Цибулевий пиріг

Смачний, французький, заливний, сирно цибулевий пиріг, простий рецепт з плавленими сирками, з зеленою цибулею і яйцем, в мультиварці, з плавленим сиром, сирний з листкового тіста і на кефірі, на дріжджах, спекти пісний цибульний пиріг на сніданок.

Люблю рецепти з серії "простий пиріг до чаю". Чоловіки мої звуть цей цибулевий пиріг "мрія обжоркі". З'їдається відразу в теплому вигляді.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Інгредієнти

  • Масло вершкове (для тіста) - 150 г
  • Борошно пшеничне (для тіста) - 1 скл.
  • Сметана (тісто 3 ст.л, і 200 г в заливку) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (начин) - 3 шт
  • Яйце куряче (заливка) - 3 шт

Якщо у вас багато зеленої цибулі і ви не знаєте, що з нею робити, приготуйте такий пиріг солоний. Його їдять навіть діти, які цибулю до цього не їли! Смачне пісочне тісто в поєднанні з ніжною і соковитою начинкою не залишать нікого байдужим. Приготуйте тертий пиріг, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 400 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 2 ч. л.
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Молоко - 3 ст. л.

начинка

  • Цибуля зелена (400-500 гр) - 1 пуч.
  • Шинка - 250 г
  • Масло вершкове - 30 г
  • Кріп - 1 пуч.
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Жовток яєчний - 1 шт

Ідеальний Піссаладьер! Смак французького цибулевого пирога вас зачарує! Традиційна страва Провансу. Цей дріжджовий пиріг можна спробувати тільки в Ніцці і прилеглих містах і селах. Насолоджуйтеся!

Інгредієнти

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 500 г
  • Дріжджі (сухі) - 3 ч. л.
  • Вода - 300 мл
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Орегано - 1 ч. л.
  • Чебрець - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.

начинка

  • Цибуля ріпчаста - 1 кг
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Чебрець - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Анчоуси (Філе. Можна замінити хамсою.) - 10 шт
  • Маслини

Святкова випічка - це не тільки кекси і печиво, торти і рулети. Дуже оригінально подати на обід такий гарний цибулевий пиріг на кефірі зі смаженою цибулею, з рисом і зеленню. Начинка багатьма любима, а формування точно здивує. Пригощайтеся.

Інгредієнти 

тісто

  • Борошно пшеничне / Борошно - 420 г
  • Кефір - 1 скл.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Дріжджі - 7 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 100 г

начинка

  • Рис (варений) - 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста (середній) - 7 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Петрушка
  • Сіль
  • Яйце куряче - 2 шт

Час приготування: 140 хвилин

Кількість порцій: 6

Доброго времени суток! Ось побачила рецепт цибулевого пирога на одному чудовому каналі, і так захотілося його спробувати. Тепер поділюся з вами цим рецептом. Мої домашні були в повному захваті. Дітки, які цибулю ні в якому вигляді не їдять, їли за обидві щоки. Приготуйте також пісний пиріг, це смачно.

Час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти

  • Маргарин - 200 г
  • Борошно пшеничне - 300 г
  • Сметана (20%) - 6 ст. л.
  • Сода гашена оцтом (оцет 9%) - 1 ч. л.
  • Сирок плавлений - 4 шт
  • Цибуля ріпчаста (середніх або 4 великих цибулин) - 6 шт
  • сіль
  • Перець чорний
  • Горіх мускатний - 1/2 ч. л.
  • Зелень (у мене звичайна з пачки)
  • Яйце куряче - 4 шт