Пиріг на швидку руку на кефірі

Цей пиріг на кефірі з капустою в рецепті йде з начинкою з тушкованої капусти. Я зробила начинку як на піцу, тому що пекла пиріг на сніданок. Пиріг дуже ситний. Цей смачний пиріг нашвидкоруч мені сподобався, тому що я не люблю тісто яке настоюється з дріжджами, а це тісто швидко замісив і вже готове.

Інгредієнти

  • Кефір - 1 скл.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1,5 скл.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Розпушувач тіста (можна замінити содою.) - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Олія (для змащування форми.) - 2 ст. л.
  • Готова начинка (я брала 150 гр. ковбаси, солоні огірки 2 шт, сир твердий 50-100 гр.) - 300 г
Замісити тісто, що не густе, трохи липке.
Форму змастити олією, викласти тісто у форму (ложкою, якою перемішувалося тісто), зверху начинку (нарізані соломкою ковбасу і огірки). Випікати в розігрітій духовці при температурі 200, хвилин 40.
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром (якщо начинка наприклад з фаршу, капусти і т. і., можна без посипання сиру).
Через 40 хвилин наш пиріг на кефірі з капустою готовий. Смачного!

Коментарі

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі