Простий пиріг з гарбуза

Мені подобається цей простий гарбузовий пиріг з горіхами, тому що він виходить дуже яскравим, ароматним і з насиченим горіховим присмаком. Дуже підходить для сімейних чаювань, чи не так? Рецепт простий! Коли пиріг стоїть в духовці, то по дому розносяться такі аромати... ммм... які швиденько збирають всю сім'ю до столу. Кориця відмінно поєднується з волоськими горіхами і гарбузом. Ось вам рецепт, як приготувати простий гарбузовий пиріг з горіхами. Він простий але дуже смачний. Готуйте з задоволенням!

Інгредієнти

  • Пюре гарбузове - 1 ст.
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 150 г
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Оливкова олія - ​​75 мл
  • Борошно - 175 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Горіхи волоські - 1 ст.

Кількість порцій: 8

Час приготування: 40 хв.

Приготувати гарбузове пюре можна по-різному, наприклад - очистити овоч, нарізати його кубиками і запекти в розігрітій духовці до м'якості, а потім перебити блендером в пюре. Якщо у вас є заморожений гарбуз, дістаньте його з морозильної камери, необхідно розморозити, віджати і перебити блендером в пюре.
Змішайте цукор, корицю, ванілін і сіль. Збийте яйця з цукровою сумішшю до білої пишної маси. Не перестаючи збивати, влийте тонкою цівкою масло.
Додайте гарбузове пюре і акуратно розмішайте за допомогою силіконової лопатки (спатули).
Додайте просіяне борошно з розпушувачем і акуратно розмішайте за допомогою спатули, рухаючись від низу до верху.
Додайте подрібнені волоські горіхи.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Силіконову форму для запікання змастіть рослинною олією, вилийте в неї тісто.
Остудіть готовий пиріг трохи в формі, а потім на решітці. Простий гарбузовий пиріг готовий. За бажанням присипте цукровою пудрою. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі