть будь-яке фруктове пюре. Будемо пекти пишний і простий гарбузовий пиріг. До слова сказати, гарбуз абсолютно не відчувається. Дуже легко, 10 хвилин і тісто готове, причому без вершкового масла. Неймовірно багатий смак у такого, здавалося б, простого пирога-кексу. Оксамитова структура, трохи волога.

Інгредієнти

  • Пюре фруктове (у мене гарбузове) - 250 г
  • Цукор тростинний - 250 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Олія - ​​240 г
  • Борошно пшеничне - 230 г
  • Розпушувач тіста - 1,5 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Кориця (не обов'язково) - 2 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Ароматний гарбузовий пиріг зі смачним легким сирним кремом для осіннього чаювання. Для його приготування раджу взяти гарбуз сорту Мускатний- він соковитий, солодкий і ароматний. Гарбуз можна замінити на моркву. Приготуйте цей простий пиріг до чаю, він смачний.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 10

Інгредієнти

тісто

  • Гарбуз - 300 г
  • Борошно мигдальне - 50 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Розпушувач тіста - 16 г
  • Цукор тростинний - 180 г
  • Ванілін - 1 пакет
  • Борошно пшеничне - 300 г
  • Олія (без запаху) - 90 г
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кориця - 0,5 ч. л.
  • Цедра апельсина (цедра половини апельсина) - 1 ч. л.

крем

  • Ванілін - 1 пакет
  • Сир вершковий - 150 г
  • Цукор тростинний - 3 ст. л.
  • Вершки (жирні 33-35% для збивання) - 200 мл