Дріжджовий пиріг

Смачний, відкритий і пісний дріжджовий пиріг з варенням і на кефірі, з начинкою і повидлом, зі сливами, з яблуками і вишнями, з ревенем і сиром, з м'ясом і капустою, з куркою і рибою, з яйцем. Пиріг з дріжджового тіста, дріжджовий яблучний, цитрусовий і лимонний пиріг. Цей пиріг по праву вважається найсмачнішим: м'який, пишний, повітряний, з чудовим ароматом тіста. У даній рубриці вас чекають рецепти дріжджових пирогів з різними начинками.

Сосиски рідко використовуються в домашній випічці. В основному ми робимо їх в тесті або додаємо в начинку для піци. Однак вони з успіхом можуть замінити м'ясний фарш, особливо якщо немає часу на приготування чогось більш складного. Я хочу запропонувати приготувати дуже смачний відривний дріжджовий пиріг з сосисками і сиром. По суті виходить листкова піца, частини пирога легко відривати, занурювати в томатний соус і зручно їсти. У приготуванні пирога немає нічого складного. Єдине - потрібно правильно замісити дріжджове тісто, щоб воно було м'яким, ніжним, еластичним і слухняним. Ще буде потрібно невеликий запас часу на підйом тіста. Такий пиріг з сиром дозволить вам швидко і ситно перекусити, не віднімаючи купу часу на приготування обіду. За бажанням замість сосисок можна використовувати сардельки або ковбаски.

Інгредієнти

тісто

  • Йогурт (натуральний, кімнатної температури) - 150 г
  • Дріжджі (свіжі) - 8 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (ще трохи на підпис) - 230 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

начинка

  • Кетчуп (або томатний соус зі спеціями) - 5 ч. л.
  • Сосиска - 100 г
  • Моцарелла (натерта) - 150 г

томатний соус

  • Томати пасеровані - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Спеції - за смаком

додатково

  • Жовток яєчний - 1 шт

Рецепт цього дріжджового морквяного пирога давно чекав своєї черги в моїй скарбничці. Привернув він мене гарним зрізом, на якому видно завитки різнокольорових начинок. Начинки можна урізноманітнити за своїм смаком. Приготуйте пиріг з маком, він смачний.

Інгредієнти

тісто:

  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г
  • Цукор - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Жовток яєчний - 2 шт
  • Ванільний цукор - 8 г
  • Молоко - 250 мл
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 7 г
  • Цедра лимона - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.

Начинка №1:

  • Мак - 100 г
  • Молоко - 130 мл
  • Цукор - 2 ст. л.

Начинка №2:

  • Горіхи волоські - 100 г
  • Цукор - 2 ст. л.

Начинка №3:

  • Морква - 100 г
  • Цукор - 2 ст. л.

Начинка №4:

  • Мармелад (зелений) - 60 г
  • Цукати (з ківі) - 130 г

Час приготування: 200 хвилин

Звичайний, домашній  дріжджовий пиріг з консервованими фруктами. Дуже добре підходить до чаювання для всієї родини. Тісто легке, ніжне, в міру солодке з ароматами ваніліну. Пиріг виходить великий. Готувала для гостей дочки.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (більше / менше 1/2 скл .для розкочування тіста) - 600 г
  • Дріжджі (швидкорозчинні / сухі) - 15 г
  • Яйце куряче (в тісто (1 жовток для змащування пирога)) - 1 шт
  • Ванілін - 1 пакет.
  • Цукор (в тісто) - 80 г
  • Молоко (1 1/2 скл. Або 200 мл .Вода / молоко) - 400 мл
  • Асорті фруктове (з банки (злити рідину) 800 грам без рідини) - 800 г
  • Розпушувач тіста (10 гр.) - 1 пакет.
  • Масло вершкове (у мене трохи солоне, сіль не додавала) - 80 г
  • Сіль (щіпка)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 15

Дріжджовий пиріг з куркою і сиром млинцевий. Млинці з пріпёком гарні самі по собі. Але ще з них дуже легко приготувати млинцевий пиріг. Для цього достатньо скласти млинці з пріпёком стопкою, промазав їх смачною начинкою.

Інгредієнти

для млинців

  • Борошно пшеничне / Борошно - 150 г
  • Молоко - 200 мл
  • Яйце куряче - 1/2 шт
  • Цукор - 1/2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Дріжджі (сухі швидкодіючі) - 1/2 ч. л.

щоб припікати

  • Перець болгарський (червоний) - 50 г
  • Курка (відварна) - 50 г
  • Оливки зелені - 50 г
  • Зелень (будь-яка) - 3 ст. л.

для начинки

  • Сир адигейський - 200 г
  • Сметана (20%) - 150 г
  • Сіль

інше

  • Олія (для смаження млинців)

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 8

Прошарки з сиру і повітряного пудингу, багато вишні + ніжні бісквітні млинці - смачно! Дріжджовий сирний пиріг - категорія рецепту.

Інгредієнти

бісквітні млинці

  • Молоко топлене - 500 мл
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (+ 40 г самовосходящего борошна) - 140 г
  • Масло вершкове (50 + 15) - 65 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Дріжджі - 4 г

начинка 1

  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сир (пастоподібний) - 500 г
  • Цедра апельсина (-бергамота) - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукрова пудра - 5 ст. л.
  • Вишня (у мене в с / с) - 150 г

начинка 2

  • Білок яєчний (приблизно 5 шт.) - 130 г
  • Цукрова пудра - 120 г
  • Пудинг ванільний - 80 г
  • Олія - ​​70 г
  • Вишня (в с / с) - 150 г

Час приготування: 75 хвилин

Кількість порцій: 8

Невеликий пиріг на кефірі з дріжджових млинців з соусом із сиру, з джему суничного і персикового з шоколадом. Святково, красиво і смачно!

Інгредієнти

для тіста

  • Вода - 4 ст. л.
  • Дріжджі (пресовані) - 10 г
  • Цукор (1 ст. л. в опару, 2 ст. л. в тісто) - 3 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сіль - 0,25 ч. л.
  • Семоліна (або манна крупа) - 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Кефір (стакан 250 мл) - 1 скл.
  • Сало (для підмазування сковороди) - 1 скибка

для суничного соусу

  • Сир (м'який 0%) - 100 г
  • Джем (суничний) - 3 г
  • Сметана - 2 г

для персикового соусу

  • Сир (м'який 0%) - 100 г
  • Джем (персиковий) - 3 ст. л.
  • Сметана - 2 ст. л.

для прикраси пирога

  • Шоколад темний (75%) - 30 г
  • Вершки (або молоко) - 1 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 5

Чомусь мені цей дріжджовий пиріг здається зимовим пирогом. Присипати цукровою пудрою - ось вам замет. Прикрасити зверху "помпоном" - лижна шапочка! Я пекла його в формі круглого короваю. Таким він і продавався в кулінарних магазинах. Схожий рецепт в інтернеті є, однак пропорції і формування інші. Час приготування зазначено без урахування вистоювання бісквіта. Рецепт розрахований на приготування двох пирогів. Всім бажаю красивої і смачної зими! Готуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Цукор - 90 г
  • Маргарин - 80 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Дріжджі (сирі, якщо сухі - 11г) - 20 г
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Вода - 170 мл
  • Ванільний цукор - 0,5 ч. л.

крем

  • Масло вершкове - 200 г
  • Цукрова пудра - 100 г
  • Молоко згущене - 100 г

просочення

  • Цукор - 1 скл.
  • Вода - 1 скл.

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 30

Моя сім'я дуже любить яблучну випічку і я вирішила приготувати ось такий дріжджовий пиріг з яблуками під карамеллю. Вийшов він дуже смачним, ароматним з насиченим смаком.

Інгредієнти

Дріжджове тісто

  • Молоко - 160 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Дріжджі (сухі, без гірки) - 2 ч. л.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 350 г

яблучна начинка

  • Яблуко - 2 шт
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Кориця (за бажанням) - 1/2 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний (з гіркою) - 1 ст. л.

Вершкова карамель

  • Масло вершкове - 60 г
  • Цукор коричневий - 100 г
  • Мед - 1 ст. л.

Цей простий пиріг до чаю готується просто - результат незрівнянний. Булочки на пару - це популярна випічка в Німеччині, можна подавати разом з солодкими джемами. Хоча якщо готувати булочки без цукровой заливки (щоб не було карамельної скоринки), то вони будуть відмінною заміною звичайному хлібу. Це традиційно. Пиріг з категорії - дріжджовий пиріг

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне / Борошно (для тіста) - 250 г
  • Яйце куряче (для тіста) - 1 шт
  • Молоко (для тіста + 250 мл для заливки) - 150 мл
  • Цукор (в тісто + 2 ст.л. в заливку) - 1 ст. л.
  • Масло вершкове (змастити сковороду) - 1 ч. л.
  • Дріжджі (в тісто) - 1 ч. л.

Порадуйте своїх домашніх і гостей смачним дріжджовим пирогом на молоці з оригінальним формуванням.

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

тісто

  • Кефір - 200 мл
  • Молоко - 50 мл
  • Масло вершкове - 75 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль - 0,5-1 ч. л.
  • Цукор - 60 г
  • Ванільний цукор (у мене з натуральної ваніллю) - 1 пакет
  • Дріжджі (сухі) - 7 г
  • Борошно пшеничне / Борошно (приблизно) - 600 г

глазур

  • Цукрова пудра - 200 г
  • Молоко (приблизно) - 3 ст. л.

додатково

  • Яйце куряче (для змащування) - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Цукор - 3 ст. л.

М'який, пишний, ніжний, смачний і красивий дріжджовий пиріг з вишнями та маком. У міру солодкий, з легкою, свіжої вишневої кислинкою і чудесним маковим ароматом. Такий пиріг з вишнями на дріжджах неодмінно порадує вашу сім'ю за сімейним чаюванням. Та й на святковому столі він буде виглядати гідно. Заходьте, угощайтесь.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне (+ - 20 г) - 300 г
  • Цукор коричневий - 30 г
  • Молоко (+ 2 ст. л для змазування пирога) - 100 мл
  • Вода - 100 мл
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль - 1 пучок
  • Дріжджі (сухі швидкорозчинні) - 1 ч. л.

начинка

  • Цукор коричневий - 100 г
  • Вишня (морожена) - 150 г
  • Мак - 100 г
  • Крохмаль - 1 ст. л.