Апельсиновий рецепт в банку

Дуже ніжний і ароматний пиріг на кефірі. Дуже зручно випікати, подавати в баночках. А також можна взяти з собою. Замість апельсинів можна взяти інші фрукти. Додати шоколад, горіхи. Смачно як в теплом, так і холодному вигляді.

Інгредієнти

  • Масло вершкове - 110 г
  • Цукор - 100 г
  • Білок яєчний - 120 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - 175 г
  • Розпушувач тіста - 7 г
  • Кефір - 175 г
  • Апельсин - 2 шт
Масло, білки і кефір довести до кімнатної температури. Духовку розігріти до 180С. М'яке вершкове масло збити з цукром.
Не перестаючи збивати частинами ввести білки.
Борошно просіяти з розпушувачем. У тісто ввести третину борошна, перемішати міксером.
Потім додати половину кефіру, перемішати. Потім ще третину борошна, решту кефіра і борошно, що залишилося. Кожен раз перемішуючи тісто до однорідності.
Апельсини филировати, зняти з одного цедру. Ввести апельсини і цедру в тісто, перемішати ложкою. Викласти тісто в форми, наповнюючи на 2/3, оскільки тісто сильно підніметься.
Пекти пиріг 40-45 хвилин, не відкриваючи духовку.
Готовий пиріг осядет- це нормально. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі